Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bencede yuruyus en iyisi....
Ya yürümek çok güzel zaten de ben biraz kurtlu oldugumdan her gün aynı seyi yapınca sıkılıyorum. Ondan böyle degisik degisik seyler deneyeyim diyorum da iyi etmiyorum galiba :)
Hmmm o zaman ben boş olan günlerimde sadece Leslie 2 mil yapayım ya da hava güzel olursa dışarda yürüyeyim en iyisi... Carsamba pilates, yoga falan yok mesela ben tuttum Jillian yaptım Hiç iyi yapmadım sanırım

dene canım illa kendin için doğrusunu bulursun
abim baya uzun yıllardır spor yapıyo..130 kilodan 75 kiloya indi boy 185 yani onun sözüne güvenerek yaptım bende memnun kaldım .. tabi onun yaptığı sporu yapsam ben 1 ay evden çıkamam o ayrı ama olsun kendimce yaptığım sporu dengeledim :)

Abine maşallah diyorum bravo

Abine maşallah diyorum bravo
saol canım bende maşallah diyorum .. yeni yetişme döneminde gece bile gizli gizli dolaba atıştırmaya kalkardı lise döneminde tombicikti formayı özel diktiriyoduk.. sonda üniversite zamanında dikkat etmeye başladı 4 senenin sonunda tamamen kilolar gitmişti vücutta öyle çok sarkmadı onun toparladı baya vücut 3-4 seneye yaydı kilo vermesini azar azar gitti ama süper oldu.. darısı başıma
onun gazıyla bu sefer başlamıştım rejime duygu fırsat bu fırsat 4-5 ayda senide zayıflatalım işe falan girersen güzel güzel giyinirsin dedi.. meğersem spora yanında gidicek kurban arıyomuş .. :))))
rejime başladım ama spora onunla gitmedim canıma okurdu o orada

Abinin de masallahi varmis canim :)
Bu hafta da oyle deneyelim bakalim ne olacak :) boyle deneye deneye mezun olamicam gibi ben. bunye noluyo ya vermiyorum kilo falan diyip isyan etmese bari

Ooo neyseki uyanık davranmışsın yoksa helak olurdun

evet yaptı baya bi karın ağrısı da yaptı :) kesinlikle ödem o yüzden rahattım ama bbu gün çaklıt yedim isyeaaan moddayım aşırı yoğun....

evet yaptı baya bi karın ağrısı da yaptı :) kesinlikle ödem o yüzden rahattım ama bbu gün çaklıt yedim isyeaaan moddayım aşırı yoğun....
seni çaklıt havuzuna sokucam ben...
kızz dur şu şişkinliğin insin bi ne var ne yok anla ne işin var çikolatayla seniinnnn

Bence haftaya girersin şirinem.
haftaya girmesine girerim de, ha bu arada 58.7 olamam haftaya mumkun degil onu diyim, saglık sorunlarıyla izne ayrılınca artı da olsan donebiliyosun listeye o sayede donerim, ama sonraki haftaya artı falan cıkarsam diye tırsıyorum
Yogaya ekim ayından beri gidiyorum zaten. Pilatesi ekledim sadece 3 hafta oldu o da... Napcam ben o zaman yürüyeyim mi sadece?
Millet her gün Jillian yapıyor yahu, pilates yoga nedir ki onların yanında
canım senin yaptıgın sporla kas falan sisme, benim kaslarım sismiyodu senin ki nasıl siscek!! ki yoga kalori yaktırmaz sadece vucudun esnek olmasını saglar yani sen haftada 2 gun spor yapıyosun demek bu da sporu azaltma pesine dusme tembellik yapıyorsunn sonrada niye kilo veremiyorum diyorsun hafta da iki gun rest yeter yani iki gun spor bi gun dinlenme demek buda !!

Hmmm peki bence bu hafta düşün gidişatına bakarak cumaya kadar karar verirsin şirinem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…