- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.721
canlarım günaydın... akşamdan beri yatıyorum kötü grip oldum başım çatlıyor bugün tetkik yapılacak dün akşam üzerinden beri su dışında hiç bir şey alamıyorum ilaç dahi.. çok rezil bir şey ya akşam kocaman bir şişe şurup ardındanda 20 tane ilaç içtim :)) bağırsakları temizlemek için... sabaha dek wcdeydim... hiç kalkmadan yatıyorum bayağı kötü geçiyor gribim.. bugünüde atlatsamda dinlensem iyice... takip ediyorum burayı ama yazmaya halim yok başımın ağrısı ağır basıyor... hepinizi öpüyorum grip olmayın ama :)
evet kallisim ama daha gizemini koruyan eşleşmeler varmış kaydirigubbakcemile3kim kime düştü diyemi diyelim bijom...anlamadım mafoldumben
fıstık nası pişiriliyor ki electracım merak ettim? ben de 2 gündür öyleydim bugün daha iyi gibiyim. çok zor başa çıkmak :sinifsinif:bugün bana ne oluyor anlamıyorum aklımda sürekli bişeyler yemek var eşim fıstık pişirmişti fırında gidip gelip ağzıma atıyorum sonrada suçluluk duygusuyla boğuşuyorum
he vallah çikolatalı bisküvi...boğazımda kalaydı keşke, nerden yediysem..kesin bu cuma kg almış görüneceğim,regl de oldum bugün...evet sona kldık çakk kaydirigubbakcemile5
yaa özür dilerim :kedi: aslında isim vermeden izin alabilirdim ama ne biliyim ya yaptık bi eşeklik mafoldumben affettttt :Saruboceq:ben de bilmiyordum da hediyemin sahibi telefonumu isteyince bijomdan,o da izin istemek için aradı ve söyledi kim olduğunu.
ben de paketi açtığımdaa öğrenmek isterdim reyhan ablam,böylei daha iyi boşver
GEÇMİŞ olsun kalişim ... umarım sonuçların iyi çıkar .... yükleme testini bende yaptırmıştım hipogılisemim o zaman çıkmıştı ....sen azıcık daha bekle bakem yerimseniben
eve henüz geldim yoruldum yine in çık in çık.. kan ver sonra git ilaç iç sonra gel yine kan ver... ya arkadaşlar abartı bir yana doktorumu da pek sevdim açıklayıcı konuştuğu için.... şimdi vücudumda öyle dengesizlik var ki kanın yok regl döneminmi yoğun geçiyor diyor hayır diyorum o zaman belirtisiz bir kanama olabilir aşırı düşük diyor, demir eksik diyor neden eksik onun tahlili.. bu günde şeker yüklemesi yaptılar defalarca kan verdimmafoldumben glukoz içirdiler çok ama çok iğrenç bir şey aç karnına şeker şerbeti gibi sanırım uzun bir zaman tatlı filan yemem... yarında kolon tetkikim var o hepsinden iğrenç :roflol: tahmin edin bakalım nasıl yapacaklar:roflol:
yani bijomun dediği gibi abartıyı sever bazılarıda ama bu diyor ki zaten defalarca diyet yapmış kilo vermişsin ama bunun nedeni hiç araştırılmamış, nedenini bulmazsak sorunu kökünden çözemeyiz... bakalım artık.. bu tetkikler 15 güne kadar uzadı ama ben bugün eve dönerken aylarca hastahanede yatmışta zar zor taburcu olmuş yorgun ve bitkin modunda hissettim kendimiakannehir birde üstüne grip oldum bugün ...:1no2:akannehir ay biraz sağa sola bakınayım konulara göz atayım sonra gelirim diğer mesajlara yazarım birşeyler..
