Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet şekerim kivinin kalorisi çok az 29 kalori :) hem 17.00 de yedim ikindide ne akşamı açım şuan aaaaçççççççççç kivime laf etme
Yahu yavrum kalori sayıyosun da kaloriyi nelerden aldıgın da önemli, diyetin en birinci kuralı. O zaman 29 kalorilik tatlılar da yiyelim akşam akşam
Öyle şekerli şeyler yersen erkenden yakar vucut o kalorileri, öyle aç kalırsın işte. Git protein ye, uzun süre tok tutar seni. Ben senin iyiligine diyorum alla allaaa sen bilirsin

Ahh ahh benimde biraz uzun olaydı boyum ne olurdu yaa
Kardeşim her gördüğünde dalga geçiyorrr.
Ukala yanıma gelip elini omuzuma atıyorr.
Sonra '' sen niye böyle kısa kaldın'' diyoorr
Gıcık şeyyy
Kk da hesap açıcaktı ama açmadı herhall
Açınca mesajlarımı okutacamm.Üzerimde nasıl bi etki bırakmış görsün bakemm.
Belkim pişman olur

kızz yoğurt yedik bide içine yulaf ezmesi attık lifli tok tutsun diye yaaaaaaaa protein olarak 4 saat oldu ben yemek yiyeli tabi acıkmam normal hangi proteini yersen ye 4 saat sonra acıkırsın zaten

ebru geriden geriden gelmesene burda konuşuyoruz bize cevap versene kızzzzzzzz

kızz yoğurt yedik bide içine yulaf ezmesi attık lifli tok tutsun diye yaaaaaaaa protein olarak 4 saat oldu ben yemek yiyeli tabi acıkmam normal hangi proteini yersen ye 4 saat sonra acıkırsın zaten
Tamam çay falan iç de bastır madem açlıgını napalım :)

Maşalllah canım çok iyisinn.

Ahh ahh martımızı uyandırdılarrr..
Z zynp1980 afife lale qarden Yeni gelen arkadaşlar mümkünse cuma haricinde simit lafı etmesek olur mu???
ördekim lakabı martıdır. ( çok saçma oldu))
Simidi çok sever.Siz simit derseniz biz onu tutamayızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…