Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın rayhan ablacım seni görüyorum .kalliste canım geçmiş olsun geldimi böyle üst üste gelir .bu halde bide hastaneyemi gidecen bide inşallah tetkiklerinde çok iyi geçer kolaylıkla atlatırsın umarım canım kendine iyi bak.bende öpüyorum seni ben atlattım zaten gribi bana bulaşmaz.

günaydin reyhan ablaaa günaydim kallisim , mersaa

dün cok gec yattim sabaha karsi..ama erkenden uyandirildimmmbenneyaptımkibenneyaptımki yüzüm aynen böyle suanbenneyaptımkibenneyaptımki

kallisicim cim cim gecmis olsuna.s.a.s.

bakalim yarin sonucumuz ne olucak.. merak ediyorum..kolyemi taktim .. onuda merak ediyorum..tatil nasil gecicek onuda merak ediyorum ..merak ettigim cok sey var:hulya:
neyse ben bi bakim yatma ihtimalim var mi? ben az sonra yatabilme ihtimalimide merak ediyorum:uhm:benneyaptımki

selamlar güzel takımım herkesler iyiler maşallah kalliste ablacım geçmiş olsun allahım yardımcın olsun umarım allahın izniyle önemli birşey olmaz çabucak dertlerinden sıkıntılarından kurtulursun canım benim
ben bugün iş başı yaptım biraz işim zor alışmışım evde yatmaya uyumaya zor kalktım sabah valla neyse alışıcaz artık bu arada dün doktor randevum vardı 15 günde 700 gr vermişim takıma devammı etseydim ne bulantılardan dolayı hiçbirşey yiyemiyorum iştahım tamamen kapalı valla diyorumki hamile olmadan keşke böyle olabilseydim ne güzel şıppp diye zayıflardım

kim kime düştü diyemi diyelim bijom...anlamadım mafoldumben
evet kallisim ama daha gizemini koruyan eşleşmeler varmış kaydirigubbakcemile3

bugün bana ne oluyor anlamıyorum aklımda sürekli bişeyler yemek var eşim fıstık pişirmişti fırında gidip gelip ağzıma atıyorum sonrada suçluluk duygusuyla boğuşuyorum
fıstık nası pişiriliyor ki electracım merak ettim? ben de 2 gündür öyleydim bugün daha iyi gibiyim. çok zor başa çıkmak :sinifsinif:

he vallah çikolatalı bisküvi...boğazımda kalaydı keşke, nerden yediysem..kesin bu cuma kg almış görüneceğim,regl de oldum bugün...evet sona kldık çakk kaydirigubbakcemile5

hii ne demek boğazında kalaydı kızzzz benneyaptımki en iyisi bu tehlikeli bombaları eve almamak çikolatım. alıcaksan k bar al ama dikkat et dişini krıma kaydirigubbakcemile3

ben de bilmiyordum da hediyemin sahibi telefonumu isteyince bijomdan,o da izin istemek için aradı ve söyledi kim olduğunu.
ben de paketi açtığımdaa öğrenmek isterdim reyhan ablam,böylei daha iyi boşver
yaa özür dilerim :kedi: aslında isim vermeden izin alabilirdim ama ne biliyim ya yaptık bi eşeklik mafoldumben affettttt :Saruboceq:

kallisim çok çok geçmiş olsun yaa, bir an önce atlatırsın inşallah. bol bol dinlen oldu mu gel ben öpücem bulaşırsa bulaşsın Şeniz

eşim kalktı gene erkenden bırakmadı ki size 2 satır yazayım :umursamaz: kahvaltımı yaptım ara öğünümü de ama açımmmmmm beee a dostlar mafoldumben bir an önce 59 olup bitirmek istiyorum artık diyeti miyeti. eşim de mız mız etmeye başladı artık haklı olarak:1closedeyes:

selam arkadaşlar nasılsınız bugun okul h1n1 aşısı için geldiler az daha bende yaptıracaktım ama son anda vazgeçtim her kagadan bin ses çıkıyor aşi olan çocuk sayısıda çok azdı zaten sınıfımdan 3 bebe aşılandı inşallah bişicikler olmaz bebelerime

hediyem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çok şık bir şal yollamış bana mersam, bilemiyorum eğer kendi ördüyse çok yetenekli olmalı,harika birşey.
resim çekip eklemeyi beceremeyeceğim için anlatayım : kırık beyaz,kendinden simli ince bir ipten örülmüş,çok şık birşey...ben de abiyelerimin üzerine bu tip birşey almayı planlıyordum,vallahi çok sevindim.
içine de harika bir yazı yazıp koymuş,şiir gibi..
canım arkadaşım,her ikisini de ölene dek saklayacağım,çok teşekkür ederim :) öpüyorum

