- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.061
Hiiç üzülme hepimiz aynıyızSirf 100 gr eksik cikayim diye ustumde ne var ne yok cikariyorym tokami bile
Geçmiş olsunda 4 kase çorbayı nasıl içtin kız çok değilmi?Kızlar bugün fazla giremedim ..eşim rahatsızdı onu tıp fakültesine görürdüm hazır goturmusken fakültenin yanında diş hastanesi var oraya dışını kontrol ettiriyim dedim kadın kanal tedavisi yaptı dolgu yaptı.. Baya bir iğne yedim uyuşuk gezdim oralarda..sadece ağzında uyusmadi bildiğiniz bende kafa yaptı
Neyse benim dış cabuk bitti ama eşimin sonuçlarını bekleyince falan 4 saat o halde durdum..şükür eşim de birşey yok panik atak olmuş. Buna şükreder olduk yani.. Neyse Dr bana kati yemeyi bugün yasakladı zaten yiyemexdimde aşırı modem bulandi ilaçtan falan..
Neyse menümü yazıyım
muska77 ,@kollontai , nilsub
Kahvaltı
1dlm kepek ekmeği
1/2 KK peynir 4 yeşil zeytin ( biraz az oldu ama hastaneye yetiselim diye ayakta atistirdim sabah)
Öğlen 16:15
4 kase tavuk suyu çorba
Su 2 lt 3 e tamamlarim
Spor az uyuyim 2 mil yapicam ..
Benim metabolizmam cook yavas muskacim , ben bi ara deli gibi spor diyet yapiyordum tartiya cikiyordum arti gorunce deliriyordum sabrettim olmadi baktim olmuyor Yemisim diyeti deyip biraktim 70 e kadar inmistim simdi tekrar azimle basliyorum....Hiiç üzülme hepimiz aynıyız
Valla kahvaltıyı 6 da yapınca o çorba bana kebap tadında geldiGeçmiş olsunda 4 kase çorbayı nasıl içtin kız çok değilmi?
Gecmis olsun canım..Kızlar bugün fazla giremedim ..eşim rahatsızdı onu tıp fakültesine götürdüm hazır goturmusken fakültenin yanında diş hastanesi var oraya dişimi kontrol ettiriyim dedim kadın kanal tedavisi yaptı dolgu yaptı.. Baya bir iğne yedim uyuşuk gezdim oralarda..sadece ağzımda uyusmadi , bildiğiniz bende kafa yaptı
Neyse benim dış cabuk bitti ama eşimin sonuçlarını bekleyince falan 4 saat o halde durdum..şükür eşim de birşey yok panik atak olmuş. Buna şükreder olduk yani.. Neyse Dr bana kati yemeyi bugün yasakladı zaten yiyemezdimde aşırı midem bulandi ilaçtan falan..
Neyse menümü yazıyım
Kahvaltı
1dlm kepek ekmeği
1/2 KK peynir 4 yeşil zeytin ( biraz az oldu ama hastaneye yetiselim diye ayakta atistirdim sabah)
4 kase tavuk suyu çorba
Su 2 lt 3 e tamamlarim
Saol tatlımGecmis olsun canım..
Sporu bilinçsiz ve senin tabirinle deli gibi yaparsan artı görürsün tabi azar azar başlayıp çoğalt ve çoğunlukla yürü..Benim metabolizmam cook yavas muskacim , ben bi ara deli gibi spor diyet yapiyordum tartiya cikiyordum arti gorunce deliriyordum sabrettim olmadi baktim olmuyor Yemisim diyeti deyip biraktim 70 e kadar inmistim simdi tekrar azimle basliyorum....
Eh şifa olsun o zanman gülümValla kahvaltıyı 6 da yapınca o çorba bana kebap tadında geldi
Eskiden gunluk 1,5 saat yapardim sonuc alamadum ..simdi 45 dakika ile basladim zamanla artiracam...Sporu bilinçsiz ve senin tabirinle deli gibi yaparsan artı görürsün tabi azar azar başlayıp çoğalt ve çoğunlukla yürü..
Eh şifa olsun o zanman gülüm
Ben 15 dk yürüyüşle başladım şimdi 2,5-3 saat yürüyorum en çok yağ yaktran spor yürüyüş buna inanıyorum.Eskiden gunluk 1,5 saat yapardim sonuc alamadum ..simdi 45 dakika ile basladim zamanla artiracam...
Ben iç çamaşırlarıyla tartılıyom.Sirf 100 gr eksik cikayim diye ustumde ne var ne yok cikariyorym tokami bile
Aynen...Ben iç çamaşırlarıyla tartılıyom.
Geçmiş olsun canım.Eşine de sanada Allah şifalar versinn.Kızlar bugün fazla giremedim ..eşim rahatsızdı onu tıp fakültesine götürdüm hazır goturmusken fakültenin yanında diş hastanesi var oraya dişimi kontrol ettiriyim dedim kadın kanal tedavisi yaptı dolgu yaptı.. Baya bir iğne yedim uyuşuk gezdim oralarda..sadece ağzımda uyusmadi , bildiğiniz bende kafa yaptı
Neyse benim dış cabuk bitti ama eşimin sonuçlarını bekleyince falan 4 saat o halde durdum..şükür eşim de birşey yok panik atak olmuş. Buna şükreder olduk yani.. Neyse Dr bana kati yemeyi bugün yasakladı zaten yiyemezdimde aşırı midem bulandi ilaçtan falan..
Neyse menümü yazıyım
Kahvaltı
1dlm kepek ekmeği
4 kase tavuk suyu çorba
Su 2 lt 3 e tamamlarim
Bazen ust camasir bile agir gelir diye onuda cikariyorumBen iç çamaşırlarıyla tartılıyom.
Hepimiz ayrı takıntılıyz yaniiBazen ust camasir bile agir gelir diye onuda cikariyorum)))))
Ben hep eşofman ile tartılıyorum aaaa sabah bende cıbıl tartılıyom bari:)Hepimiz ayrı takıntılıyz yanii
Geçmiş olsun ikinize de yaaa diş feci olur yarın bende gidicem dişçiyeKızlar bugün fazla giremedim ..eşim rahatsızdı onu tıp fakültesine götürdüm hazır goturmusken fakültenin yanında diş hastanesi var oraya dişimi kontrol ettiriyim dedim kadın kanal tedavisi yaptı dolgu yaptı.. Baya bir iğne yedim uyuşuk gezdim oralarda..sadece ağzımda uyusmadi , bildiğiniz bende kafa yaptı
Neyse menümü yazıyım
Kahvaltı
1dlm kepek ekmeği
4 kase tavuk suyu çorba
Su 2 lt 3 e tamamlarim
Anaa deli o en az 600-700 gr gelir be..Ben hep eşofman ile tartılıyorum aaaa sabah bende cıbıl tartılıyom bari:)
Yarın görüşürüz muskamm.Ben gidiyorum artıkın bir saat daha yürüyeyim hadi görüşürüz kızlar sabaha bol eksiler görün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?