- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.741
oyyy oy çok geçmiş olsun kallisim ya ne kadar üzüldüm okuyuncaaa mafoldumben onlar da uyarsalarmış keşke yanınızda birisiyle gelin diyedün ki kolon filminden sonra evime hiç ulaşamayacağım gibi geldi hayatımın en kötü günlerinden biriydi.. tam bir saat sürdü çekim. basit bir şeydir diye eşimede gelme demiştim nalet olsun nereden bileyim...çok kötü hislerle film çekilmesini sonlandırdık neyse ki ama asıl sorun bittikten sonra başladı nereden baksanız 24 saat ağzıma tek lokma bir şey sokmadan sadece ilaç içtim ve acısı çıktı eve çok afedersiniz yollarda çıkara çıkara gittim gece yarısına dekte aynı durum oldu... canım bir şeyler yemek istedikçe kızlar hazırladılar ama nerdeeee yiyeceğim hiç bir şey yiyemedim su bile içemedim.. film bittikten sonra görevli adam bayılacak gibi bir haldesiniz lavabo şurada dedi dediği gibi tam bayılmak üzereyken girdim... aman allahım başına böyle bir şey gelecek olursa ne olur yalnız gitmeyin arkadaşlar.. bu sabah ancak kendimdeyim sadece grip etkisi kalmış...
papatyacım teşekkür ederim canım.. sizin durumlar nasıl düzeldimi kayınvaliden..
birde canım hediyeni yolladınmı ne yaptın durumdan haber verirsen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?