Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy insn hatirlamiyorum ama hic verememistim sanirim hatta esim seminere gitti ailem geldi yedim ictim tartilmamistim bile sonra taaaak dedi bana gectigimiz pazardan bu yana cok dikkat ediyorum..bu haftaki kilom baslangic olsa olur mu ???
ada cım 455 . etapta 75,3 kg imiş sin tatlım bendeki kayıtlara bakyım da
kızlar bir tanıdığın cenazesi vardı ona gitmiştim yeni geldim yoruldum yaaa

ada cım 455 . etapta 75,3 kg imiş sin tatlım bendeki kayıtlara bakyım da
kızlar bir tanıdığın cenazesi vardı ona gitmiştim yeni geldim yoruldum yaaa
Ayyy coook tesekkurler canim...fazla cikabilirim cunku ailem geldi yedim ictim ayyy sunuda yapip yiyelim ayy bunuda derken ipin ucu kacmisti....bakalim yarin kac cikacagim heyecanla bekliyorum...

Basiniz sagolsun.

Menüm
7,45
1 koca fincan şekersiz sütlü nescafe
13,30
4 kaşık kıymalı menemen
17,00
1 kase lahana (Tanrım bitti kurtulduum)
Su 3 litre olu bile
Spor
6,45de 40 dk
12,00de 60 dk
18,30da 60 dk yürüyüş

Menüm
7,45
1 koca fincan şekersiz sütlü nescafe
13,30
4 kaşık kıymalı menemen
17,00
1 kase lahana (Tanrım bitti kurtulduum)
Su 3 litre olu bile
Spor
6,45de 40 dk
12,00de 60 dk
18,30da 60 dk yürüyüş
Bende salatim icine cig beyaz lahana dograyip yemeyi cok seviyorum ama sisiriyor....

Kızlar bugün fazla giremedim ..eşim rahatsızdı onu tıp fakültesine götürdüm hazır goturmusken fakültenin yanında diş hastanesi var oraya dişimi kontrol ettiriyim dedim kadın kanal tedavisi yaptı dolgu yaptı.. Baya bir iğne yedim uyuşuk gezdim oralarda..sadece ağzımda uyusmadi , bildiğiniz bende kafa yaptı
Neyse benim dış cabuk bitti ama eşimin sonuçlarını bekleyince falan 4 saat o halde durdum..şükür eşim de birşey yok panik atak olmuş. Buna şükreder olduk yani.. Neyse Dr bana kati yemeyi bugün yasakladı zaten yiyemezdimde aşırı midem bulandi ilaçtan falan..
Neyse menümü yazıyım
muska77 , kollontai , nilsub
Kahvaltı
1dlm kepek ekmeği
1/2 KK peynir 4 yeşil zeytin ( biraz az oldu ama hastaneye yetiselim diye ayakta atistirdim sabah)
Öğlen 16:15
4 kase tavuk suyu çorba
Su 2 lt 3 e tamamlarim
Spor az uyuyim 2 mil yapicam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…