Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harika bi menü
Böyle gidersen ayda 5 kilo garanti verirsin

d_mndc muska77 kızlar menüm
kahvaltı 1 dtbe 4 yk menemen 1 kk peynir 5 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara 1 incir 1 fincan sütlü kahve şekersiz
öğlen 5 yk nohut 4 yk curu pilav (buranın yöresel pilavı bulguru tavukla eriyene kadar pişiriyorlar biraz sulu oluyor birazda zeytin yağı ekliyorlar )
ara 2 kayısı
akşam 17:00 1 kase yoğurda 1 kivi 1 ceviz 1 hurma 1 yk yulaf ezmesi koyup yedim
spor 2 mile
su 2 litre

Merhaba kizlar bugün menü yazayim cikacam hemen.....

sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
2 yk beyazpeynir
4 adet yesil zeytin
1 kirmizi biber ve yeşil biber
2 adet kizarmis form light ekmek

ogle
Cacik
8 adet badem

aksam15.30
kiyma yemegi 7 yk
cacik

Esim gelirken bir simit almis azicik cok ama cok az ucundan aldım. ..ama yer yemez agzimda seker bi tadi olustu hosuma gitmedi gifip hemen dislerimi fircaladim i tat gitsin diye

2lt su....1,5 saat mini kindosyon bisiklet cevirdin aksam yatmadan 45 dakika daha kondisyon bisikleti kullanacam....benden bu kadar ben kacar ......

Kizlar ben menumu yazayim

Sabah
Dereotlu maydonozlu naneli omlet bi dilim ekmek. Sekersiz cay

Ogle

Kucuk tabaj etsote yag azdi sekersiz cay

Aksam

Diyet kofte yaptim yulaf kepegiyle yesillik cok icinde kiyma va yag yoktu dort tane yanina yogurt salatalik ve yesil cay

2litre. Su yarim saat ewde spor yuruyus yapmadim

Kız senin neren şişman?
Hoşgeldiinn zeyneppp
Vakvakımız morordek i bu hafta mezun edicez diye yerine seni buldu demek..
Tum uzunları topladım gruba Ebruşum
morordek sen uzunları toplayıp bizi takımdan mı atıcan kızzzzzzzzz........
Yok kız kendimi kamufle etmek icin yaptım
Yoksa sizi gruptan niye atayım

Yogurda bi beni koymamıssın
Şu meyveleri akşama bırakmasan süper olacak bence

Neeeee simit miiiiii? Tadı güzel değil miydiiiii? Tadı güzel olmayan simit mi var ya? Öyle bişi icat edildi mi ki?
Dünyanın butun simitlerini istiyorum, yiyemediklerinizi de ben yerim

muska77 menum:

Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltı: 1 yumurtadan menemen, 1 kk süzme peynir, 3 zeytin, 1 dilim tbe, 2 fincan şekersiz çay, salatalık ve kıvırcık

Ögle: 1 kase domates corbası, bol salata, bir kucuk ayran

Aksam: 1 parça tavuk ızgara, 1 ayran, az salata

Spor: 50 dk yoga, 2 mil de Leslie yapacagım birazdan

Su: 2.5-3 arası olur

Yarın da ayran aşı günü yapacagım. Haydi vira bismillah, son 2 gün

kız bugun ünlü diyetisyen varya dr kubilay o dedi yoğurda kivi koyup yiyin diye çok işe yarıyormuş yarın eksi görürsem sonra bende yapayım deme:)

kız bugun ünlü diyetisyen varya dr kubilay o dedi yoğurda kivi koyup yiyin diye çok işe yarıyormuş yarın eksi görürsem sonra bende yapayım deme:)
Hadi bakalım söyle yarın kilonu merak ettim.
Kivide şeker az mı ki? Ne bileyim yarım Karataycı candan eder misali, şeker olan hiçbir şeyi akşam saatlerinde yemek bana hoş gelmiyor da ondan dedimdi.

Hadi bakalım söyle yarın kilonu merak ettim.
Kivide şeker az mı ki? Ne bileyim yarım Karataycı candan eder misali, şeker olan hiçbir şeyi akşam saatlerinde yemek bana hoş gelmiyor da ondan dedimdi.
evet şekerim kivinin kalorisi çok az 29 kalori :) hem 17.00 de yedim ikindide ne akşamı açım şuan aaaaçççççççççç kivime laf etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…