Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh yemişsin köfteleri tavukları eksi çıkalım diyon zorrr biraz şekerim

Kofte izgara degildi ki ? Protein degil mi yanlis mi biliyorum? Tavuk da cok az yedim. Napayim ya eksi cikmazsam da cikmayayim valla çok sıkıldım.. dikkat etsem de eksi cikmiyorum zaten..
kızz şaka takıldım çok iyi menün bide yoga yapıcan daha ne olsun çıkarsın çıkarsın sen hastalandında ohhh misssss

kızz şaka takıldım çok iyi menün bide yoga yapıcan daha ne olsun çıkarsın çıkarsın sen hastalandında ohhh misssss
Ben bugun alingan gunumdeyim galiba, eşim de ne dese agzina tikiyorum adamin :)
Ama cidden niyeyse yarin hala eksi gormeyecekmisim gibi geliyor. O kadar umutsuzum...

Ben bugun alingan gunumdeyim galiba, eşim de ne dese agzina tikiyorum adamin :)
Ama cidden niyeyse yarin hala eksi gormeyecekmisim gibi geliyor. O kadar umutsuzum...
yaaa kız umutsuz olsan ne benim gibi 20 kilo fazlanmı varki hiç moral bozma yarın olmazsa haftaya olur sağlık olsun benim 20 kilo fazlam varyaa kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben ne yapam

yaaa kız umutsuz olsan ne benim gibi 20 kilo fazlanmı varki hiç moral bozma yarın olmazsa haftaya olur sağlık olsun benim 20 kilo fazlam varyaa kıııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ben ne yapam
Iyi de sen verirsin ve veriyorsun da... benim şurda kaldi 2 kilo gitmiyor ki gitmiyor yapisti kaldi son donemecindeyim diyetin gecmiyor bi turlu ona sinirim bozuluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…