- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.761
Memnun oldum esracım.teşekkürler hoşbulduk..haydi banada bir el atın:)
kendimden bahsedeyim..adım esra
31 yasındayım,3,5 yıllık evlıyım bır kızım var,
9 yıllık bankacıyım,
kılolarım kısa bir sürenin ürüne değil,yılların birikimi,
kartopu yuvarlar gibi gitgide ekledim üstüne bu hale geldım:)
boyum uzun 1,79,lakin kılomu söyleyemıyorum çünkü bilmiyorum:)
temmuzda kuzenin düğünü var hemen bayram ertesi o zamana kadar bozmadan devam edecegim,akabinde 2 haftalık bir yıllık ızne cıkacagım dolayısıyla sekteye ugrayacak..
ama agustostan sonra tam gaz devam edıp 2017ye hayalımdekı kıloyla girecegim kısmetse:)
tabi sizlerle:)
Tamam tatlım cıuma bildir başlangıcın olsun. Çok güzel kilo vereceksin eminim.aslında biliyorum az çok ama emın degılım..
benım boyle sacma sapan totemlerım vardır kendımı kılolu hıssettıgımde yada cok yedıgımde tartılamam:)
şişman psıkolojısı işte.:)
şöyle söyleyeyim,benim dogum izni+ücretsiz izinden sonra işbaşı yaptıgımda kılom 138,8 di:) korkmayın sakın:)
28 eylüldü tarıh..sonra diyete basladım kızımın dogumgünüe kadar yanı 5 aralıkta 121,2 olmusutm..
sonrasında tabi saldım biraz diyet işini,ama cokta peşini bırakmadım bir ileri iki geri derken bugünlere geldım..
sana dün de oyuzden dedım içimdekı azmı tekrar ortaya cıkardın dıye..
en son şubat sonunda 119,5tim ama şuan durum ne bılmıyorum tahmınım 122-123 cıvarı olabılır..kendımı ctesiye şartlamıştım ama madem buraya katıldım cuma sabahı tartılıp kılomu bıldırırm,başlangıç kılosu olarak:)
Hoşgeldin canım, takım kaptanımızSelam kızlar. Beni arkadaşımızmorordek davet etti. Ben zeynep. 36 yaşında dombili bir hatunum. Boyum 170 kilom 85 kg. İnşallah sizinle azimli bir şekilde devam edip hedefim olan 68 kg ma en kısa sürede ulaşırım.
Öyle ulu orta reklamla gelmiyolar ki şekerim, özel ilgi istiyorlar. Katılmak istiyorum diyene yolu göstereceksinseni de vakvak kapmış.... reklamı ben yapayım elemanı vakvak kapsın adalet istiyorummmm
Sen de hoşgeldin canım :) Benden uzun olman üzerimdeki stresi azalttı ciddenteşekkürler hoşbulduk..haydi banada bir el atın:)
kendimden bahsedeyim..adım esra
31 yasındayım,3,5 yıllık evlıyım bır kızım var,
9 yıllık bankacıyım,
kılolarım kısa bir sürenin ürüne değil,yılların birikimi,
kartopu yuvarlar gibi gitgide ekledim üstüne bu hale geldım:)
boyum uzun 1,79,lakin kılomu söyleyemıyorum çünkü bilmiyorum:)
temmuzda kuzenin düğünü var hemen bayram ertesi o zamana kadar bozmadan devam edecegim,akabinde 2 haftalık bir yıllık ızne cıkacagım dolayısıyla sekteye ugrayacak..
ama agustostan sonra tam gaz devam edıp 2017ye hayalımdekı kıloyla girecegim kısmetse:)
tabi sizlerle:)
Menün gayet güzel canım sende benimgibi ara yapmıyorsun anlaşılan.yok daha önce şok diyetler saolsun bu hale gelmeme baya yardımcı oldular oyuzden kesmıyorum bırden..
