Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldiniz aramiza ))

Hoşgeldin canım. Ben takım kaptanıyım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor.

Vallahi cok sevindim Z zynp1980 de 1,70'im yazmıstı hemen kaptım
Uzunları cogaltıyoruz

1,72 benim de canım :)

Hoşbulduk kızlar. İnşallah mezun olduğumuz günleri dd görürüz hep beraber.

Kızlar kuralları okudum. Kabul ediyorum.

Kızlar bir kaç soru sormak istiyotum. Ana öğunlerin haricinde ara öğun yapmak doğru mu değil mi.
Bir de diyete başlamadan önce detoks yapmak gerekir mi. Neden diye sorarsanız. Bir arkadaşım diyetisyene başladı o detoksla başlatti vücutta ki ödemi atmak için demiş.

Çok acıkmadığın sürece ara öğünü tavsiye etmem detoksuda kilo vermen durduğunda yapmalısın bence.
Ben öyle yaptım en azından

O zaman resmen hoşgeldin canım.
Ben Defne 38 yaşında iki çocuk annesiyim takımın kaptanıyım
Sende kendini tanıtırmısın
afife lale sende lütfen canım.
Merhaba defnecim. Kendimi tanıtayım.
36 yaşında 2 kız annesiyim. Adım zeynep. Matematik öğretmenliği yapıyorum.
Kuloya gelince. Kendimu bildim bileli balık etliydim. Ama genelde 70 lerde geziyodum. 2. Doğumdan sonra 96 ya kadar çıktım. Kendi çabalarımla buralara kadar düştüm. Şimdi 6 ları görmeyi hedefliyorum.

Son düzenleme:
Tatlim bende gittim diyetisyene bna sadece yememem gerekenleri ve tarcinli su ic dedi onun haricinde araogunude yapip yapmamak sana kalmis ben yapiyorum :)

Yok cok da oyle sayilmaz muska77 . Soyle ki: 75 kg iken kendi kendime zayiflama surecine baslayip 3 kg verdim. 72 de 3.gruba katildim. Ilk hedefim 64-65ti, sonra da 57 olmakti. Ilk hedrfime ulasinca kan degerlerim cok dustugu icin (ferritinim 6.5 ti)mezun oldum. Sonra da agir bir idrar yollari enfeksiyonu gecirince 10 tane serum yedim bir iki kilo hediye kaldi ordan

Çok acıkmadığın sürece ara öğünü tavsiye etmem detoksuda kilo vermen durduğunda yapmalısın bence.
Ben öyle yaptım en azından
Teşekkür ederim kaptancım. Benim sabahla öğldn aram ćok. 6.30 da kahvaltı yapıyorum. Öğldn yemek yemem 14.00 ı buluyor. O arada ne olabilir defne.

Memnun ldum canım.
Hedefine bir an önce kavuşursun bizimle inşallah.

Geçmiş olsun şimdi iyisin dimi?
Teşekkür ederim kaptancım. Benim sabahla öğldn aram ćok. 6.30 da kahvaltı yapıyorum. Öğldn yemek yemem 14.00 ı buluyor. O arada ne olabilir defne.
1-2 meyve yada bir avuç kuruyemiş olabilir. Yada yoğurt..

Canım yazıııık korkusundan neredeyse zayıf değilim ben diyecek
Korkma kız korkma ben arkandayım kapı gibi....
Bak nasil da anliyor halimden muskam benim sen arkamdaysan kimseden korkum yok
ne güzel valla maşallah:)bır daha hiçbir zaman kılolarını geri almazsın umarım:)
Insallah canim, dilerim hepimiz diledigimiz kilolara ulasiriz :)
Ne kadar güzel bir rakam. Tebrikler
Tesekkur ederim :) Darisi sizlerin basina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…