Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Memnun oldum esracım.
Boyun çok iyiymiş yaa kıskandım valla.
Tartın yokmu evde niye bilmiyorsun kilonu?

aslında biliyorum az çok ama emın degılım..
benım boyle sacma sapan totemlerım vardır kendımı kılolu hıssettıgımde yada cok yedıgımde tartılamam:)
şişman psıkolojısı işte.:)
şöyle söyleyeyim,benim dogum izni+ücretsiz izinden sonra işbaşı yaptıgımda kılom 138,8 di:) korkmayın sakın:)
28 eylüldü tarıh..sonra diyete basladım kızımın dogumgünüe kadar yanı 5 aralıkta 121,2 olmusutm..
sonrasında tabi saldım biraz diyet işini,ama cokta peşini bırakmadım bir ileri iki geri derken bugünlere geldım..
sana dün de oyuzden dedım içimdekı azmı tekrar ortaya cıkardın dıye..
en son şubat sonunda 119,5tim ama şuan durum ne bılmıyorum tahmınım 122-123 cıvarı olabılır..kendımı ctesiye şartlamıştım ama madem buraya katıldım cuma sabahı tartılıp kılomu bıldırırm,başlangıç kılosu olarak:)

Tamam tatlım cıuma bildir başlangıcın olsun. Çok güzel kilo vereceksin eminim.
Çünkü çok kararlı geldin Azıcıkta olsa bir etkim olduysa çok mutlu olurum.
Bu akşamdan menünü paylaş canım ben her gün yorum yapıyorum yanlışları "nacizane" söylüyorum.
Ve sakın sakın birden çok kesme yemeği.

yok daha önce şok diyetler saolsun bu hale gelmeme baya yardımcı oldular oyuzden kesmıyorum bırden..
daha once defalarca dıyetısyene gıttıgım ıcın az cok beslenme programlarına hakimim..
bu sabah 2 dılım cavdar+beyaz peynır yagsız tost
oglen 2 haslanmıs yumurta+1 dılım ekmek
aksam 1 kase corba+haslanmıs baharatlı karnıbaharım var onu yıycem yogurtla ekmeksız

Hoşgeldin canım, takım kaptanımız muska77 sana gerekli bilgileri vermis zaten :)
Burada hep birlikte kilolarımızı verecegiz insallah :)

seni de vakvak kapmış.... reklamı ben yapayım elemanı vakvak kapsın adalet istiyorummmm
Öyle ulu orta reklamla gelmiyolar ki şekerim, özel ilgi istiyorlar. Katılmak istiyorum diyene yolu göstereceksin
Sen de hoşgeldin canım :) Benden uzun olman üzerimdeki stresi azalttı cidden Takımın leylegi unvanını sana devretmek istiyorum mumkunse

Menün gayet güzel canım sende benimgibi ara yapmıyorsun anlaşılan.
Sen de hoşgeldin canım :) Benden uzun olman üzerimdeki stresi azalttı cidden Takımın leylegi unvanını sana devretmek istiyorum mumkunse
İşine geldi dimi vakvak

hoşbulduk tesekkürlerr.
sizin boyunuz kac?:)
aslında boy güzel bir avantaj,ancak kılo cok olunca dezavantaj oluyor malesef..

bu arada az önce 3 lt suyumu bitirdim..
masa başı işte çalışınca su konusunda sıkıntı yaşamıyoum şişelerim gözümün önünde olunca içiyorum bol bol:)1 kupada yeşil çay içiyorum hergün..
artı olarak kahve cok sevmem,içmem ama çay içiyorum lakin şekersiz..sıkıntı yok yani:)

cok fazla ara ögün yapamyı sevmıyorum,ögleden sonra acıkırsam 1 yeşil elma yerım saat 5e dogru okadar:)
Canım cevap yazdığın kişileri alıntılarsan daha anlaşılır olur.

İşine geldi dimi vakvak
Vallahi cok sevindim Z zynp1980 de 1,70'im yazmıstı hemen kaptım
Uzunları cogaltıyoruz
1,72 benim de canım :)

Hos geldin cnm aramiza bende burda yeniyi ama burdaki insanlari cok sewiyorum insana nese veriyorlar imkanim oldukca giriyorum ben inaniyorum burada baya bi kilo verceksin

Hos geldin cnm aramiza bende burda yeniyi ama burdaki insanlari cok sewiyorum insana nese veriyorlar imkanim oldukca giriyorum ben inaniyorum burada baya bi kilo verceksin

Tesekkür ederım sizde hoşgelmıssınız ozaman:)
ben ınsallah kılolarımı veecegim,azimliyim yine:)
sevgili defne hanım sayesınde tekrar gaza geldım ınsallah basaracagız hepbırlıkte..
takımın en kılolusu benım muhtemelen ama nasıl burda kılo oranları??en düşük kim,en yuksek kım?
takım ortalaması:)

Canım geçen hafta 2 mezun verdik bu haftada morördekim mezun olacak inşallah.
80-70-60 her kilodan varız...

Hosbulduk tatlim. Benim boyum 170 kilom suan 76.4 burdada 80 ile basladim. Martin 10 nunda bu gruba katildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…