- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.161
Günaydın kaptanım.kızlarrr muhteşemsiniz ne bu yaa maşallah size
nazar boncuğumuzu da koyalım da nazar değmesin
canım onu direk ycfa olarak yazalım mezun olacağı için az önceki mesajımda da yazmıştım ellerine sağlık tatlımGünaydın kaptanım.
Ya ycfa ya ne yazacağım bilemedim bi el atsan doğrumu yapmışım?
saolasın tatlım bu arada ben her hafta listeleri excel e atıyorum işyerinde olduğum zamanlarda o yüzden elimde o şekilde bir liste var sen de sonuçları excel e atıp ordan hesaplamaları yaparsan elde yapılan hesaplamalarda bazen virgül den sonrasında yuvarlama hatası falan olabiliyorBaşınız sağolsun kaptanım..
Bana bu not tutma inceliklerini öğretirsen sen gidince yerine bakarım.
Peki ortak yüzdeyi hepsini toplayıp listedeki kişi sayısınamı böleceğim?canım onu direk ycfa olarak yazalım mezun olacağı için az önceki mesajımda da yazmıştım ellerine sağlık tatlım
bu gün mezuniyetini kutlayacağız listeler sana emanet ben kontrolümü yaparım ama sen ana paylaşıma eklersin alışırsın hem haftaya da kaptan olduğunu ilan ederiz seabahar a karar defterine işler
Tamam ayy çok heyecanlı kaptanmı oluyorum ben şimdisaolasın tatlım bu arada ben her hafta listeleri excel e atıyorum işyerinde olduğum zamanlarda o yüzden elimde o şekilde bir liste var sen de sonuçları excel e atıp ordan hesaplamaları yaparsan elde yapılan hesaplamalarda bazen virgül den sonrasında yuvarlama hatası falan olabiliyor
BoYuna gore kilon gayet iyi zaten tatlim bu hafta biraz sıkı tut diyeti mezun olursun insAllahEvet o kesin bence de. Bireyselde de sen birincisindir %7 nedir canım
İnsallah canım artık tek dilegim mezun olmak, inan şu kiloda bile mutluyum aslında cunku vucudum baya toparlandı ama mezun olabilmek icin 58'e inmeye calısacagım
Canim nereye mesaj atacagimi bilmiyorumki tam mezun olcam aksilik oldu ya millete kizardim sifre unutulurmu diye kinadim basima geldi valla sen bi ilgilensen kaptanim ben takima zararim dokunmasin diye bi hesap actim zaten bi sure giremiycem@caycfa tatlım bu nick değişikliği olmuyor hatırlayamadığın için nasıl olsa mezun olacaksın eski nickinle mezun ol canım koruma için bu nickini kullanırsın bu arada yönetime de mesaj atsaydın bi şifreni hatırlayamadığını o yüzden bu nickini aldığını
Görüşürüz canım.regl olamadım karnım davul gibi ..
şimdi dışarı çıkıcam görüşürüzz
Biliyorum bu ilk ve sondu zatenCanım kıramadığın zaman eşininkinden bir ısrık alıver.
Bütün bir dürümü yemen gerekmezdi bu hafta listede değilsin dua et.
Eğer listede olupta tartı öncesi böyle birşey yapsaydın seni mahvederdik bilgine.
Eh demiştim demiycem
***5. Takım 457. Etap***
muska77 (65/60,3/4,7/%7,2) mezun olmak istiyor
ebrusonmez (59,8/
ycfa(59.6/57,6/2/%3,35) mezun olmak istiyor
morordek (59,9/59,9/0/%0) sabit
d_mndc (83,8/82,5/1,3/1,55)
YitikMavi (84,7/
nilsub (79/77/2/%2,53)
deryalimm07 (78,9/78,5/0,4/%0,5)
5. Takım Ortalaması :%
btlbetul (65,3/
topraks (76,5/
toplight (71)sabit
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (78,3/
Canım regl döneminde olmana rağmen yine 1.5kilo çok iyi tatlım ya ben geçen hafta hiç verememiştim dışarda ne işin varsa Allah kolaylık versin canım görüşürüz öptüm :)regl olamadım karnım davul gibi ..
Kıııız delirtme beni bi de davul gibi yazmıs utanmadan :))regl olamadım karnım davul gibi ..
Hedefinide söylermisin canım.Gunaydin kizlar
kilo bildirimi yapayim benim baslangic kilom olsun....76.200......
Burayi biraktigimda 75.300 idim arti 900 ile döndüm araniza...buyuk azimle devam edecemmmm
Yaa ama bekliyordum beeen.yarın inş. bu gün işe bile geç kaldım....
Kaç çıktın canım bide hedefini yazarmısın..Biliyorum bu ilk ve sondu zaten
evet canım yüzdeleri toplayıp listedeki kişi sayısına böleceksinPeki ortak yüzdeyi hepsini toplayıp listedeki kişi sayısınamı böleceğim?
canım ben atayım müsait bir zamanda kazen e mesajCanim nereye mesaj atacagimi bilmiyorumki tam mezun olcam aksilik oldu ya millete kizardim sifre unutulurmu diye kinadim basima geldi valla sen bi ilgilensen kaptanim ben takima zararim dokunmasin diye bi hesap actim zaten bi sure giremiycem
Lahana sana ters tepti desene :)sabah 65.5 lahanaya çok güvenmiştim oysaki :) ödem var çünkü dün 64 küsurdum ve sadece lahana yedim sabah 1 yumurta yedim o kadar kabul etmiyorum bu rakamı :) yani sevinmesin bağzıkollontai ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?