- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.821
Bilmemörnek öğrenci en birinci sensin... kız yarışma tarihinde senin kadar kilo verebilen varmıymış .....
Bilmem
vardır kız
İşe yaramız yaniiben kılomu şuan bılmedıgım için pazartesi başlayayım dedım aslında yoksa dünden beri dengeli beslenmeye basladım:)
bu arada reklamı gördüm gayet başarılıbtlbetul :)
Amaaan boşver kıız bak sana bir resim buldumaraştır bunu yoksa heykelini en birincilik ödülü versinler bence.... yani mezunlarda kapışsın :))
Yazmış zatenİşe yaramız yanii
Voovv süperrr
Bütüşüm sloganı katılmak isteyenler topiğine mi yazsakkk
Netinin bitmesine yakın bana haber verde merak etmeyelim oldumu canım..5.grup masaallah cok hizli nazar degmesin. Benim telin neti nasil yetisecek size
Arkadaslar ben Emine. Gruba kabul edildigime gore tanisalim mi? Su an 67 veya 68 im. Hedefim 57 ins
İşe yaramız yanii
Voovv süperrr
Bütüşüm sloganı katılmak isteyenler topiğine mi yazsakkk
Direk sen geldin aklıma zatenayy bu benniiiiim :))))
Hoşgeldiinn zeynepppSelam kızlar. Beni arkadaşımızmorordek davet etti. Ben zeynep. 36 yaşında dombili bir hatunum. Boyum 170 kilom 85 kg. İnşallah sizinle azimli bir şekilde devam edip hedefim olan 68 kg ma en kısa sürede ulaşırım.
Olur ama 1 gün önceden hatırlat bana bide o gün perşembe olursa yandıkmuska77 kaptanim Allah in izniyle kurallarimiza uyacagim hep. Ama su surecte sadece 1 gun menu yazmamak icin izin isteyecegim. Yurtdisinda yasiyorum da Turkye yemeklerini ozledik, burda da nisanda bir kermes var. Sadece o gun yazmasam olur mu acaba
5.grup masaallah cok hizli nazar degmesin. Benim telin neti nasil yetisecek size
Arkadaslar ben Emine. Gruba kabul edildigime gore tanisalim mi? Su an 67 veya 68 im. Hedefim 57 ins
Olur ama 1 gün önceden hatırlat bana bide o gün perşembe olursa yandık
Tatlım boyun çok iyi olduğu için kilonu göstermediğini düşünüyorumm.Sen 80 85 gösteriyorsundur zannımcaaslında biliyorum az çok ama emın degılım..
benım boyle sacma sapan totemlerım vardır kendımı kılolu hıssettıgımde yada cok yedıgımde tartılamam:)
şişman psıkolojısı işte.:)
şöyle söyleyeyim,benim dogum izni+ücretsiz izinden sonra işbaşı yaptıgımda kılom 138,8 di:) korkmayın sakın:)
28 eylüldü tarıh..sonra diyete basladım kızımın dogumgünüe kadar yanı 5 aralıkta 121,2 olmusutm..
sonrasında tabi saldım biraz diyet işini,ama cokta peşini bırakmadım bir ileri iki geri derken bugünlere geldım..
sana dün de oyuzden dedım içimdekı azmı tekrar ortaya cıkardın dıye..
en son şubat sonunda 119,5tim ama şuan durum ne bılmıyorum tahmınım 122-123 cıvarı olabılır..kendımı ctesiye şartlamıştım ama madem buraya katıldım cuma sabahı tartılıp kılomu bıldırırm,başlangıç kılosu olarak:)
seni de vakvak kapmış.... reklamı ben yapayım elemanı vakvak kapsın adalet istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?