- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.841
Harika bi menüyok daha önce şok diyetler saolsun bu hale gelmeme baya yardımcı oldular oyuzden kesmıyorum bırden..
daha once defalarca dıyetısyene gıttıgım ıcın az cok beslenme programlarına hakimim..
bu sabah 2 dılım cavdar+beyaz peynır yagsız tost
oglen 2 haslanmıs yumurta+1 dılım ekmek
aksam 1 kase corba+haslanmıs baharatlı karnıbaharım var onu yıycem yogurtla ekmeksız
Aaaa seni uyanıkk köfteeVallahi cok sevindim@zynp1980 de 1,70'im yazmıstı hemen kaptım
Uzunları cogaltıyoruz
1,72 benim de canım :)
HoşgeldinnnSelam arkadaslar ve kaptanim.. Grubunuzda yer var mi acaba
Cuma itibariyle ben de katilabilir miyim size???
muska77' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Haziran / 3
Temmuz / 5,9
Ağustos / 3,1
Eylül / <izinli>
Ekim / <izinli>
Kasım / 10,3
Aralık / 3,5
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 25,8 KİLO
Ocak / 1,3
Şubat / <izinli>
Mart / 7,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,7 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (417. Etap) ( 94,8 )
Bitiş Kilosu (458. Etap) ( 60,3 )
Verilen Toplam Kilo ( 34,5 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 36,39% )
Toplam Süre ( 28 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,30% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.232 )
Yorum : Sevgilimuska77 , 25 Mayıs 2015 (417. Etap) ve 94,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 25 Mart 2016 (458. Etap) tarihinde toplam 34,5 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 60 dır. Hedefini % 99 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 5. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
KARNEMİ YAZMIŞ SEVGİLİ @seaBahAR IMIZ SAĞOLSUN.
Kız senin neren şişman?Bide ben varım
Tum uzunları topladım gruba Ebruşum
Yok kız kendimi kamufle etmek icin yaptımmorordek sen uzunları toplayıp bizi takımdan mı atıcan kızzzzzzzzz........
Yogurda bi beni koymamıssınd_mndc muska77 kızlar menüm
kahvaltı 1 dtbe 4 yk menemen 1 kk peynir 5 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara 1 incir 1 fincan sütlü kahve şekersiz
öğlen 5 yk nohut 4 yk curu pilav (buranın yöresel pilavı bulguru tavukla eriyene kadar pişiriyorlar biraz sulu oluyor birazda zeytin yağı ekliyorlar )
ara 2 kayısı
akşam 17:00 1 kase yoğurda 1 kivi 1 ceviz 1 hurma 1 yk yulaf ezmesi koyup yedim
spor 2 mile
su 2 litre
Neeeee simit miiiiii? Tadı güzel değil miydiiiii? Tadı güzel olmayan simit mi var ya? Öyle bişi icat edildi mi ki?Merhaba kizlar bugün menü yazayim cikacam hemen.....
sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
2 yk beyazpeynir
4 adet yesil zeytin
1 kirmizi biber ve yeşil biber
2 adet kizarmis form light ekmek
ogle
Cacik
8 adet badem
aksam15.30
kiyma yemegi 7 yk
cacik
Esim gelirken bir simit almis azicik cok ama cok az ucundan aldım. ..ama yer yemez agzimda seker bi tadi olustu hosuma gitmedi gifip hemen dislerimi fircaladim i tat gitsin diye
2lt su....1,5 saat mini kindosyon bisiklet cevirdin aksam yatmadan 45 dakika daha kondisyon bisikleti kullanacam....benden bu kadar ben kacar ......
kız bugun ünlü diyetisyen varya dr kubilay o dedi yoğurda kivi koyup yiyin diye çok işe yarıyormuş yarın eksi görürsem sonra bende yapayım deme:)Kız senin neren şişman?
Tum uzunları topladım gruba Ebruşum
Yok kız kendimi kamufle etmek icin yaptım
Yoksa sizi gruptan niye atayım
Yogurda bi beni koymamıssın
Şu meyveleri akşama bırakmasan süper olacak bence
Neeeee simit miiiiii? Tadı güzel değil miydiiiii? Tadı güzel olmayan simit mi var ya? Öyle bişi icat edildi mi ki?
Dünyanın butun simitlerini istiyorum, yiyemediklerinizi de ben yerim
Hadi bakalım söyle yarın kilonu merak ettim.kız bugun ünlü diyetisyen varya dr kubilay o dedi yoğurda kivi koyup yiyin diye çok işe yarıyormuş yarın eksi görürsem sonra bende yapayım deme:)
Vayy vayy7 -8-9-10 7 den sonra patrona yakalanmadan sıvışabilirsin yakalanırsan fena :)
Çaktırmaasenin var mı? geldiğimden beri tık yok bi de aleme laf mı sokuyon gııı :))
evet şekerim kivinin kalorisi çok az 29 kalori :) hem 17.00 de yedim ikindide ne akşamı açım şuan aaaaçççççççççç kivime laf etmeHadi bakalım söyle yarın kilonu merak ettim.
Kivide şeker az mı ki? Ne bileyim yarım Karataycı candan eder misali, şeker olan hiçbir şeyi akşam saatlerinde yemek bana hoş gelmiyor da ondan dedimdi.
Seninde adın şakacı şirin olsunnhiç belli olmuyo doğrusu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?