Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben 6da kalkıyorum yürüyüş ve kahvaltı yapıp evi toarlıyorum buratanzda olmak isti1-1,5 saat takılıp yemeği koyup o pişerken evi temizliyorum sonra yine buraya geliyorum yetişiyor yani
Ayyy yok 6 da kalkamam saat 00.00 gibi yatiyorum..esim bile ise gitmek icin saat 07,20 de kalkiyor )) cok dsha fazla aranizda olmak istiyorum isim bitmiyor bide yaz gelsin aksam yuruyyse cik gel vakit bitti )))

İki hafta deneme var canım katılımın iyi olursa sorun olmaz zaten
Hesaplama kolay onu ben hallederim.
Spor işinide sen bilirsin ufaktan yürüyüşlerle başlayabilirsin.

bu arada haftaiçi gündüz saatleri işten griyorum,akşamları çocukla ugras evle ugras falan derken hiç zamanım olmuyor nete girmeye..
artı haftasonlarıda girmiyorum..
bu problem olur mu?
Bende aynen öyleyim canım haftaiçi gündüz geliyorum.
Haftaiçi güzel katılım yaparsan tolare edilir hiiç üzülme..

Hoşgeldin canım. Ben takım kaptanıyım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor.

Ayyy yok 6 da kalkamam saat 00.00 gibi yatiyorum..esim bile ise gitmek icin saat 07,20 de kalkiyor )) cok dsha fazla aranizda olmak istiyorum isim bitmiyor bide yaz gelsin aksam yuruyyse cik gel vakit bitti )))
Erken yatıp erken kalkmazsan kilo vermen yavaş olur ben o yüzden 6da kalkıyorum.

kız benim karnem de havasız olacak haa benim başlangıç 2010 110 kilo aha 2016 105 kilo 6 yılda 5 kilo

bende 64 ile kilo vercem diye başlayıp azim 78 lere çıkınca ibretlik bir tablo oluşturdum :)) başladığım yere bile dönemedim daha :)))

tamam ozaman teşekkur ederım..
inşallah güzel sonuçlar alırız hepbırlıkte..
bu kabul ettım beyanı nedir.linki falan mı var?yoktu eskıden cünkü

seni de vakvak kapmış.... reklamı ben yapayım elemanı vakvak kapsın adalet istiyorummmm

Niye takıma 2010damı girdinki

İşe yaramıştır kız yaramazmı..

evet canım ilk girişim 2010 aralarda boşluklar var tabi ilk girişten sayarlarsa durum bu bakalım mezun olunca görücez

buraya son gelişim haziran 2015 başlangıç 122

ben sabah 8 akşam 5 mesaideyim

iyi olmuş dicektin heralde engellicek işte seni hafta sonları (laf aramızda benim kaçış sebebim pazartesi tartısı olabilir belki de )

bende 64 ile kilo vercem diye başlayıp azim 78 lere çıkınca ibretlik bir tablo oluşturdum :)) başladığım yere bile dönemedim daha :)))

o da iyiymiş

liste sende kilo yapıyorsa demek

Okudum kabul ettim demen yeterli zaten canım hoşgeldin..

teşekkürler hoşbulduk..haydi banada bir el atın:)
kendimden bahsedeyim..adım esra
31 yasındayım,3,5 yıllık evlıyım bır kızım var,
9 yıllık bankacıyım,
kılolarım kısa bir sürenin ürüne değil,yılların birikimi,
kartopu yuvarlar gibi gitgide ekledim üstüne bu hale geldım:)
boyum uzun 1,79,lakin kılomu söyleyemıyorum çünkü bilmiyorum:)
temmuzda kuzenin düğünü var hemen bayram ertesi o zamana kadar bozmadan devam edecegim,akabinde 2 haftalık bir yıllık ızne cıkacagım dolayısıyla sekteye ugrayacak..
ama agustostan sonra tam gaz devam edıp 2017ye hayalımdekı kıloyla girecegim kısmetse:)
tabi sizlerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…