- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.141
Muska super kilo verdin tebrik ederim tatlimHadi kızlar tartı günü bgün uyanın ve tartılın!
Sağol canım ben sağlıksız süper verdim sen sağlıklı muhteşem verdin asıl ben seni tebrik ediyorum.Muska super kilo verdin tebrik ederim tatlim
Ben genel olarak soyledim tatlim seninde toplamda verdigin kilo saglikli tabi:) azmine sabrina hayran kaldim valla 50 kusir kilo verdin kiz az buz degio yaniSağol canım ben sağlıksız süper verdim sen sağlıklı muhteşem verdin asıl ben seni tebrik ediyorum.
Teşekkürler canım ama sağlıksız oldu kabl ediyorum.Kaç kilo vermiş oldun helalllllll sana kızzz önünde saygıyla eğiliyorum :)
54 kilo 100 gram lüütfeeen...Ben genel olarak soyledim tatlim seninde toplamda verdigin kilo saglikli tabi:) azmine sabrina hayran kaldim valla 50 kusir kilo verdin kiz az buz degio yani
Eksi meksi yok valla muskam, aynıyım. Ne 1 gr eksik ne 1 gr fazla. İnsallah haftaya artık...Tavuk ve köfte protein canım eksi gördürürler hiç üzülme menün çok güzeldi.
Masallah yaa cok iyi :)Vee işte ben
Eki Görüntüle 1802201
Canım seninki regl yüzünden artı olmadığına şükret bence. Haftaya verirsin hiç üzülme.Eksi meksi yok valla muskam, aynıyım. Ne 1 gr eksik ne 1 gr fazla. İnsallah haftaya art
Ayy adını okumak bile midemi kaldırıyor. Ama iyi gidiyor ne yalan söyleyeyim.Masallah yaa cok iyi :)
Ben de mezun olmak icin bu hafta lahana corbası mı icsem napsam baska türlü eksilmiyor :)
-400 hiç fena değil canımgünaydın arkadaşlar..wc ye çıkamadan 78.5..
dün daha iyiydim aslında..bugün 78.0 olmayı bekliyodum ama..maalesef..
Onu bilmemde takım olarak kesin birinciyiz bence.
Evet o kesin bence de. Bireyselde de sen birincisindir %7 nedir canımOnu bilmemde takım olarak kesin birinciyiz bence.
İnsallah canım artık tek dilegim mezun olmak, inan şu kiloda bile mutluyum aslında cunku vucudum baya toparlandı ama mezun olabilmek icin 58'e inmeye calısacagımCok saol tatlim darisi senin ve takimdaki herkesin basina insAllah
Valla ilk hesapladığımda yanlış hesapladım sandım %4küsur çıkar en fazla diyodum bende şaşırdım tekrar hesapladım yanlış sanıp.Evet o kesin bence de. Bireyselde de sen birincisindir %7 nedir canım
kızlarrr muhteşemsiniz ne bu yaa maşallah size***5. Takım 457. Etap***
muska77 (65/60,3/4,7/%7,2)mezun olmak istiyor
ebrusonmez (59,8/
ycfa(59.6/57,6/2/%3,35)caycfa nick değişikliği/mezun olmak istiyor
morordek (59,9/59,9/0/%0) sabit
d_mndc (83,8/
YitikMavi (84,7/
nilsub (79/77/2/%2,53)
deryalimm07 (78,9/78,5/0,4/%0,5)
5. Takım Ortalaması :%
btlbetul (65,3/
topraks (76,5/
toplight (71)sabit
güneyce (69.7/ )yeni üye başlangıç 9 kasım hedef 60
Esrakarakaya (78,3/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?