Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 3
Temmuz / 5,9
Ağustos / 3,1
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / 10,3
Aralık / 3,5
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 25,8 KİLO
Ocak / 1,3
Şubat / <izinli>
Mart / 7,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,7 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (417. Etap) ( 94,8 )
Bitiş Kilosu (458. Etap) ( 60,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 34,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 36,39% )
Toplam Süre ( 28 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,30% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.232 )

Yorum : Sevgili muska77 , 25 Mayıs 2015 (417. Etap) ve 94,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 25 Mart 2016 (458. Etap) tarihinde toplam 34,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 99 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 5. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
KARNEMİ YAZMIŞ SEVGİLİ seaBahAR IMIZ SAĞOLSUN.

Karneni de aldııın artık tescilli mezunsun
Yalnız 2015 Kasım'da da 10 kilo vermissin helal vallahi

Karneni de aldııın artık tescilli mezunsun
Yalnız 2015 Kasım'da da 10 kilo vermissin helal vallahi
O sırada ar vaermiştim gebelik nedeniyle sorun oldu düşük yaptım günlerce hastanede yattım o aradada istemsiz kilo kaybı yaşadım takıma dönüncede devam etti kilo kaybım sebep o canım.

Vaaayys çok havalı bi karne olmuş

merhaba hanımlar,yeriniz varsa bende şuralara ilişebilirmiyim..
gözükmem zaten küçücük hatunum:)

herkese merhaba
ben eskı yıllarda 1. takımdaydım sonrasında koptum dagıttık takımı falan..
akabınde hamılelıktı,doğumdu loğusalıktı derken baya bir kılo aldım..
şimdi birşeyler yapmaya çalışıyorum elımden geldıgınce
hatta kaptanın konusuna yazmıştım diyetime tekrar baslamama yardımcı oldu dün..
yani dün tekrar start verdım dolayısıyla hedefıme ulaşmak adına tekrar bir adım attım..
yalnız bu cumartesiye kadar tartılmayacagım,cumartesi günü kılomu öğrenıp,eger kabul edersenız aranıza pazartesi katılmak ısterım:.

Hoşgeldin tatlım ben takım kaptanıyım adım defne 38 yaşındayım iki çocuk annesiyim
hemen katıl niye pazartesi?
Bide ilk sayfayı okudumkabul ettim dersen mutlu olurum

hoşgeldiiin demek kaptan kaptı seni bende benim slogan işe yaradı sandımdı.... o kadar reklam yaptık boşa gitti....

Ahhh anacim sizler buraya yazmaya nasil yetisiyorsunuz bi bakiyorum sohbet ooooo yaniiii..

benn sabah gune 08.00 da kahvalti sonra ogle esim eve geliyor ogle yemegi hazirligi ...kizimin oyuncaklarini topla evi supureyim derken esim geliyor bir saat onunla geciyor sonra kixi yedir uyut evi sil soyle bi yuzeysel toz al biraz spor yap dus al derken anca bu saat oluyor bende mi var bi sıkıntı yetisemiyorum eeee saat 17.20 de esim gelecek tekrar mada hazirla kizim uyanacak onu yedir derken buradaki butun sohbet kacmis oluyor siz nasil yapiyorsunuz temizlik yemek net bunun bi sirru var mi ??????)))))

ben kılomu şuan bılmedıgım için pazartesi başlayayım dedım aslında yoksa dünden beri dengeli beslenmeye basladım:)
bu arada reklamı gördüm gayet başarılı btlbetul :)
Olsun sen katıl yazmaya başla kilonu öğrenince bana yazarsın başlangıcın erken olursa listeye girmen daha erken olur.
Biliyorsundur zaten ama her akşam menü su spor paylaşıyoruz.
Cuma tartı günü pazarteside kontrol amaçlı tartılıyoruz..

Valla ben 6da kalkıyorum yürüyüş ve kahvaltı yapıp evi toarlıyorum buraya 1-1,5 saat takılıp yemeği koyup o pişerken evi temizliyorum sonra yine buraya geliyorum yetişiyor yani

tamam kuralları bılıyorum,ama hesaplamayı bılmıyorum onu bı ara hatırlatırsınız bana,
gerçi kişiler kendımı hesaplıyo yoksa kaptanlar mı hesaplıyor bılmıyorum ama :)
deneme süreci gibi bir süreç varmı ?
birde şuanda spor yapmıyorum 10 nısanda baslayacagım onada..
şu pazartesileri kötü olmuş haftasonu cozutan biri oalrak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…