GEÇMİŞ olsun kalişim ... umarım sonuçların iyi çıkar .... yükleme testini bende yaptırmıştım hipogılisemim o zaman çıkmıştı ....
grip içinde geçmiş olsun canım bol meyve ye dinlen ...:1hug:

selam takımcığım
dün gece çalıştım ,ancak uyandım.bugün kıyafetlerimin provası var,akşama da işlerim. geç geleceğim sanırım.hemen hemen herkes hediyesini aldı sanırım,ben de kim kime yollamış liste görmek istiyorum,ama mersa ile konuştum onun belli değil .o da belli olsun da meliscim liste eklesin bize...
2 gündür çok fena tatlı şeyler yiyorum,itiraf ediyorum. kafa da bulanık ya,... siz en iyisi dövün beni dövün...:sinifsinif:

doğru söylüyosun bijom,en güzeli eve almamak da,almayınca da "bu evde hiçbirşey yok"diyen bir aburcubur canavarı var evde, ordan da zarar bana anlayacağın...:gitme:

oldu mu şimdi bu laf? ne demek eşşeklik,aşkolsun,kızdırma beni,eşek kibim teperim seni vallahi :) kaydirigubbakcemile3

canzim bazı insanlar hamileyken kilo verir bir süre,benim teyzem aşırı kilolu bir kadın.ama doğum yaptığıktan 3 gün sonra bebeği görmeye gittiğimde inanamamıştım gözlerime. hayatında hiç o kadar zayıf olmamıştı.annem de öyledir,umarım ben de öyle olurum işallah yarebiimmmmmmmmm:Saruboceq: sen de çok az kg alır bitirirsin hayırlısıt-yla canım,amaaan sağlıklı olun da bebişinle,nasılsa verirsin..

piam merak ede ede uyumuş anlaşılan kaydirigubbakcemile3 kolyen işe yarayacak canım,göreceksin

off off kallisim bayağı fena olmuşsun sen,Allah yardım etsin,hakikaten iğrenç bir hastalık bu.Terlemeni ve sonra ılık bir duş almanı tavsiye ediyorum,en iyi gelen bu deneyimlerime göre....

güle güle kullan hediyeni cikolatam iyi günlerde insallah canim. mersa ne marifetliymis bakin. biz örüyoruz isliyoruz diye atip tutarken hic sesi cikmiyormus .:) eline saglik mersacigim:hulya:
aebenim merhaba hosgeldin canim benim..:1hug:

selam arkadaşlar
çikolatam güle gile kullan .

kızlar benimde anlatacaklarım bende haftadan itibaren büyükler için okuma yazma kursu vermeye başlıyorum haftada 3 gün okul çıkışı kalacağım bebeler bitti şimdi annelerine okuma yazma öğrteceğim inşallah ya çok heycanlıyım çünkü 50-60 yaşında teyzeler geliyor bir arkadaşım 2 hafta öncce başlamıştı çok eğlenceli geçiyormuş bende merakla bekliyorum . umarım üstesinden gelirim . biraz yorucu olacak dersten sonra kalması ama olsun ya :))

çok geçmiş olsun Kalliste... gribin en hafifi bile insanı mahvediyor.allah yardımcın olsun inşallah biran önce atlatırsına.s

bu ara çok acıkıyorum ya bide yoğunum akşama kadar oturamıyorum bile :) inşallah koşturduğuma değmiştirde kilo verebilmişimdir :)a.s.

Merhabalar...

Ben geldim; evim evim güzel evim . insan anasının evinde de olsa kendi düzenini arıyor.. ne yalan söyleyim anamda rahattım çocuğa bakıyordu geceleri kalkmakda yoktu ama işte pasaklı evime geldim rahatım.. beni bekleyen işler olmasa daha da güzel olacaktı.. şu erkekler ne kadar dağınık ya geldiğimden beri iş yapıyorum bitmedi gitti...

1 haftadır gel keyfim gel yaptım bu arada diyetime dikkat ettim ama arada kaçamaklar oldu bi de regl oldum insanın bünye istiyor yemek yemeyi :/ pek kilo verdiğimi sanmıyorum ama inat ettim yarın sabah tartılacağım, tabi vücuttaki ödemlerle kaç çıkarım bilmem. karnım 5 aylık hamile gibi şiş...

Geçmişi çok fazla okuyamadım .. . Umarım atılmadım ocakta yemek var mutfağa uçaçağım hemen.

Kalliste çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah ... tam hastalık mevsimi geldi çattıı.. rabbim Hepimizi korusun hastalıklardan, hele de şu domuz giribinden..

