- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #176.981
Kolay gelsinn çıtır ablaaKaciyorum ben
Yemek pisireyim
Yuruyeyim
Gelirim yine
Ben şimdi giyebiliyom.Kısa kot pantol.Çok tatlı duruyorr.Ama otururken bayağı sıkıyorr.ben de mini etek giyicem :) bi de kot şort... hiç giyemedim ömrümde.... hiiiç çocukken bile...
Vaavv bu ne ittifakkgelinime cazgır deme yolarım kızzzzzzzz
Canim sen kac kilo oldun merak ettim.:)))Kolay gelsinn çıtır ablaa
Hııı o zamn iyiydi tabisiniye dün sen yaparken iyiydi
Sen kaçsın barii??Gördüm gördüm tatlım hayırlı olsun .. bak gaza getirince vücut kendine geldi sayemde oldu dermisin
hımmm seni uyanık spor:)Hııı o zamn iyiydi tabisi
kaptırdı bile yetişemez bana gaza getirmeye çalışmaSen kaçsın barii??
Soğuk savaşdayız sonuçta :))
Dikkat etmek lazımm.Kaptırma birinciliğiii
Bildiğim kadarıyla hiçbirşeye alerjim yok.Darisi seninde basina canim ebru gecen tvde gordum gluten alerjisi olan insanlaf icinde gluten olan bisey yerse kilo veremezmis aklima sen geldin acaba sende de boyle biseymi varki
Ayy yazık adama kız yüreğine indircenDun esime dedimki diyeti birakiyorum yarin markete gidip cips cikolata biskuvikeri doldurcam sonrada pastaneden pasta kurabiye doldurcam sonrada kuruyemis alcam artik yeter dedim gozu korktu benden:)
Harikasın yarn sabah yaz bakalım kilonu kaçla bırakmıştın burayı?merhaba kızlar ,
sabah yine çok hafif uyandım tartılmadım gerçi ama sanki şişkinlik gidiyor gibiiii))) yarın tartılacağım büyük bir hevesle benim başlangıç kilom olsun )) akşam yememek işe yarıyacak gibi ) benimle birlikte eşimde başladı akşam yemek yememe sadece bir kase cacık yiyor eşim abur cubur hiç bişey tüketmiyor ama o hemen veriyor kiloyu ) başlayalı 5 gün oldu o 1 ,5 kilo verdi bile darısı bana ))
kahvaltıdan sonra 1,5 saat yine kızımla yürüdük parkta oynadık ....yürüyüş bandım bozuldu bu yüzden bugun 45 dakika eliptik yapacam kızlar ....birde atlayabilidğim kadar ip atlayacağım ....sayısını akşama yazarım)
yanlız muskacım o kaşlar gözler yakıyorr yaniiii:)Ayy yazık adama kız yüreğine indircen
Harikasın yarn sabah yaz bakalım kilonu kaçla bırakmıştın burayı?
Yine de çok değil canım. Kendini sürekli motive et.Az kaldı biticek diyeehadi canım hadi hadi aradaki fark açılıyor ona göre hızlan senden önce mezun olurum bak he gerçi sen hedef kaç kilo yazmıştın ? tam istediğin kilo kaç ben 58 olsam yeter :) şuan tam tamına 20 kilo fazlam var
Ayyy insn hatirlamiyorum ama hic verememistim sanirim hatta esim seminere gitti ailem geldi yedim ictim tartilmamistim bile sonra taaaak dedi bana gectigimiz pazardan bu yana cok dikkat ediyorum..bu haftaki kilom baslangic olsa olur mu ???Ayy yazık adama kız yüreğine indircen
Harikasın yarn sabah yaz bakalım kilonu kaçla bırakmıştın burayı?
Ebrucum yanlış anlama ama oruca biraz ara ver oruç metabolizmayı yavaşlatıyor tatlım.Bende 6 da kapatacağıımm.
Çok güzel canım afiyet olsun.Merhaba kizlar ,
bugun menuuuu))
Sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
4 adetzeytin
2 yk beyazpeynir
1 adet kirmizi biber ve yeşil biber
2 adet kizarmis form light ekmek
1,5 saat gezdin geldim spora baslamadan bir kase cacik veee sonra spor
45 dakika eliptik yaptim ..10 ip atladim hic halim kalmadi yoksa daha fazla atlyacaktim...
16.00 da aksam menu
firinda tavuk
cacik
1 dilim tam bugdayli ekmek
kapanis sabaha kadar lokma yook ..sadece su ve yesil cay ....
Yaaayanlız muskacım o kaşlar gözler yakıyorr yaniiii:)
Olur tabi ben merakmdan sordumAyyy insn hatirlamiyorum ama hic verememistim sanirim hatta esim seminere gitti ailem geldi yedim ictim tartilmamistim bile sonra taaaak dedi bana gectigimiz pazardan bu yana cok dikkat ediyorum..bu haftaki kilom baslangic olsa olur mu ???
Tamm bana uyar kızlarrEbtu cigkofteyi sen yapta sana gelelim cigkofte partisi yapalim
Sende gelicen afiyetle yiycezz. Sonrada 10 mile falan yaparızz.Ancak paklar bizihemen partilere başlanmış biz ne olucaz bakemmmmmmm
Tamm yine kaynatalım..hadi kızlar öptüm bende kursa kaçar akşam görüşürüz artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?