- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.741
Ayyy yok 6 da kalkamam saat 00.00 gibi yatiyorum..esim bile ise gitmek icin saat 07,20 de kalkiyorValla ben 6da kalkıyorum yürüyüş ve kahvaltı yapıp evi toarlıyorum buratanzda olmak isti1-1,5 saat takılıp yemeği koyup o pişerken evi temizliyorum sonra yine buraya geliyorum yetişiyor yani
İki hafta deneme var canım katılımın iyi olursa sorun olmaz zatentamam kuralları bılıyorum,ama hesaplamayı bılmıyorum onu bı ara hatırlatırsınız bana,
gerçi kişiler kendımı hesaplıyo yoksa kaptanlar mı hesaplıyor bılmıyorum ama :)
deneme süreci gibi bir süreç varmı ?
birde şuanda spor yapmıyorum 10 nısanda baslayacagım onada..
şu pazartesileri kötü olmuş haftasonu cozutan biri oalrak:)
Bende aynen öyleyim canım haftaiçi gündüz geliyorum.bu arada haftaiçi gündüz saatleri işten griyorum,akşamları çocukla ugras evle ugras falan derken hiç zamanım olmuyor nete girmeye..
artı haftasonlarıda girmiyorum..
bu problem olur mu?
Hosgeldiniz aramizaSelam kızlar. Ben zeynep. 36 yaşında dombili bir hatunum. Boyum 170 kilom 85 kg. İnşallah sizinle azimli bir şekilde devam edip hedefim olan 68 kg ma en kısa sürede ulaşırım.
Hoşgeldin canım. Ben takım kaptanıyım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor.Selam kızlar. Beni arkadaşımızmorordek davet etti. Ben zeynep. 36 yaşında dombili bir hatunum. Boyum 170 kilom 85 kg. İnşallah sizinle azimli bir şekilde devam edip hedefim olan 68 kg ma en kısa sürede ulaşırım.
Erken yatıp erken kalkmazsan kilo vermen yavaş olur ben o yüzden 6da kalkıyorum.Ayyy yok 6 da kalkamam saat 00.00 gibi yatiyorum..esim bile ise gitmek icin saat 07,20 de kalkiyor)) cok dsha fazla aranizda olmak istiyorum isim bitmiyor bide yaz gelsin aksam yuruyyse cik gel vakit bitti )))
kız benim karnem de havasız olacak haabenim başlangıç 2010 110 kilo aha 2016 105 kilo 6 yılda 5 kilo
Dogru diyorsun kaptancim , deniyeyim bide bunu...Erken yatıp erken kalkmazsan kilo vermen yavaş olur ben o yüzden 6da kalkıyorum.
Hosgeldiniz aramiza))
İki hafta deneme var canım katılımın iyi olursa sorun olmaz zaten
Hesaplama kolay onu ben hallederim.
Spor işinide sen bilirsin ufaktan yürüyüşlerle başlayabilirsin.
Bende aynen öyleyim canım haftaiçi gündüz geliyorum.
Haftaiçi güzel katılım yaparsan tolare edilir hiiç üzülme..
Selam kızlar. Beni arkadaşımızmorordek davet etti. Ben zeynep. 36 yaşında dombili bir hatunum. Boyum 170 kilom 85 kg. İnşallah sizinle azimli bir şekilde devam edip hedefim olan 68 kg ma en kısa sürede ulaşırım.
13 ayda 54 kilo verdim!!Dogru diyorsun kaptancim , deniyeyim bide bunu...
Muskacim sen basari oykunu yazdinmi nereye bi okuyayim dedim))))
Once ayagini alistiralim dedim bizler zaten sekeriz bizi tanidikca kopamaz zatenayyy ne kibar konuşuyon gıııı :))) iki güne onuda parpullarız boşver kibarlığı :)))
Okudum kabul ettim demen yeterli zaten canım hoşgeldin..tamam ozaman teşekkur ederım..
inşallah güzel sonuçlar alırız hepbırlıkte..
bu kabul ettım beyanı nedir.linki falan mı var?yoktu eskıden cünkü
Bağımlılık yaparızOnce ayagini alistiralim dedim bizler zaten sekeriz bizi tanidikca kopamaz zaten))) ben bile bak bi gityim sonra yine sizin araniza dondum sekerim )
Senin reklamına tav olmuştur o kuzum üzülme.seni de vakvak kapmış.... reklamı ben yapayım elemanı vakvak kapsın adalet istiyorummmm
Niye takıma 2010damı girdinki
İşe yaramıştır kız yaramazmı..
Ahhh anacim sizler buraya yazmaya nasil yetisiyorsunuz bi bakiyorum sohbet ooooo yaniiii..
benn sabah gune 08.00 da kahvalti sonra ogle esim eve geliyor ogle yemegi hazirligi ...kizimin oyuncaklarini topla evi supureyim derken esim geliyor bir saat onunla geciyor sonra kixi yedir uyut evi sil soyle bi yuzeysel toz al biraz spor yap dus al derken anca bu saat oluyor bende mi var bi sıkıntı yetisemiyorum eeee saat 17.20 de esim gelecek tekrar mada hazirla kizim uyanacak onu yedir derken buradaki butun sohbet kacmis oluyor siz nasil yapiyorsunuz temizlik yemek net bunun bi sirru var mi ??????)))))
tamam kuralları bılıyorum,ama hesaplamayı bılmıyorum onu bı ara hatırlatırsınız bana,
gerçi kişiler kendımı hesaplıyo yoksa kaptanlar mı hesaplıyor bılmıyorum ama :)
deneme süreci gibi bir süreç varmı ?
birde şuanda spor yapmıyorum 10 nısanda baslayacagım onada..
şu pazartesileri kötü olmuş haftasonu cozutan biri oalrak:)
bende 64 ile kilo vercem diye başlayıp azim 78 lere çıkınca ibretlik bir tablo oluşturdum :)) başladığım yere bile dönemedim daha :)))
İlk baştan alırlarsa fena hakkatenevet canım ilk girişim 2010aralarda boşluklar var tabi ilk girişten sayarlarsa durum bu bakalım mezun olunca görücez
buraya son gelişim haziran 2015 başlangıç 122
Okudum kabul ettim demen yeterli zaten canım hoşgeldin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?