Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsunda 4 kase çorbayı nasıl içtin kız çok değilmi?

Hiiç üzülme hepimiz aynıyız
Benim metabolizmam cook yavas muskacim , ben bi ara deli gibi spor diyet yapiyordum tartiya cikiyordum arti gorunce deliriyordum sabrettim olmadi baktim olmuyor Yemisim diyeti deyip biraktim 70 e kadar inmistim simdi tekrar azimle basliyorum....

Gecmis olsun canım..

Benim metabolizmam cook yavas muskacim , ben bi ara deli gibi spor diyet yapiyordum tartiya cikiyordum arti gorunce deliriyordum sabrettim olmadi baktim olmuyor Yemisim diyeti deyip biraktim 70 e kadar inmistim simdi tekrar azimle basliyorum....
Sporu bilinçsiz ve senin tabirinle deli gibi yaparsan artı görürsün tabi azar azar başlayıp çoğalt ve çoğunlukla yürü..
Valla kahvaltıyı 6 da yapınca o çorba bana kebap tadında geldi
Eh şifa olsun o zanman gülüm

Sporu bilinçsiz ve senin tabirinle deli gibi yaparsan artı görürsün tabi azar azar başlayıp çoğalt ve çoğunlukla yürü..

Eh şifa olsun o zanman gülüm
Eskiden gunluk 1,5 saat yapardim sonuc alamadum ..simdi 45 dakika ile basladim zamanla artiracam...

Geçmiş olsun canım.Eşine de sanada Allah şifalar versinn.

Geçmiş olsun ikinize de yaaa diş feci olur yarın bende gidicem dişçiye

muska77 bugunku menum:

Sabah 1 kuru incir
Kahvalti: 1 kase yulaf-sut karisimi, az miktarda ceviz

Ogle: yarim kase domates corbasi, 5 tane sulu kofte (kofteler cok kucuk degildi, normal izgara kofte buyuklugune yakin), 2 yk bulgur pilavi

Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt, 1.5 yk kadar sebzeli tavuk yemegi

Su: 2lt oldu, 2.5-3 arasi olur

Spor: 45 dk yoga. Bugun atlama yapamayacagim.

Yarina eksilerle uyanalim insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…