- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.321
Aferiin zıplamaya başla bence..biscolata pia yedim 1 tanecik
1 tanede kinder yumurta yedim
Bende buradayım kzm bittin seneywahkollontai de burdaymış...
Kıız resimlere baktnmı hangisini koyaym?bakalım p.tesi ne cıkıcam ona gore karar veririm artık
Aferiin zıplamaya başla bence..
Bende buradayım kzm bittin sen
Kıız resimlere baktnmı hangisini koyaym?
Ya oh my godooo my god......
Ya oh my god
Betüş kıız sende söyle hangi resmi koyayım.
Kız 5-6 sayfa öncede albümde değil.fotolarına girdim kafan yok hiçbirinde :))
Eki Görüntüle 1802374 Eki Görüntüle 1802376
Kzlar bana fikir verin başar hikayesine hangi resmi koyayım farklı açılardan çektim sonrada karar veremedim :)
Mersi şekerüüüüm.ıslııık ıssslıııık çok seksüüü olmuşuun gıııı..........
soldaki beybi... sağdaki biraz karanlık kalmış soldakinde hem yüzünün zarifliğide çıkmışş :)
Oh beee şımartan biri çıktı sonunda..kıskanmıştır :)))) kıskananlar haklılar :))))
Oh beee şımartan biri çıktı sonunda..
Adamıda bezdirdim artık yaaa oda şımartmyo
Hee balkona çıkarmasın ondan sonra..aaaaa ayıp ediyo enişte... tehdit et onu bak çok güzel oldum bak de :))) sen bilirsin yani işine gleiyosa de :))) ayyy yok yok deme adam çatlar vvalla :))
Aayy çoook şekerler kızın giydirince foto at kııız ama nazarboncuğu tak bebişe..Eki Görüntüle 1802466
Kızlar bugün çok yoruldum dişçiye gittim oradan geldim kızımın toplantısına gittim 23 Nisan kıyafetlerini aldık arı kıyafeti arı olucaklarmış başlıklarıda hafta içi gelicekmiş benim hoşuma gitti sizede göstereyim dedim :)
Telden giriyorum ama yazayımTatlışlar yarım saate çıkıcam menülerinizi yazın ben puanlıyorum unutmayın.
Az kaldı birinciyi seçicez...
Eki Görüntüle 1802466
Kızlar bugün çok yoruldum dişçiye gittim oradan geldim kızımın toplantısına gittim 23 Nisan kıyafetlerini aldık arı kıyafeti arı olucaklarmış başlıklarıda hafta içi gelicekmiş benim hoşuma gitti sizede göstereyim dedim :)
Ayyy cok tatli cok begendim benim kizimda 3 yasina girecek yakinda bende kiyafet bakiniyorum...dogum gunu icinEki Görüntüle 1802466
Çook güzelllMerhaba kizlar bugün menü yazayim...
sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
2 yk beyazpeynir
1 kirmizi biber ve yeşil biber
4 yesil zeytin
2 adet kizarmis formlight ekmek...
ogle
sogan suyu
bir kase cacik
aksam15:30 da yedim
4 adet et köfte
bir tabak mor lahanadan salata..
Saat 18.00 da 4 adetcig badem....
1 saat yuruyus yaptim 2lt su ....bir bardak yesil cay...
Su?Telden giriyorum ama yazayım
Sabah 1incir1kayısı
Kahvaltı 1 yumurta 1dilim koy ekmeği 1bardak çay
Ara 1kivi1portakal
Öğlen çeyrek sucuklu tost 1ayran(dışardaydım kızlar yarım değil bakın çeyrek yedim minicikti)
Akşam 16:00 2kivi1elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?