Herkese iyi akşamlar..

allahim allahim güzel takimimin güzel hatunlari nasilsiniz? herkes iiii mi?

serzenisch kalissim insaflidir..durumuza bakaryerimseniben

chokocummm güle güle kullan hediyeniii

mustang keske vurulsaydinya.. ben korkmuyorum griptende asisindanda.. ama gidip vurdurmaya vaktim yok.. ama öyle denk gelse vurdururum .. onunda cok fazla bir zarari yok diye dusunuyorum ben ..... aa bahsettigin teyzelerle is yapmak hem güc hem keyifli olabilir..banada yeni ozel bir kresden teklif geldi.. ama kabul etmedim . millet is arar ben -tatlicadiarzu- aman ugrasamam be simdi kucuk cocuklarla.. birde bazi egitimler verilicekmis seminer yada sertifika tarzi bilmiyorum .. dedim iste ben o egitimlerde ders verebilirim dedim :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bebelerle ugrasamam dedim teklifi getirene

selam aeben nasilsin?

kalliste bir sabah yazmis sonra yok.. ins iyidir

bugun yeme duzenim iyiydi.. az önce lahana yemegi yedim ..cok guzeldi bir dilim siyah ekmekle

birazdan arkadasa gidicez.. hic birsey hazirlama dedim .. ins hazirlamaz ..
yarin tarti günü
tatil basladi burda
elekci kadinlar gibi gezerim artik
aslinda cok evcimenimdir .. benim ki tamamen akraba-ü taallükati ziyaret silayi rahim kaydirigubbakcemile3

canım güle güle kullan sana hediye için çok düşündüm hatta bijomla konuştuk ne alsam ne yapsam diye o kütahyanın çinileri ünlü dedi doğru söyledi ben düşündüm mersinin öyle ünlü bişeyi yok bir şey alıp göndersem istanbulda çok daha güzel ve çeşitleri vardır dedim en iyisi el emeği bişey yapayım inşallah beğenmişsindir.arkadaşım bide telefonla aramanda bana çok güzel bir hediye oldu ince düşünceli arkadaşım benim.

bijox sanada çok teşekkür ederim canım dünki yaşadığım karmaşadan beni kurtardın .hemen beni araman çok büyük incelikti tekrar çok teşekkür ederim.

kızlarrrr süpriz çıktığım kiloyu duysanız yuh dersiniz ama 2 kilosunu vermeyi başardım .yılbaşından sonra listedeyim ama yavaş yavaş verecem kış olduğu için harekette az oluyor soğuklarda 2 gün yürüdüm boynum tutuldu.benim kilo cetvelimi kim aldı çabuk geri getirinklava:

selam takımım,
bugün pek yazışma olmamış,kallis inşallah daha iyidir.
ben de dışardaydım,elbisemin biri bitti,aldım geldim.kırmızı uzun,kuyruklu elbisem..çok güzel oldu.ahh bir de içindekinin yağları azalsa

teşekkür ederim reyhan ablacığım.mersam hakikaten çok maharetliymiş,harika birşey örmüş,bayıldım...

sağol canım...
bence çok hayırlı bir iş yapacaksın,mutlaka zorlukları da olacaktır.sonuçta ununu eleyip eleğini asmış insanlar,ama öğrenmeye meraklı olmayan da gelmez nihayetinde...Kolaylıklar

beğenmez olur muyum,bayıldım dedim ya... bir abiyemin üzerine kullanırsam resim çektirip koymak istiyorum hatta...hiç vaktim yok ama söz vermeyeyim,sadece istek bu...tekrar teşekkürler cnm

çok hoşsun pia ... elekçi kadınlar gibi hee kaydirigubbakcemile3

Elekci tabirni çok az insan bilir yada ben öyle sanıyorum :) , Pia sen den duyunca şaşırdım.. Bizim memlekette harman vaktinden sonra köylere gelip ondan bundan bugday vs gibi şeyler toplayanlar varmış esmer tenli vatandaşlarımızdan,onlara "elekci" derler bizde... köy köy gezdiklerinden elekci derlermiş. ben görmedim hiç annemler anlatır.. Hoş artık eken diken olmadığı için elekcilik mesleğide son buldu sanırım...

Bana iyi nöbetler Sizlerede tatlı rüyalar..

ya canı isteyince kalksın gitsin alsın marketten yesin evde bırakmasın allah allah. ya da illa alıcaksa zulalasın bi yere sen bilme. bu erkekleri anlamıyorum hem zayıf olun diyolar hem de ellerinden geldiği kadar zorlaştırıyolar :umursamaz: çikolatım regl olacağın için dayanamamışsındır boşver, yine toparlanırsın.. ben olsam bi de biraz kücük bi elbise diktirirdim şu zamanda bunu giycem ha gayret derdim kaydirigubbakcemile3

evet reyhan ablam resmen yere bakan yürek yakanmış mersacığımız :jeyyar:

aa ne zevkli olur ya teyzelere okuma yazma öğretmek opuyorumnanaktan hem sohbet hem ders.. süper bir etkinlik tebrik ediyorum canım seni valla kaydirigubbakcemile5

estafurullah mersacım ne demek. yardımım olmuşsa ne mutlu bana opuyorumnanaktan ah ama bi de isim verip süprizi bozmasaydım mafoldumben

kilo cetvelini müsait olunca msn den tıkla da ben sana anlatayım mersacım

azalır yağlar azalır çikolatım sen yeter ki iste. hadi bak sana da benimki gibi önce sonra fotosu koyucaz facebook a herkes görücek başarını azmini kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…