Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa çoklu alıntı MQ larla yapılmıyor mu arkadaşlar.. ya da başka bi yöntemi falan mı var bunun yoksa Firefox da mı patlıyo bu da , ben kullanamıyorum.... Sinir oldum yaaa...!

Pia bağırsaklarının çlaışması için 5-6 tane kayısıyı ufak ufak doğrayıp yumuşayıncaya kadar pişir sonra haşladığın suyla birlikte robot ya da blendırdan geçir meyve suyu gibi iç. kıvamını sen kendi arzuna göre ayarlayabilirsin.. Tadı güzel oluyo içerken sorun yaratmaz.

Ben de doğum sonrası hemoroid sorunu olduğu için sık sık içiyorum..

Bijoux 'sun dediği gibi yağ da içebilirsin ama yağı içerken benim midem kalkıyor 1 kere denemiştim :S

yok canım sorun yok ben bu alıntıyı MQ kullanarak yaptım ve de firefox la. ben hep firefox kullanırım hiç sorun olmadı bugüne kadar..
yöntem derken, okurken cevaplayacağın mesajlar olusa MQ ya basıyorsun, okumaya devam ediyorsun.. en sonunda cevap vereceğin zaman cevap yaz butonuna bastığında seçtiğin mesajlar geliyor ekrana.. ama başka bir sorun varsa bilemiyorum canım fisfisfis

evet kayısıyı unutmuşum. o da olabilir iyi hatırlattın ama malesef ikisi de bende işe yaramıyor :bbo:

selamlar yenidennnnnn.

mersacigim cok haklisin gülüm kendim basliyamadimda hareketlere yürümeye senide denetliyemedim. 4 ocaktan sonra kork benden artik kaytarmak yok. bütün takim tek hedefimiz ideal kilomuz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiii..
neslin deden ceddin baban
pek kahraman türk milleti
askerlerin ah ne yaman
gecti zaman. iste o an
evet kallisim her aksam yediklerimiz ictiklerimiz ve spor yürüyüs adina tüm yaptiklarimizi yazalim burada. aferin almak icin degil eksiklerimizi ve daha neler yapabilecegimizi görmek digerlerinin neler yaptigi ile kendi yaptiklarimizi karsilastirmak icin. kisaca eksiklerimizi görmek icin. 10 gün bile kalmadi. ben kilo almamaya calisacagim en azindan. en korktugum zamandir yilbasi tatili. bile bile birseylere engel olamam sanki sartmis bu tatilde kendimi birakmam gibi... öfffff tarifi bile zor. ama siz anladiniz beni.:kedi:

anam anam mq deniyeceğim diye boş mesaj gitti :) neyse pc mi kasıyo yoksa sitemi anlamadım gitti.. bi süre böyle devam edeyim :)))

Bijoux hem kayısı hemde yağ içmek bende fayda etmiyo demişsin sinameki içmeyi denedin mi? ama biraz fazla içince ishal yapıyo benden söylemesi :) ama iyide su atıyo vücuttan böylelikle ... ödemlere de iyi geliyor..

Son düzenleme:

katılıyorum bu fikrinize bayanlar yazarsak daha iyi olur bazen ben şaşıyorum ne yapcamı kaydirigubbakcemile3 özellikle benim için iyi olacakkaydirigubbakcemile2

bu arada ben birkaç gün yokum. kardeşim memur oldu son tercihte kazandı allahıma şükürler olsun herkese nasip etsin(amin) uğurlamaya gideceğim. annemlerde pc var ama belki fırsat olmayabilir gelen giden olunca haberiniz olsun... herkese güzel haftasonu diliyorum kızlar allaha emanetsiniz...a.s.a.s.