daha once defalarca dıyetısyene gıttıgım ıcın az cok beslenme programlarına hakimim..
bu sabah 2 dılım cavdar+beyaz peynır yagsız tost
oglen 2 haslanmıs yumurta+1 dılım ekmek
aksam 1 kase corba+haslanmıs baharatlı karnıbaharım var onu yıycem yogurtla ekmeksız
İşine geldi dimi vakvakSen de hoşgeldin canım :) Benden uzun olman üzerimdeki stresi azalttı ciddenTakımın leylegi unvanını sana devretmek istiyorum mumkunse
Sagol tatlimHakkında hayırlısı olsun canım
Sagol cnm insAllah gönlüne göre versin bacım umarım sağlıkla alırsın kucağına bir bebiş.
Bana inat yapıyorlar kaptanım ya gıcıklığına gelmiyolar
Coştu aynı zamandada azaldı ama..
hoşbulduk tesekkürlerr.
sizin boyunuz kac?:)
aslında boy güzel bir avantaj,ancak kılo cok olunca dezavantaj oluyor malesef..
bu arada az önce 3 lt suyumu bitirdim..
masa başı işte çalışınca su konusunda sıkıntı yaşamıyoum şişelerim gözümün önünde olunca içiyorum bol bol:)1 kupada yeşil çay içiyorum hergün..
artı olarak kahve cok sevmem,içmem ama çay içiyorum lakin şekersiz..sıkıntı yok yani:)
Canım cevap yazdığın kişileri alıntılarsan daha anlaşılır olur.cok fazla ara ögün yapamyı sevmıyorum,ögleden sonra acıkırsam 1 yeşil elma yerım saat 5e dogru okadar:)
Vallahi cok sevindimİşine geldi dimi vakvak
1,72 benim de canım :)hoşbulduk tesekkürlerr.
masa başı işte çalışınca su konusunda sıkıntı yaşamıyoum şişelerim gözümün önünde olunca içiyorum bol bol:)1 kupada yeşil çay içiyorum hergün..
artı olarak kahve cok sevmem,içmem ama çay içiyorum lakin şekersiz..sıkıntı yok yani:)
Hos geldin cnm aramiza bende burda yeniyi ama burdaki insanlari cok sewiyorum insana nese veriyorlar imkanim oldukca giriyorum ben inaniyorum burada baya bi kilo verceksinhoşbulduk tesekkürlerr.
Hos geldin cnm aramiza bende burda yeniyi ama burdaki insanlari cok sewiyorum insana nese veriyorlar imkanim oldukca giriyorum ben inaniyorum burada baya bi kilo verceksin
Canım geçen hafta 2 mezun verdik bu haftada morördekim mezun olacak inşallah.Tesekkür ederım sizde hoşgelmıssınız ozaman:)
ben ınsallah kılolarımı veecegim,azimliyim yine:)
sevgili defne hanım sayesınde tekrar gaza geldım ınsallah basaracagız hepbırlıkte..
takımın en kılolusu benım muhtemelen ama nasıl burda kılo oranları??en düşük kim,en yuksek kım?
takım ortalaması:)
Hoşgelsin canım tabi katılabilirsin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini beyan edersen bizimlesin.Selam arkadaslar ve kaptanim.. Grubunuzda yer var mi acaba
Cuma itibariyle ben de katilabilir miyim size???
Hosbulduk tatlim. Benim boyum 170 kilom suan 76.4 burdada 80 ile basladim. Martin 10 nunda bu gruba katildimTesekkür ederım sizde hoşgelmıssınız ozaman:)
ben ınsallah kılolarımı veecegim,azimliyim yine:)
sevgili defne hanım sayesınde tekrar gaza geldım ınsallah basaracagız hepbırlıkte..
takımın en kılolusu benım muhtemelen ama nasıl burda kılo oranları??en düşük kim,en yuksek kım?
takım ortalaması:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?