hii ne demek boğazında kalaydı kızzzz benneyaptımki en iyisi bu tehlikeli bombaları eve almamak çikolatım. alıcaksan k bar al ama dikkat et dişini krıma kaydirigubbakcemile3
yaa özür dilerim :kedi: aslında isim vermeden izin alabilirdim ama ne biliyim ya yaptık bi eşeklik mafoldumben affettttt :Saruboceq:
eşim kalktı gene erkenden bırakmadı ki size 2 satır yazayım :umursamaz: kahvaltımı yaptım ara öğünümü de ama açımmmmmm beee a dostlar mafoldumben bir an önce 59 olup bitirmek istiyorum artık diyeti miyeti. eşim de mız mız etmeye başladı artık haklı olarak:1closedeyes:
selamlar güzel takımım herkesler iyiler maşallah kalliste ablacım geçmiş olsun allahım yardımcın olsun umarım allahın izniyle önemli birşey olmaz çabucak dertlerinden sıkıntılarından kurtulursun canım benim
ben bugün iş başı yaptım biraz işim zor alışmışım evde yatmaya uyumaya zor kalktım sabah valla neyse alışıcaz artık bu arada dün doktor randevum vardı 15 günde 700 gr vermişim takıma devammı etseydim ne bulantılardan dolayı hiçbirşey yiyemiyorum iştahım tamamen kapalı valla diyorumki hamile olmadan keşke böyle olabilseydim ne güzel şıppp diye zayıflardım
bakalim yarin sonucumuz ne olucak.. merak ediyorum..kolyemi taktim .. onuda merak ediyorum..tatil nasil gecicek onuda merak ediyorum ..merak ettigim cok sey var:hulya:
neyse ben bi bakim yatma ihtimalim var mi? ben az sonra yatabilme ihtimalimide merak ediyorum:uhm:benneyaptımki
canlarım günaydın... akşamdan beri yatıyorum kötü grip oldum başım çatlıyor bugün tetkik yapılacak dün akşam üzerinden beri su dışında hiç bir şey alamıyorum ilaç dahi.. çok rezil bir şey ya akşam kocaman bir şişe şurup ardındanda 20 tane ilaç içtim :)) bağırsakları temizlemek için... sabaha dek wcdeydim... hiç kalkmadan yatıyorum bayağı kötü geçiyor gribim.. bugünüde atlatsamda dinlensem iyice... takip ediyorum burayı ama yazmaya halim yok başımın ağrısı ağır basıyor... hepinizi öpüyorum grip olmayın ama :)
hediyem geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok şık bir şal yollamış bana mersam, bilemiyorum eğer kendi ördüyse çok yetenekli olmalı,harika birşey.
resim çekip eklemeyi beceremeyeceğim için anlatayım : kırık beyaz,kendinden simli ince bir ipten örülmüş,çok şık birşey...ben de abiyelerimin üzerine bu tip birşey almayı planlıyordum,vallahi çok sevindim.
içine de harika bir yazı yazıp koymuş,şiir gibi..
canım arkadaşım,her ikisini de ölene dek saklayacağım,çok teşekkür ederim :) öpüyorum
güle güle kullan hediyeni cikolatam iyi günlerde insallah canim. mersa ne marifetliymis bakin. biz örüyoruz isliyoruz diye atip tutarken hic sesi cikmiyormus .:) eline saglik mersacigim:hulya:
aebenim merhaba hosgeldin canim benim..:1hug:
selam arkadaşlar
çikolatam güle gile kullan .
kızlar benimde anlatacaklarım bende haftadan itibaren büyükler için okuma yazma kursu vermeye başlıyorum haftada 3 gün okul çıkışı kalacağım bebeler bitti şimdi annelerine okuma yazma öğrteceğim inşallah ya çok heycanlıyım çünkü 50-60 yaşında teyzeler geliyor bir arkadaşım 2 hafta öncce başlamıştı çok eğlenceli geçiyormuş bende merakla bekliyorum . umarım üstesinden gelirim . biraz yorucu olacak dersten sonra kalması ama olsun ya :))
canım güle güle kullan sana hediye için çok düşündüm hatta bijomla konuştuk ne alsam ne yapsam diye o kütahyanın çinileri ünlü dedi doğru söyledi ben düşündüm mersinin öyle ünlü bişeyi yok bir şey alıp göndersem istanbulda çok daha güzel ve çeşitleri vardır dedim en iyisi el emeği bişey yapayım inşallah beğenmişsindir.arkadaşım bide telefonla aramanda bana çok güzel bir hediye oldu ince düşünceli arkadaşım benim.
bijox sanada çok teşekkür ederim canım dünki yaşadığım karmaşadan beni kurtardın .hemen beni araman çok büyük incelikti tekrar çok teşekkür ederim.
allahim allahim güzel takimimin güzel hatunlari nasilsiniz? herkes iiii mi?
serzenisch kalissim insaflidir..durumuza bakaryerimseniben
chokocummm güle güle kullan hediyeniii
mustang keske vurulsaydinya.. ben korkmuyorum griptende asisindanda.. ama gidip vurdurmaya vaktim yok.. ama öyle denk gelse vurdururum .. onunda cok fazla bir zarari yok diye dusunuyorum ben ..... aa bahsettigin teyzelerle is yapmak hem güc hem keyifli olabilir..banada yeni ozel bir kresden teklif geldi.. ama kabul etmedim . millet is arar ben -tatlicadiarzu- aman ugrasamam be simdi kucuk cocuklarla.. birde bazi egitimler verilicekmis seminer yada sertifika tarzi bilmiyorum .. dedim iste ben o egitimlerde ders verebilirim dedim :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bebelerle ugrasamam dedim teklifi getirene
selam aeben nasilsin?