çoklu alıntı için MQ basarak gelin bijonun dediği gibi en son olarak alıntı yap tuşuna basıyorsunuz bunuda deneyin bakalım..

ya arkadaşlar listeler hatalı hazırlanmış ama bu hafta elektracım bireyselde 1. olmuş tebrik ederim...
takım olarakta 1. olmuşsunuz kilo veren veremeyen hepinizi öperek tebrik ederim.. bu arada farkındaysanız şu günlerde ne çok öptüm sizi illa gripi bulaştıracağım...
ay kaçım yemek saati..

ya aslında irade meselesi be bijom...sen önüne neler geldi de yemedin,bilmiyormuyum...evde her yer aburcubur olsa bile,kafaya koyan yemez.ama yine de ben bundan sonra almamaya çalışacağım ki zaten kendim için almıyorum.
bu bir beden küçük elbise olayını düşüüyorum,önümüzdeki günlerde böyle birşey alacağım kısmetse...

ya maşallah bijom,sonunda kırmışsın şeytanın bacağını,tebriklerrrr kaydirigubbakcemile5

maşallah seni de tebrik ederim canım benim... 1. de olmuşsun ohh

kallisim yaşadıklarına çok üzüldüm,çok geçmiş olsun..keşke yalnız gitmeseydin yaa
şimdi ben de şaşırdım kallisim,ben seni mart doğumlu biliyordum,profilinde öyle yazıyor.sen şimdi koç burcu musun yani??hem de aynı gün doğmuşuz hee,ilginç yani gerçekten...güzel bir tesadüf:)

düşünceli arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan sizi seviyorum çooook Şeniz

ya arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım kim birinci oldu yaa:dilcikar:

canım tüm gruplar genelinde kişisel sıralamada birinci olmuşsun işte...tebrikler :lepi:

çikolatım ay hayatım şimdi kontrol ettim benim ufaklık karıştırmış :)) coco varıya bzim takımda onunla aynıymış doğum günlerimiz o da hilal ya... hehe..

ya arkadaşlar ben bu işten bişey anlamadım kim birinci oldu yaa:dilcikar:

elektracım takımlar arasından 1. seçiliyor bunda takımımız sayenizde 1. olmuş ve ayrıca bireysel olarakta ilk 3 kişiyi seçiyoruz her hatfa yani tüm yarışmada ki yarışan kişiler arasında sen 1. olmuşsun.. bizim bir kuralımız var bu durumda.. bireyselde 1. olan paylaşım alanına kısa bir yazı yazar o hafta ne yaptıda 1. oldu diye.. sende boş bir zamanında yazarsan iyi olur canım içinden nasıl gelirse yazarsın fikir edinmek için geçmiş mesajlara bak diğer arkadaşlar neler yazmışlar diye..

yazılacak olan yer burası.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-91.html

Kalliste dediğin giibi yaptım oldu en son alıntı yapa basa tıklayınca oluyor anca... benim pc nin kafa kalın galiba geç algılıyo :)

Electra tebrik ederim 1. olmuşsun inşallah bende o günleri görerim :)

tüm tebrikleriniz için teşekkür ederim.bende tüm takımı tebrik ediyorum bu hepimizin başarısı benim için önemli olan takım olarak birinci olmaktı acemiliğime verin lütfen dün paylaşım alanına baktım baktım şu takım birinci bu takım ikinci gibi bişey görmedim o yüzden sizlere sorayım dedim şimdi yine baktım paylaşım alanına yine bir sıralama göremedim neyse inşallah bu haftada sonuç değişmesin :dance:

Herkese günaydın...

şu detoksmuhabbetine ben de bir katkıda bulunayım isteyim. bir çay tarifi bendeki de..

1 litre suya, yarım ayva, yarım elma ve yarım limon, çubuk tarçın ve de karanfil koyup kaynatıyorsunuz. kaynadıktan sonra içine içine 2 poşet ıhlamur, 2 poşet yeşilkay ve bir poset de mate çayı atıp, 3 dakika demliyorsunuz. sonra da süzüp içiyorsunuz. bir hafta boyunca çay, kahve, alkol ve gazlı içeçek içmeden sadece bu çayı içiyorsunuz. bir de bu çayı içerken sabah kahvaltıdan 15 dakika önce adaçayı var bir bardak.

bir deneyin bakalım isterseniz, faydasını görücek misiniz??

yok canım sinameki de işe yaramıyor malesef, yapı meselesi napiyim :sinifsinif:

ayy canım kardeşin adına çok sevindim.. nereye yerleşti kaç puanla yerleşti merak ettim. ben de bu sene taktım kpss ye giricem inşallah yüksek puan alıp yerleşmek istiyorum bir yere :1rolleyes: o yüzden ocaktan itibaren deli gibim ders çalışmayı planlıyorum..

