- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.001
kız geldim kurstan :) 1 gittim 3 te geldim:)Tamm yine kaynatalım..
Haketmiş o zamnYok kiz o bana yeter artik yemek ye halami diyet demistide ondan oyle soykedim:)
Sende gelicen afiyetle yiycezz. Sonrada 10 mile falan yaparızz.Ancak paklar bizi
Yani yavaşda değil ama niye böyle bilmiyorum.Artık pek yeşil çay içmiyorum ondan olabilir mi??bence senin metabolizmanda yavaşladı ebru
Ben mi Muska mı???Canim sen kac kilo oldun merak ettim.:)))
Vayy maşallah erkenciyizzben şuan akşam yemeğimi yiyorum dükkanı kapatıcam birazdan
Sen açıldın zaten biraz zor artıkk..kaptırdı bile yetişemez bana gaza getirmeye çalışma
Seni sormustum muskayida ogrenmis oldum.....Ben mi Muska mı???
Beni soruyorsan 59.8 im.
Muskacımda 60
Haklısın Muskacım.Ebrucum yanlış anlama ama oruca biraz ara ver oruç metabolizmayı yavaşlatıyor tatlım.
Vayy maşalllah harikaamuska77 kollontai d_mndc kızlar menüm
sabah 1 kayısı yarım litre ılık su
kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 fincan yeşil çay
ara 1 fincan süte 2 kaşık nescafe attım şekersiz
öğlen 1 kivi 1 minik muz 1 elma
ara 1 fincan yeşil çay akşam 16:00
3 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt 1haşlanmış yumurta
su 2 litre oldu 3 olur yatana kadar
spor akşam 2 mile yapıcam 200 ipli ip
Hımm.Ben yeni okuyuncaakız geldim kurstan :) 1 gittim 3 te geldim:)
Ben dün 9 mile yaptımm.Görmedin mi??dubbss 10 mil ne laa... o kadar leslie bile yapmıyodur :)
Ben dün 9 mile yaptımm.Görmedin mi??
sağol şekerimVayy maşalllah harikaa
Ben de 55 olmak istiyorumm. İnşallah olacağım. AmaSeni sormustum muskayida ogrenmis oldum.....)))super 59 benimde ideal kilom ama birazcik hayal gibi en son 6 sene once 59-60 arasiydim ...
Bide üstüne 300 ipsiz ip ve 10 dk egzersizzooo görmedim maşallah...
77,9 bile görebilirsinnn.kızlar şimdi tartıldım 78.7 çıktım bide yemek yedim düşünün +100 ne mutlu bana sabaha kaç olurumki
Olursun canim insallah , darisi bana simdilik 65 bile raziyim once bunu gormeyi istiyorum donrada 59 insallah...Ben de 55 olmak istiyorumm. İnşallah olacağım. Ama
okul zamanında hep bu kilolardaydım. O yüzden sanırım gitmiyor.Takıldı kaldı.Sanki 58 görsem daha hiç durmayacakmış gibi hisssediyorumö.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?