- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.781
Gel tatlım yerimiz her zaman var.Bu msji sabah yazmistim aslinda net dondu, gondermemis meger. Baska bir arkadas da gelmek istemis. Umarim bana da yer vardir
Hosgeldiniz aramiza))
Hoşgeldin canım. Ben takım kaptanıyım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor.
teşekkürler hoşbulduk..haydi banada bir el atın:)
kendimden bahsedeyim..adım esra
31 yasındayım,3,5 yıllık evlıyım bır kızım var,
9 yıllık bankacıyım,
kılolarım kısa bir sürenin ürüne değil,yılların birikimi,
kartopu yuvarlar gibi gitgide ekledim üstüne bu hale geldım:)
boyum uzun 1,79,lakin kılomu söyleyemıyorum çünkü bilmiyorum:)
temmuzda kuzenin düğünü var hemen bayram ertesi o zamana kadar bozmadan devam edecegim,akabinde 2 haftalık bir yıllık ızne cıkacagım dolayısıyla sekteye ugrayacak..
ama agustostan sonra tam gaz devam edıp 2017ye hayalımdekı kıloyla girecegim kısmetse:)
tabi sizlerle:)
Hoşgeldin canım, takım kaptanımızmuska77 sana gerekli bilgileri vermis zaten :)
Burada hep birlikte kilolarımızı verecegiz insallah :)
Öyle ulu orta reklamla gelmiyolar ki şekerim, özel ilgi istiyorlar. Katılmak istiyorum diyene yolu göstereceksin
Sen de hoşgeldin canım :) Benden uzun olman üzerimdeki stresi azalttı ciddenTakımın leylegi unvanını sana devretmek istiyorum mumkunse
5.TAKIM KAPTANI : muska77
5.TAKIM KAPTAN YARDIMCILARI : kollontai & hedef38beden
"Her üyenin, yarışma kurallarını içeren Karar Defterini okuması zorunludur.
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."
5.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 12:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür. Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Bu takım içi motivasyon için önemlidir. Mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır.
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
*Takımda bulunan üyeler haftalık bir hedef belirleyecektir. Bu %0,30 ün altında olmayacak şekilde olmalı ve 3 hafta bu hedefi tutturamayanlar ekstra spor faaliyetlerinde bulunacaklardır.
*2 hafta art arda kilo alan arkadaş uyarılacak , 3.hafta yine kilo alırsa takımdan çıkarılacaktır.
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
*Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
* Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Gerimi aldın kiloları tatlım şimdi kaç kilosun?Sagolasin kaptanim. Okudum kabul ettim.
Aslinda ben 2015 te ucuncu grupla ilk zayiflama deneyimmi yasadim. Mezun oldum. (Karnem 48.sayfada
O zaman resmen hoşgeldin canım.Kızlar kuralları okudum. Kabul ediyorum.
59.4 ciktim sabah. Ben mezun olmak uzereyim o yuzden vermis halim bu :)kılo kac suanda?:)
Çok acıkmadığın sürece ara öğünü tavsiye etmem detoksuda kilo vermen durduğunda yapmalısın bence.Kızlar bir kaç soru sormak istiyotum. Ana öğunlerin haricinde ara öğun yapmak doğru mu değil mi.
Bir de diyete başlamadan önce detoks yapmak gerekir mi. Neden diye sorarsanız. Bir arkadaşım diyetisyene başladı o detoksla başlatti vücutta ki ödemi atmak için demiş.
Merhaba defnecim. Kendimi tanıtayım.O zaman resmen hoşgeldin canım.
Ben Defne 38 yaşında iki çocuk annesiyim takımın kaptanıyım
Sende kendini tanıtırmısın
afife lale sende lütfen canım.
Tatlim bende gittim diyetisyene bna sadece yememem gerekenleri ve tarcinli su ic dedi onun haricinde araogunude yapip yapmamak sana kalmis ben yapiyorum :)Kızlar bir kaç soru sormak istiyotum. Ana öğunlerin haricinde ara öğun yapmak doğru mu değil mi.
Bir de diyete başlamadan önce detoks yapmak gerekir mi. Neden diye sorarsanız. Bir arkadaşım diyetisyene başladı o detoksla başlatti vücutta ki ödemi atmak için demiş.
Canım yazıııık korkusundan neredeyse zayıf değilim ben diyecek59.4 ciktim sabah. Ben mezun olmak uzereyim o yuzden vermis halim bu :)
59.4 ciktim sabah. Ben mezun olmak uzereyim o yuzden vermis halim bu :)
Teşekkür ederim kaptancım. Benim sabahla öğldn aram ćok. 6.30 da kahvaltı yapıyorum. Öğldn yemek yemem 14.00 ı buluyor. O arada ne olabilir defne.Çok acıkmadığın sürece ara öğünü tavsiye etmem detoksuda kilo vermen durduğunda yapmalısın bence.
Ben öyle yaptım en azından
Ne kadar güzel bir rakam. Tebrikler59.4 ciktim sabah. Ben mezun olmak uzereyim o yuzden vermis halim bu :)
Memnun ldum canım.Merhaba defnecim. Kendimi tanıtayım.
36 yaşında 2 kız annesiyim. Adım zeynep. Matematik öğretmenliği yapıyorum.
Kuloya gelince. Kendimu bildim bileli balık etliydim. Ama genelde 70 lerde geziyodum. 2. Doğumdan sonra 86 ya kadar çıktım. Kendi çabalarımla buralara kadar düştüm. Şimdi 6 ları görmeyi hedefliyorum.
Geçmiş olsun şimdi iyisin dimi?Yok cok da oyle sayilmazmuska77 . Soyle ki: 75 kg iken kendi kendime zayiflama surecine baslayip 3 kg verdim. 72 de 3.gruba katildim. Ilk hedefim 64-65ti, sonra da 57 olmakti. Ilk hedrfime ulasinca kan degerlerim cok dustugu icin (ferritinim 6.5 ti)mezun oldum. Sonra da agir bir idrar yollari enfeksiyonu gecirince 10 tane serum yedim bir iki kilo hediye kaldi ordan
1-2 meyve yada bir avuç kuruyemiş olabilir. Yada yoğurt..Teşekkür ederim kaptancım. Benim sabahla öğldn aram ćok. 6.30 da kahvaltı yapıyorum. Öğldn yemek yemem 14.00 ı buluyor. O arada ne olabilir defne.
Memnun oldum canım.27 yasinda 1 kiz annesiyim. Ogretmenim normalde dogum iznine ayrildim hala baslamadim calismaya. Evhanimiyim yani su an67 veya 68 kg im
Bak nasil da anliyor halimden muskam benimCanım yazıııık korkusundan neredeyse zayıf değilim ben diyecek
Korkma kız korkma ben arkandayım kapı gibi....
Insallah canim, dilerim hepimiz diledigimiz kilolara ulasiriz :)ne güzel valla maşallah:)bır daha hiçbir zaman kılolarını geri almazsın umarım:)
Tesekkur ederim :) Darisi sizlerin basina :)Ne kadar güzel bir rakam. Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?