- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.081
iç ortim iç yarasın da geçeme beniValla kahvaltıyı 6 da yapınca o çorba bana kebap tadında geldi
aaaaa tamam bakalım yarın cıbıl tartılıyım 77 görürmüşümAnaa deli o en az 600-700 gr gelir be..
ohh yemişsin köfteleri tavukları eksi çıkalım diyon zorrr biraz şekerim@muska77 bugunku menum:
Sabah 1 kuru incir
Kahvalti: 1 kase yulaf-sut karisimi, az miktarda ceviz
Ogle: yarim kase domates corbasi, 5 tane sulu kofte (kofteler cok kucuk degildi, normal izgara kofte buyuklugune yakin), 2 yk bulgur pilavi
Aksam: 1 kase mercimek corbasi, 1 kase yogurt, 1.5 yk kadar sebzeli tavuk yemegi
Su: 2lt oldu, 2.5-3 arasi olur
Spor: 45 dk yoga. Bugun atlama yapamayacagim.
Yarina eksilerle uyanalim insallah...
Kofte izgara degildi ki ? Protein degil mi yanlis mi biliyorum? Tavuk da cok az yedim. Napayim ya eksi cikmazsam da cikmayayim valla çok sıkıldım.. dikkat etsem de eksi cikmiyorum zaten..ohh yemişsin köfteleri tavukları eksi çıkalım diyon zorrr biraz şekerim
Görürsün canım ben hep cıbıl tartilirimaaaaa tamam bakalım yarın cıbıl tartılıyım 77 görürmüşüm
kızz şaka takıldım çok iyi menün bide yoga yapıcan daha ne olsun çıkarsın çıkarsın sen hastalandında ohhh misssssKofte izgara degildi ki ? Protein degil mi yanlis mi biliyorum? Tavuk da cok az yedim. Napayim ya eksi cikmazsam da cikmayayim valla çok sıkıldım.. dikkat etsem de eksi cikmiyorum zaten..
anaaa ben altımda eşofman üstümde sütyen atlet uzun kollu swet çorap öyle tartılıyorum salak mıyım neyimGörürsün canım ben hep cıbıl tartilirim
Yok canım o iğneleri falan yuttum ya ben midem kimyasal dolu hala bulantim var modem de sis hastalanamadim bu ay seni gecemiycem her haldeiç ortim iç yarasın da geçeme beni
zaten beni geçemezsin ki boş hayal bunlarYok canım o iğneleri falan tuttum ya ben midem kimyasal dolu hala bulantim var modem de sis hastalanamadim bu ay seni gecemiycem her halde
Ben bugun alingan gunumdeyim galiba, eşim de ne dese agzina tikiyorum adamin :)kızz şaka takıldım çok iyi menün bide yoga yapıcan daha ne olsun çıkarsın çıkarsın sen hastalandında ohhh misssss
Kız 1 kilo fazla çıkarsın öyle naptinanaaa ben altımda eşofman üstümde sütyen atlet uzun kollu swet çorap öyle tartılıyorum salak mıyım neyim
Ay hic gulecegim yoktu valla, sen cok yaşa e mi :))))anaaa ben altımda eşofman üstümde sütyen atlet uzun kollu swet çorap öyle tartılıyorum salak mıyım neyim
yaaa kız umutsuz olsan ne benim gibi 20 kilo fazlanmı varki hiç moral bozma yarın olmazsa haftaya olur sağlık olsun benim 20 kilo fazlam varyaa kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben ne yapamBen bugun alingan gunumdeyim galiba, eşim de ne dese agzina tikiyorum adamin :)
Ama cidden niyeyse yarin hala eksi gormeyecekmisim gibi geliyor. O kadar umutsuzum...
Hi hı görücez..ilk boşladığında aradaki farkı kapatırımzaten beni geçemezsin ki boş hayal bunlar
desene sana 1 kilo fark daha atıcam sabahaKız 1 kilo fazla çıkarsın öyle naptin
Iyi de sen verirsin ve veriyorsun da... benim şurda kaldi 2 kilo gitmiyor ki gitmiyor yapisti kaldiyaaa kız umutsuz olsan ne benim gibi 20 kilo fazlanmı varki hiç moral bozma yarın olmazsa haftaya olur sağlık olsun benim 20 kilo fazlam varyaa kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben ne yapam
ne bilim sabah kalkınca üstümdekilerle tartılıyorum hiç cıbıl tartılmadım kız sabah sabah adam demesin delirdinmi hanım diyeee tartının üstünde beni öyle görünceAy hic gulecegim yoktu valla, sen cok yaşa e mi :))))
ay keşke benimde 2 kilo fazlam olsa takmam bile sonra yine bu hale gelirdim buyuk ihtimalleIyi de sen verirsin ve veriyorsun da... benim şurda kaldi 2 kilo gitmiyor ki gitmiyor yapisti kaldison donemecindeyim diyetin gecmiyor bi turlu ona sinirim bozuluyor...
Kız sen kaç kiloyla ne zaman basladin bak merak ettim şimdi ayni tarihte ben kaçtım karşılaştıralım kaç kilo farkla baslamisizdesene sana 1 kilo fark daha atıcam sabaha
Yok valla oyle olmuyor iste. Su anki halimden memnunum ama koymusum hedefi 58, "o kadar verdim, 58e ne kaldi, dogru duzgun mezun olayim" diyorum ama geri gitmiyor kirdigimin tartisiay keşke benimde 2 kilo fazlam olsa takmam bile sonra yine bu hale gelirdim buyuk ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?