- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.041
Sana az tabii sen 3 saat yürüyon.4 mil leslie 1 saat yapmıyomu
Ay azmış....
Gece wc ye pek gitmem. İçimde birikiyor belkide200-300 mu suyu mu az iciyosun acaba benimde aksam ve sabah tartım arası en az 1 kilo farkeder
Olurmu kz öyle şey kalkar kalkmaz tartılma biraz gezin wc yw git öyle tartıl.Ben sadece 200-300 fark görüyorumm. Niye acaba ??
Şifa olsun.sagol muskam acıkmıstım valla :)
Benimde öyle hatta bazen 1200gr falan oynadığı olur.200-300 mu suyu mu az iciyosun acaba benimde aksam ve sabah tartım arası en az 1 kilo farkeder
Ben hemen tartılıyon.Sonra wc yeeOlurmu kz öyle şey kalkar kalkmaz tartılma biraz gezin wc yw git öyle tartıl.
ada cım 455 . etapta 75,3 kg imiş sin tatlım bendeki kayıtlara bakyım daAyyy insn hatirlamiyorum ama hic verememistim sanirim hatta esim seminere gitti ailem geldi yedim ictim tartilmamistim bile sonra taaaak dedi bana gectigimiz pazardan bu yana cok dikkat ediyorum..bu haftaki kilom baslangic olsa olur mu ???
Başınız sağolsun kaptanım..ada cım 455 . etapta 75,3 kg imiş sin tatlım bendeki kayıtlara bakyım da
kızlar bir tanıdığın cenazesi vardı ona gitmiştim yeni geldim yoruldum yaaa
Ayyy coook tesekkurler canim...fazla cikabilirim cunku ailem geldi yedim ictim ayyy sunuda yapip yiyelim ayy bunuda derken ipin ucu kacmisti....bakalim yarin kac cikacagim heyecanla bekliyorum...ada cım 455 . etapta 75,3 kg imiş sin tatlım bendeki kayıtlara bakyım da
kızlar bir tanıdığın cenazesi vardı ona gitmiştim yeni geldim yoruldum yaaa
4 mil leslie 1 saat yapmıyomu
Ay azmış....
200-300 mu suyu mu az iciyosun acaba benimde aksam ve sabah tartım arası en az 1 kilo farkeder
Kaptan nereye gidiyor kiiiii ????Başınız sağolsun kaptanım..
Bana bu not tutma inceliklerini öğretirsen sen gidince yerine bakarım.
Öyle olmaz biraz gezin evde wcye git çıkar pijamaları cıbıl tartıl tamammı oynak arkedeş..Ben hemen tartılıyon.Sonra wc yee
Diyom ya oynağım iştee
Bahar geldi günler uzuyor her fırsatta yürü dışarda tatlım.evit cücük gibi kaldı :)
Onu tahtndan ediciiiim.. Niha ha haKaptan nereye gidiyor kiiiii ????
Benim bünyemde seninkiyle kardeş çıktııbeim sabaha + çıktığım bile oluyo :))) korkudan belli bi saatten sonra su bile içmiyorum ....
PetiiiÖyle olmaz biraz gezin evde wcye git çıkar pijamaları cıbıl tartıl tamammı oynak arkedeş..
Bende salatim icine cig beyaz lahana dograyip yemeyi cok seviyorum ama sisiriyor....Menüm
7,45
1 koca fincan şekersiz sütlü nescafe
13,30
4 kaşık kıymalı menemen
17,00
1 kase lahana (Tanrım bitti kurtulduum)
Su 3 litre olu bile
Spor
6,45de 40 dk
12,00de 60 dk
18,30da 60 dk yürüyüş
Muskacım sanırım uzun bi süre lahana görmek istemezsinn.Menüm
7,45
1 koca fincan şekersiz sütlü nescafe
13,30
4 kaşık kıymalı menemen
17,00
1 kase lahana (Tanrım bitti kurtulduum)
Su 3 litre olu bile
Spor
6,45de 40 dk
12,00de 60 dk
18,30da 60 dk yürüyüş
Sirf 100 gr eksik cikayim diye ustumde ne var ne yok cikariyorym tokami bilePetiii
Afferim sanaPetiii
Evet gaz yapıyor ama kimyon ekersen daha az oluyor gaz.Bende salatim icine cig beyaz lahana dograyip yemeyi cok seviyorum ama sisiriyor....
Iyy evet ya yazılışı bile midemi bulandırıyor artık.Muskacım sanırım uzun bi süre lahana görmek istemezsinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?