kalliste bir sabah yazmis sonra yok.. ins iyidir
bugun yeme duzenim iyiydi.. az önce lahana yemegi yedim ..cok guzeldi bir dilim siyah ekmekle
birazdan arkadasa gidicez.. hic birsey hazirlama dedim .. ins hazirlamaz ..
yarin tarti günü
tatil basladi burda
elekci kadinlar gibi gezerim artik
aslinda cok evcimenimdir .. benim ki tamamen akraba-ü taallükati ziyaretsilayi rahim kaydirigubbakcemile3
ya canı isteyince kalksın gitsin alsın marketten yesin evde bırakmasın allah allah. ya da illa alıcaksa zulalasın bi yere sen bilme. bu erkekleri anlamıyorum hem zayıf olun diyolar hem de ellerinden geldiği kadar zorlaştırıyolar :umursamaz: çikolatım regl olacağın için dayanamamışsındır boşver, yine toparlanırsın.. ben olsam bi de biraz kücük bi elbise diktirirdim şu zamanda bunu giycem ha gayret derdim kaydirigubbakcemile3doğru söylüyosun bijom,en güzeli eve almamak da,almayınca da "bu evde hiçbirşey yok"diyen bir aburcubur canavarı var evde, ordan da zarar bana anlayacağın...:gitme:
oldu mu şimdi bu laf? ne demek eşşeklik,aşkolsun,kızdırma beni,eşek kibim teperim seni vallahi :) kaydirigubbakcemile3
evet reyhan ablam resmen yere bakan yürek yakanmış mersacığımız :jeyyar:güle güle kullan hediyeni cikolatam iyi günlerde insallah canim. mersa ne marifetliymis bakin. biz örüyoruz isliyoruz diye atip tutarken hic sesi cikmiyormus .:) eline saglik mersacigim:hulya:
aebenim merhaba hosgeldin canim benim..:1hug:
aa ne zevkli olur ya teyzelere okuma yazma öğretmek opuyorumnanaktan hem sohbet hem ders.. süper bir etkinlik tebrik ediyorum canım seni valla kaydirigubbakcemile5kızlar benimde anlatacaklarım bende haftadan itibaren büyükler için okuma yazma kursu vermeye başlıyorum haftada 3 gün okul çıkışı kalacağım bebeler bitti şimdi annelerine okuma yazma öğrteceğim inşallah ya çok heycanlıyım çünkü 50-60 yaşında teyzeler geliyor bir arkadaşım 2 hafta öncce başlamıştı çok eğlenceli geçiyormuş bende merakla bekliyorum . umarım üstesinden gelirim . biraz yorucu olacak dersten sonra kalması ama olsun ya :))
estafurullah mersacım ne demek. yardımım olmuşsa ne mutlu bana opuyorumnanaktan ah ama bi de isim verip süprizi bozmasaydım mafoldumbencanım güle güle kullan sana hediye için çok düşündüm hatta bijomla konuştuk ne alsam ne yapsam diye o kütahyanın çinileri ünlü dedi doğru söyledi ben düşündüm mersinin öyle ünlü bişeyi yok bir şey alıp göndersem istanbulda çok daha güzel ve çeşitleri vardır dedim en iyisi el emeği bişey yapayım inşallah beğenmişsindir.arkadaşım bide telefonla aramanda bana çok güzel bir hediye oldu ince düşünceli arkadaşım benim.
bijox sanada çok teşekkür ederim canım dünki yaşadığım karmaşadan beni kurtardın .hemen beni araman çok büyük incelikti tekrar çok teşekkür ederim.
kilo cetvelini müsait olunca msn den tıkla da ben sana anlatayım mersacımkızlarrrr süpriz çıktığım kiloyu duysanız yuh dersiniz ama 2 kilosunu vermeyi başardım .yılbaşından sonra listedeyim ama yavaş yavaş verecem kış olduğu için harekette az oluyor soğuklarda 2 gün yürüdüm boynum tutuldu.benim kilo cetvelimi kim aldı çabuk geri getirinklava:
azalır yağlar azalır çikolatım sen yeter ki iste. hadi bak sana da benimki gibi önce sonra fotosu koyucaz facebook a herkes görücek başarını azmini kaydirigubbakcemile5selam takımım,
bugün pek yazışma olmamış,kallis inşallah daha iyidir.
ben de dışardaydım,elbisemin biri bitti,aldım geldim.kırmızı uzun,kuyruklu elbisem..çok güzel oldu.ahh bir de içindekinin yağları azalsa :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?