- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.861
Biz düşünene kadar betüş yapıyor deseneYazmış zaten
Bende nereden tanıdık geldi diyorumm.ayy bu benniiiiim :))))
Yahu yavrum kalori sayıyosun da kaloriyi nelerden aldıgın da önemli, diyetin en birinci kuralı. O zaman 29 kalorilik tatlılar da yiyelim akşam akşamevet şekerim kivinin kalorisi çok az 29 kalori :) hem 17.00 de yedim ikindide ne akşamı açım şuan aaaaçççççççççç kivime laf etme
Ahh ahh benimde biraz uzun olaydı boyum ne olurdu yaa@garden da 1,79 ebru..
kızz yoğurt yedik bide içine yulaf ezmesi attık lifli tok tutsun diye yaaaaaaaa protein olarak 4 saat oldu ben yemek yiyeli tabi acıkmam normal hangi proteini yersen ye 4 saat sonra acıkırsın zatenYahu yavrum kalori sayıyosun da kaloriyi nelerden aldıgın da önemli, diyetin en birinci kuralı. O zaman 29 kalorilik tatlılar da yiyelim akşam akşam
Öyle şekerli şeyler yersen erkenden yakar vucut o kalorileri, öyle aç kalırsın işte. Git protein ye, uzun süre tok tutar seni. Ben senin iyiligine diyorum alla allaaa sen bilirsin
ebru geriden geriden gelmesene burda konuşuyoruz bize cevap versene kızzzzzzzzAhh ahh benimde biraz uzun olaydı boyum ne olurdu yaa
Kardeşim her gördüğünde dalga geçiyorrr.
Ukala yanıma gelip elini omuzuma atıyorr.
Sonra '' sen niye böyle kısa kaldın'' diyoorr
Gıcık şeyyy
Kk da hesap açıcaktı ama açmadı herhall
Açınca mesajlarımı okutacamm.Üzerimde nasıl bi etki bırakmış görsün bakemm.
Belkim pişman olur
Ben şimdiden özledim bileeeKızlar ben kaçıyorum sizler yazın çizin sabah erkenden okurum yazdıklarınızı inşallah.
Kaçamak yok çay yanında gelen tuzaklara düşmek yok.
Hadi iyi akşamlar.
Beni özleyiiiin...
Tamam çay falan iç de bastır madem açlıgını napalım :)kızz yoğurt yedik bide içine yulaf ezmesi attık lifli tok tutsun diye yaaaaaaaa protein olarak 4 saat oldu ben yemek yiyeli tabi acıkmam normal hangi proteini yersen ye 4 saat sonra acıkırsın zaten
ebru geriden geriden gelmesene burda konuşuyoruz bize cevap versene kızzzzzzzz
Ne zamndır kaynatamadık Nilsumslm kızlar naberisniz gelinnn gelinnn neredesin sen insan kaynanasını arayıp sormazmı kıııızzzzzz..........
Taşkilatlanma yapıyor uyanık rakibemm..morordek sen uzunları toplayıp bizi takımdan mı atıcan kızzzzzzzzz........
tamam içiyim bari tost yemeyim bu saatteTamam çay falan iç de bastır madem açlıgını napalım :)
Maşalllah canım çok iyisinn.@d_mndc @muska77 kızlar menüm
kahvaltı 1 dtbe 4 yk menemen 1 kk peynir 5 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara 1 incir 1 fincan sütlü kahve şekersiz
öğlen 5 yk nohut 4 yk curu pilav (buranın yöresel pilavı bulguru tavukla eriyene kadar pişiriyorlar biraz sulu oluyor birazda zeytin yağı ekliyorlar )
ara 2 kayısı
akşam 17:00 1 kase yoğurda 1 kivi 1 ceviz 1 hurma 1 yk yulaf ezmesi koyup yedim
spor 2 mile
su 2 litre
sorma bu taş martı bizi atıcak takımdam sonra kaptan olucakNe zamndır kaynatamadık Nilsum
tarz meselesi diyosun
Onun tarzı o ya seviyor geriden geriden yazmayı
Aslında vucudumu beğeniyorum.Özellikle bacaklarımıKız senin neren şişman?
sağol şekerimMaşalllah canım çok iyisinn.
İyi barii yırttık paçayıYok kız kendimi kamufle etmek icin yaptım
Yoksa sizi gruptan niye atayım
pörtleyen yerlerini zımprala kızzzzz ....Aslında vucudumu beğeniyorum.Özellikle bacaklarımı
Ama göbişim şişman yaa
Nasıl yemek yesem pörtlüyorr.
Ahh ahh martımızı uyandırdılarrr..Kız senin neren şişman?
Tum uzunları topladım gruba Ebruşum
Yok kız kendimi kamufle etmek icin yaptım
Yoksa sizi gruptan niye atayım
Yogurda bi beni koymamıssın
Şu meyveleri akşama bırakmasan süper olacak bence
Neeeee simit miiiiii? Tadı güzel değil miydiiiii? Tadı güzel olmayan simit mi var ya? Öyle bişi icat edildi mi ki?
Dünyanın butun simitlerini istiyorum, yiyemediklerinizi de ben yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?