birinci olmuşuz haa, bijonun muhteşem dönüşü dermişim :roflol: ne bencilim di mi akannehir herkesi kutluyorum yürektennn a.s.

al al canım küçük bi elbise ve mümkünse çok para ver ve çok begendiğin bişey olsun kaydirigubbakcemile3

bugün arkadaşlarım gelicek, şimdi kalkıp mamalar yapıcammm zemuszemus ben de yicem bugün abartmadan. sabah 61,2 çıktım, dünden 400 gr eksik akannehir ay hadi kaçtım ben

gunaydın herkese.bıkac gundur sersem gıbıyım.nedenı ılgınc.bırıne yardım etmeye kalkdım ve altından pekde ıyı olmayan seyler cıkmaya basladı kotu kokular var.cok uzuldum.ben aksamları acaba onların karnı tokmu dıye ıkı lokma yıyemezken ınsanların farklı olayları benı cok uzdu.her defasında bu son bı daha kımseye karısmıycam dıyorum ama tekrar tekrar dayanamıyorum.hayat cok garıp herseyın somurulmesıne alısdım da ıyı nıyet nasıl somurulur ya.kımseye guvenmemek gerekıyor.olur da merak edersınız dıye yazdım bunları ortalıkda yokum ve ıcımden hıcbısey gelmıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-24.html

elektracım her hafta sonuçlar burada açıklanıyor... paylaşım alanında listeler hesaplamalar vs yazar.. dün yazdığım mesajı gördünmü cevap alırsam içim rahat etsin ..1.olan için olan kuralı diyorum...

cedricim canım tatlı canını üzmeye değmez buradada hep beraber yaşadık değil mi iyiniyetin sömürülmesi olayını... boşver sen yinede yap son olsun deme elbet hayatta karşılığı vardır hiç ummadığın yerden çıkar... iyi niyetlilerin kaderi sömürülmek...

canlarım benim girp her gün tip değiştiriyor.. dün iyiydim biraz ama gece halsizlik başladı öksürük başladı şimdide abuk sabuk kesik kesik öksürüyorum ve zor nefes alıyorum...o yüzden gelince fazla kalamıyorum... birde geçen film sonrası bağırsak tembelliği başladı ama öyle böyle değil uyarmışlardı bir yazı vermişlerdi elime.. ay bu şeyler bijomun dediği gibi beni kötü etkiledi... grip olmasaydım bu kadar dertlenmezdim ama grip herşeye tuz biber oldu.. çocukların eşimin yanına yanaşamıyorum salonda yatıyorum kaç gecedir eşimde hasta olursa onun hastalığı hiç çekilmez olur çünkü o yüzden korumaya çabalıyorum...

süpersin canım.artık başladın kg vermeye yine,inş en kısa zamanda 60 olacaksın.ben inanıyorum .
afiyet olsun bu arada,herşeyden azar azar ye tabi,bu senin hakkın...

cedricim belli ki çok kırılmışsın ama kallisim de söylemiş.iyilik yap denize at demişler,sen yine vazgeçme bu yardımsever tarafından,ki geçemezsin zaten,bu sensin çünkü...insanlar kendi kötülüklerinde boğulurlar emin ol,sana birşey olmaz canım ...

kallisim sanırım sen de grip olunca bayağı zor geçiriyormuşsun ki,vucut bir türlü atamamış mikrobu baksana...tekrardan geçmiş olsun canım..

not:sabrına hayranım,hala hediyeyi açmadıysan.. :1shok:

iyi haftasonları benim güzel insanlarla dolu takımıma,

selam, ay moralsizim pek bisi yazmiycam..

böyle caylari cok seviyorum icerimde ama icinde kahve yasagi olan hic bir seyi yapamiyorum cok zorlaniyorum..mate cayini bilmiyorum..nedir mate?

dün gece bijomun dedigi gibi ictim.. sabah rahat kalkayim diye.. sabah denemeli birde.. bahsettigin kayisi suyunuda denerim.. okuyunca cok hosuma gitti.. arada kayisi yemeye calisrim hep cilde iyi geldi icin .. bu sekilde cok guzel olucak gibi kahvaltilarda yarin sabah yapicam .. tskler önerine canimm
a.s.a.s.

reyhan ablamin fikrinde cok guzel yilbasi sonrasi uyguluyalim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…