- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.901
şşş çaktırma amaCanım ben de 122 ile 5.takımda başladım ama ben iyi bi örnek değilim malesef şimdi 14. Takımdayım hoşgeldin bu arada
ben de hurma diyeti yapıp sonra sağlıklı beslenme modeline geçicem inşallah bak diyetisyen yöntemiymiş sevindim yahuuuu
Aynen yaaa kızcağız zayıflığının ve uzunluğunun tadını çıkaramıyor
Kaptan illegal işler dönüyor takımda
Canım çok iyi :)kızlar yaa ben hala hastalanmadım ve aşırı ağrıyo yumurtalıklarım
neyse menümü yazıyım ..
muska77 , kollontai , @nilsub
kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay
yarım domates
1 kk peynir
5 zeytin
1 dl kepek ekmeği
öğlen ve akşam bir 17:00
5 yk tavuk sote
6 yk yoğurtlu dere otlu sarımsaklı salata
su 3 lt
spor 2 mil .. yiki akşama bırakmamışım sporu yapamazdım sanırım aşırı ağrım var .. kızlar çıkıyorum kusurabakmayın dayanamıyorum
Ne tostu beeee????!tamam içiyim bari tost yemeyim bu saatte
Yook artıık arkamdan ne komplolar döndürmüslersorma bu taş martı bizi atıcak takımdam sonra kaptan olucak
Karın hareketleri yap rakibem sıkılastır karnını. Gerci benim de öyle hemen şişmeye meyilli, ne kadar egzersiz yapsam da hemen pörtler.Aslında vucudumu beğeniyorum.Özellikle bacaklarımı
Ama göbişim şişman yaa
Nasıl yemek yesem pörtlüyorr.
Yapmam tabiAaaa rakibem yapmaz öylee
Demi kızz
Benim kucuk bi isim vardı kactım geldim. Hala Leslie yapamadım yalnız, yapsam iyi olacak.
Kollontai miyim ben her seye kızacaksenin ordekinde herşeye kızıyo bacım
Kız sen gene mi takım degistirdin? Hani 8. takımdaydın?Canım ben de 122 ile 5.takımda başladım ama ben iyi bi örnek değilim malesef şimdi 14. Takımdayım hoşgeldin bu arada
Görümcem hep iç karnın küçük diye şişiyor diyor.Bilemedimki :)Karın hareketleri yap rakibem sıkılastır karnını. Gerci benim de öyle hemen şişmeye meyilli, ne kadar egzersiz yapsam da hemen pörtler.
Katip çelebi mübarekKız sen gene mi takım degistirdin? Hani 8. takımdaydın?
Bende henüz yapmadım.Ama 30dk yürüyüş yapayım diyorum.Salonda yürümekde hiç zevkli değil amaBenim kucuk bi isim vardı kactım geldim. Hala Leslie yapamadım yalnız, yapsam iyi olacak.
Ben yaptım geldim, hadi kaldır sen de totoyuBende henüz yapmadım.Ama 30dk yürüyüş yapayım diyorum.Salonda yürümekde hiç zevkli değil ama
Ay evet 8 yaaa 14 nerden çıktıNe tostu beeee????!Sonra neden kızıyorum??!!
Yook artıık arkamdan ne komplolar döndürmüsler
Karın hareketleri yap rakibem sıkılastır karnını. Gerci benim de öyle hemen şişmeye meyilli, ne kadar egzersiz yapsam da hemen pörtler.
Yapmam tabi
Benim kucuk bi isim vardı kactım geldim. Hala Leslie yapamadım yalnız, yapsam iyi olacak.
Kollontai miyim ben her seye kızacak
Kız sen gene mi takım degistirdin? Hani 8. takımdaydın?
Aaay koptum bu yoruma gece geceKatip çelebi mübarek
Şimdi başlayacam.Bayağı geç oldu ama :))Ben yaptım geldim, hadi kaldır sen de totoyu
Maşallah rakibemmmuska77 menumde yazdıgım spora ek olarak: 200 atlama, 20 squat, 10 yarım şınav (dizler yerde yapılandan), 1 dk da plank hareketi
Kız bu nasıl menü böyle?Kahvaltı: 2 bardak ayran
Akşam: 1 kase yaylaçorbası - 4 k. makarna ( peynirli)- 2 mantar
3 ceviz
Su: 3litre Spor: 30 dk yürüüş
muska77
senin karnen olmayacak !!!! yemeye devam et sen !!! bak kız seninle aynı kiloda basladı 54 kilo verdi sen anca kacamak pesinde kos hıhhh, su takımda konusupta kilo verdiremedigim bi sen varsın bidekız benim karnem de havasız olacak haabenim başlangıç 2010 110 kilo aha 2016 105 kilo 6 yılda 5 kilo
tatlım yeni takılan arkadaslardan cuma mutlaka kilo bildirimi al baslangıc kilosu olarak kaydet sonra arada kaynamasın bitanecik kaptanım, birde sana bir yardımcı daha bulalım hedef gelecege benzemiyor pek, bi gonullu cıkarsa menu kontrollerinde yardımcı olur isin hafiflerOlsun sen katıl yazmaya başla kilonu öğrenince bana yazarsın başlangıcın erken olursa listeye girmen daha erken olur.
Biliyorsundur zaten ama her akşam menü su spor paylaşıyoruz.
Cuma tartı günü pazarteside kontrol amaçlı tartılıyoruz..
tatlım muskam yazmıs zaten cuma kilonu bildir dw baslangıc kilosu olarak alalımtamam kuralları bılıyorum,ama hesaplamayı bılmıyorum onu bı ara hatırlatırsınız bana,
gerçi kişiler kendımı hesaplıyo yoksa kaptanlar mı hesaplıyor bılmıyorum ama :)
deneme süreci gibi bir süreç varmı ?
birde şuanda spor yapmıyorum 10 nısanda baslayacagım onada..
şu pazartesileri kötü olmuş haftasonu cozutan biri oalrak:)
hoooosgeldinSelam kızlar. Beni arkadaşımızmorordek davet etti. Ben zeynep. 36 yaşında dombili bir hatunum. Boyum 170 kilom 85 kg. İnşallah sizinle azimli bir şekilde devam edip hedefim olan 68 kg ma en kısa sürede ulaşırım.
ya 1.79 diye boy mu olur yaaaaa bende 151.5teşekkürler hoşbulduk..haydi banada bir el atın:)
kendimden bahsedeyim..adım esra
31 yasındayım,3,5 yıllık evlıyım bır kızım var,
9 yıllık bankacıyım,
kılolarım kısa bir sürenin ürüne değil,yılların birikimi,
kartopu yuvarlar gibi gitgide ekledim üstüne bu hale geldım:)
boyum uzun 1,79,lakin kılomu söyleyemıyorum çünkü bilmiyorum:)
temmuzda kuzenin düğünü var hemen bayram ertesi o zamana kadar bozmadan devam edecegim,akabinde 2 haftalık bir yıllık ızne cıkacagım dolayısıyla sekteye ugrayacak..
ama agustostan sonra tam gaz devam edıp 2017ye hayalımdekı kıloyla girecegim kısmetse:)
tabi sizlerle:)
hergun 2 dk*5 set toplam 10 dk plank yap hayatın degissinmuska77 menumde yazdıgım spora ek olarak: 200 atlama, 20 squat, 10 yarım şınav (dizler yerde yapılandan), 1 dk da plank hareketi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?