- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.101
2 dakikada tartilirsin ya caktirmadanne bilim sabah kalkınca üstümdekilerle tartılıyorum hiç cıbıl tartılmadım kız sabah sabah adam demesin delirdinmi hanım diyeee tartının üstünde beni öyle görünce
15 şubattı eski tartımla 83 yeni tartımla 84.4 tü şuan yeni tartımla 78.6 çıktım canım senin nasıldı?Kız sen kaç kiloyla ne zaman basladin bak merak ettim şimdi ayni tarihte ben kaçtım karşılaştıralım kaç kilo farkla baslamisiz
çakarsa kurtuluş yok zaten2 dakikada tartilirsin ya caktirmadan
Adamlar o halımızı radarla yakalar2 dakikada tartilirsin ya caktirmadan
sorma arayıpta bulamadıkları hazır cıbılAdamlar o halımızı radarla yakalarcaktirmamak için git banyoda tartil ben öyle yapıyorum :))))
Adamlar o halımızı radarla yakalarcaktirmamak için git banyoda tartil ben öyle yapıyorum :))))
benimde öyle tam holde bir tane fayans belirledim hep orda tartılıyorum :))
Ben de onun lavaboya girmesini bekleyip oyle tartiliyorumbizim zeminler pek duzgun degil, odada buldum dogru olctugu bi yeri ordan oynatmaya korkuyorum tartiyi
Holde cıbıl yakalanirsan aciklayamazsin da yalnizbenimde öyle tam holde bir tane fayans belirledim hep orda tartılıyorum :))
dedim yaa fennaaa olurrHolde cıbıl yakalanirsan aciklayamazsin da yalniz
kösemmiNeyse hanimlar benim dizi basliyor, ben kacar. Arada ugrarim
ben 15 şubatta 88,7 mişim o zaman aramızdaki kilo farkı 4,315 şubattı eski tartımla 83 yeni tartımla 84.4 tü şuan yeni tartımla 78.6 çıktım canım senin nasıldı?
hayırda 4 ay sonra geçicem diyon ben 4 ay aynı kilodamı kalıcam benim elim armutmu topluyooo ben 4 ay sonra mezun olucam birkeremben 15 şubatta 88,7 mişim o zaman aramızdaki kilo farkı 4,3
şuan 82,5 aramızdaki kilo farkı 3,9
korkk benden 4 ay sonra geçicem
yalnız cidden arada baya fark var kız ben 2 kilo var sanıyodum geçemeyede bilirim ne yapsam lahana çorbası mı içsem ..
hehe armut topladığı anları kolluyom işte bendehayırda 4 ay sonra geçicem diyon ben 4 ay aynı kilodamı kalıcam benim elim armutmu topluyooo ben 4 ay sonra mezun olucam birkerem
ben armut sevmem bekleme yapmahehe armut topladığı anları kolluyom işte bende
hehe bakiciiizzz bugün olmaz yarın yarın olmaz sonraki gün ensendeyiiiimmmmmmmmmmmmben armut sevmem bekleme yapma
işte benim dediğimde bu sen anca ensemi görürsün önüme geçemicen içinhehe bakiciiizzz bugün olmaz yarın yarın olmaz sonraki gün ensendeyiiiimmmmmmmmmmmm
niye kızz hoş oluyor takılıyorum şekerim yaa ciddi değil metabolik bi durum belli olmaz beni geçersinde odaklan sen veya ben zayıflıyalımda gerisi boşşşş:))eh zaman tatlım bakıcaz görücez takma kafana çokta yarış moduna girme normal devam..
bu bu konu hakkında son konuşmamız olsun ben yoksa kopuyorum rejimden asıl hedefime odaklanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?