- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.181
Acını paylasıyorum. Bazen ne yaparsak yapalım veremiyoruzdur, olmuyodur yani..sabah 65.5 lahanaya çok güvenmiştim oysaki :) ödem var çünkü dün 64 küsurdum ve sadece lahana yedim sabah 1 yumurta yedim o kadar kabul etmiyorum bu rakamı :) yani sevinmesin bağzıkollontai ler
Allah allha reglmi yakın?sabah 65.5 lahanaya çok güvenmiştim oysaki :) ödem var çünkü dün 64 küsurdum ve sadece lahana yedim sabah 1 yumurta yedim o kadar kabul etmiyorum bu rakamı :) yani sevinmesin bağzıkollontai ler
Peki yeni katılanların hedeflerini nereye yazyorsun?vet canım yüzdeleri toplayıp listedeki kişi sayısına böleceksin
Bende öyle dedim geçen hafta bende verememiştim :)Kıııız delirtme beni bi de davul gibi yazmıs utanmadan :))
Davul gibi karnınla mı 1.3 kg verdin?Ben regl oldum ona ragmen oynama yok, coook kıskandım
Ben yesem bana da ters teper kesin. Su içsem yarıyor derler ya o moddayım şu dönemLahana sana ters tepti desene :)
Napicen işte kimisinin metabolizması regl megl dinlemeyip çalışıyor demek ki.. Bizimki de anca ödem yapsın. Ah ah ne dertliyiz anacımBende öyle dedim geçen hafta bende verememiştim :)
Şartlama kendini verirsin yaa bana ne demeli eşofman ile tartılıyorum hep topikin salağı ilan ediyorum kendimi :)Ben yesem bana da ters teper kesin. Su içsem yarıyor derler ya o moddayım şu dönem
Şşşşt duymamış olayım kendine öyle kötü sözler söyleme....Şartlama kendini verirsin yaa bana ne demeli eşofman ile tartılıyorum hep topikin salağı ilan ediyorum kendimi :)
Canim ilk hedefim 64 olsun en son 59 da birakacamHedefinide söylermisin canım.
Yaa ama bekliyordum beeen.
Kaç çıktın canım bide hedefini yazarmısın..
Estagfurullah canım öyle demeyelim de :)))Şartlama kendini verirsin yaa bana ne demeli eşofman ile tartılıyorum hep topikin salağı ilan ediyorum kendimi :)
canım yeni başlayanların yanında yazıyor ya ilk takıma girdikleri hafta başlangıç tarihlerini ve kg larını da yazılarsun listeye elindeki excel dosyasında oluyor hedeflerAllah allha reglmi yakın?
Peki yeni katılanların hedeflerini nereye yazyorsun?
ay regl oldugunu unutmusum canım tamam yuruyus yap o zman hem rahatlatır seniReglim, atlamasam daha iyi. Ceza keseceksen yarin yuruyus olarak yaparim.
o ne laaaaaaaan %7 :) bükemediği bilegi öpsün herkesVee işte ben
Eki Görüntüle 1802201
tebrikler canım cok iyi vermissinKizlar ben ycfa dun bi aksilik oldu sifremi falan unuttum ycfa dan giremedim bugun mezun olcam ve sizi yari yolda birakmmamk icin hesap actim boyle deva edebolilirmiyim bilmiyorum ama elimden bisey gelmiyo bin defa denedim sifremi hatirlayamadim olmadi bu sekilde ne olcak kaptanim yardim....
gecen hafta
59.6
57.6
fark
2
% 2.98
ben anlamaz bu nasıl bana yetismek arkadas sen de erken pes ettin ha!!!sabah 65.5 lahanaya çok güvenmiştim oysaki :) ödem var çünkü dün 64 küsurdum ve sadece lahana yedim sabah 1 yumurta yedim o kadar kabul etmiyorum bu rakamı :) yani sevinmesin bağzıkollontai ler
kaptanımda yazmıs zaten bende yeni gelenlerle izne ayrılanlar icin ayrı bi sayfada liste tutuyodumcanım yeni başlayanların yanında yazıyor ya ilk takıma girdikleri hafta başlangıç tarihlerini ve kg larını da yazılarsun listeye elindeki excel dosyasında oluyor hedefler
Tamam kaptanım.canım yeni başlayanların yanında yazıyor ya ilk takıma girdikleri hafta başlangıç tarihlerini ve kg larını da yazılarsun listeye elindeki excel dosyasında oluyor hedefler
Opun ablanizin elini bakeemo ne laaaaaaaan %7 :) bükemediği bilegi öpsün herke
Hımm anlamisemkaptanımda yazmıs zaten bende yeni gelenlerle izne ayrılanlar icin ayrı bi sayfada liste tutuyodum
Tesekkur ettim tatLimay regl oldugunu unutmusum canım tamam yuruyus yap o zman hem rahatlatır seni
o ne laaaaaaaan %7 :) bükemediği bilegi öpsün herkes
tebrikler canım cok iyi vermissin
ben anlamaz bu nasıl bana yetismek arkadas sen de erken pes ettin ha!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?