- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.341
Giydirince atarım ama şimdi çok yoruldum sofrayı hazırlıyıp gelicem geçmişi okucam kaybolmayın biryerearııı vız vız vızz ee üzerinde de görmek istersek biz şimdi :)
Duzeltim yeniden bak sana zahmet telden zor oluyor :)Çook güzelll
Su?
Spor?
Giydirince atarım ama şimdi çok yoruldum sofrayı hazırlıyıp gelicem geçmişi okucam kaybolmayın biryere
Arı başlığı gelince at kııız..Giydirince atarım ama şimdi çok yoruldum sofrayı hazırlıyıp gelicem geçmişi okucam kaybolmayın biryere
BaktımDuzeltim yeniden bak sana zahmet telden zor oluyor :)
Sağol defne ablası :)giydirincede çekip atarımAayy çoook şekerler kızın giydirince foto at kııız ama nazarboncuğu tak bebişe..
Şimdi atamıcam zaten senin fotolara bakıcam birazdan bilgisayarı açınca:)Arı başlığı gelince at kııız..
Tamam gelinciğim bitanede sana alayım mı:) gelin gorumce çift giyinin :)görümcemi de göriim :)
Tamam sende yaz fikrini..Şimdi atamıcam zaten senin fotolara bakıcam birazdan bilgisayarı açınca:)
Tamam gelinciğim bitanede sana alayım mı:) gelin gorumce çift giyinin :)
Kızlar ben çıkıyorum hafta sonu cozutmayın yoksa kollontai sizi mahveder..
Pazartesi bol eksilerle buluşalım
Hepinizi çook seviyorum bu yolda bana destek olduğunuz için çok teşekkürler.
Peki, ben tembellik yapıyorum(!) ondan gitmiyor kilolarım :))canım senin yaptıgın sporla kas falan sisme, benim kaslarım sismiyodu senin ki nasıl siscek!! ki yoga kalori yaktırmaz sadece vucudun esnek olmasını saglar yani sen haftada 2 gun spor yapıyosun demek bu da sporu azaltma pesine dusme tembellik yapıyorsunn sonrada niye kilo veremiyorum diyorsun hafta da iki gun rest yeter yani iki gun spor bi gun dinlenme demek buda !!
Cok sekermis yaa, giydirince de bıdıkın fotosunu at mutlaka :))Eki Görüntüle 1802466
Kızlar bugün çok yoruldum dişçiye gittim oradan geldim kızımın toplantısına gittim 23 Nisan kıyafetlerini aldık arı kıyafeti arı olucaklarmış başlıklarıda hafta içi gelicekmiş benim hoşuma gitti sizede göstereyim dedim :)
Biz de seni cok seviyoruz Defnecim, azmettin basardın, zaferinin tadını cıkarKızlar ben çıkıyorum hafta sonu cozutmayın yoksa kollontai sizi mahveder..
Pazartesi bol eksilerle buluşalım
Hepinizi çook seviyorum bu yolda bana destek olduğunuz için çok teşekkürler.
Cok iyi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?