- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.881
Kım kızdırdı ÖrdekimiYahu yavrum kalori sayıyosun da kaloriyi nelerden aldıgın da önemli, diyetin en birinci kuralı. O zaman 29 kalorilik tatlılar da yiyelim akşam akşam
Öyle şekerli şeyler yersen erkenden yakar vucut o kalorileri, öyle aç kalırsın işte. Git protein ye, uzun süre tok tutar seni. Ben senin iyiligine diyorum alla allaaa sen bilirsin
Ama geçmişi bitiriyim dedim yaaebru geriden geriden gelmesene burda konuşuyoruz bize cevap versene kızzzzzzzz
Aaaa rakibem yapmaz öyleesorma bu taş martı bizi atıcak takımdam sonra kaptan olucak
Espiri süperdiitarz meselesi diyosunuzakta oturuyor ya saat farkı var herhal....
İşe yarayacağını bilsem yaparım yanipörtleyen yerlerini zımprala kızzzzz ....
Gelsin ya onuda özledimm.
senin ordekinde herşeye kızıyo bacımKım kızdırdı Ördekimi
gelsinde akşamları gelirdi işimi var bilmem önemli bişe olmasında..Gelsin ya onuda özledimm.
Vallahi ya bi ara kendime hava yastigi diyodum :)
bende mayalı poğça diyorum :)Vallahi ya bi ara kendime hava yastigi diyodum :)
Sanirim hamile olursamda kendime tuplu televizyon derim :)bende mayalı poğça diyorum :)
Tesekkür ederım sizde hoşgelmıssınız ozaman:)
ben ınsallah kılolarımı veecegim,azimliyim yine:)
sevgili defne hanım sayesınde tekrar gaza geldım ınsallah basaracagız hepbırlıkte..
takımın en kılolusu benım muhtemelen ama nasıl burda kılo oranları??en düşük kim,en yuksek kım?
takım ortalaması:)
Kızlar bir kaç soru sormak istiyotum. Ana öğunlerin haricinde ara öğun yapmak doğru mu değil mi.
Bir de diyete başlamadan önce detoks yapmak gerekir mi. Neden diye sorarsanız. Bir arkadaşım diyetisyene başladı o detoksla başlatti vücutta ki ödemi atmak için demiş.
Canım yazıııık korkusundan neredeyse zayıf değilim ben diyecek
Korkma kız korkma ben arkandayım kapı gibi....
Kız sen idealine ulaşta ben sana havalı karne yaparımm.( Sahte karne hesabııı )))
Doğru söze ne denirr???senin ordekinde herşeye kızıyo bacım
Bende balık çok seviyorum.Balık yiyom diye balık etliyim diyorum.Butun suç balıktaVallahi ya bi ara kendime hava yastigi diyodum :)
İyi gecelerNilsummm.hadi kızlar iyi geceler öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?