Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şşş çaktırma ama
Beni deşifre edersen fiyakalı karneyi göremezsin.

Canım çok iyi :)
Adet düzensizliği için civan perçemi biberiye içebilirsin

tamam içiyim bari tost yemeyim bu saatte
Ne tostu beeee????! Sonra neden kızıyorum??!!
sorma bu taş martı bizi atıcak takımdam sonra kaptan olucak
Yook artıık arkamdan ne komplolar döndürmüsler
Aslında vucudumu beğeniyorum.Özellikle bacaklarımı
Ama göbişim şişman yaa
Nasıl yemek yesem pörtlüyorr.
Karın hareketleri yap rakibem sıkılastır karnını. Gerci benim de öyle hemen şişmeye meyilli, ne kadar egzersiz yapsam da hemen pörtler.
Aaaa rakibem yapmaz öylee
Demi kızz
Yapmam tabi
@nilsub morordek ben yeni bitirdim geçmişi siz kaçtınız mıı??
Benim kucuk bi isim vardı kactım geldim. Hala Leslie yapamadım yalnız, yapsam iyi olacak.
senin ordekinde herşeye kızıyo bacım
Kollontai miyim ben her seye kızacak
Canım ben de 122 ile 5.takımda başladım ama ben iyi bi örnek değilim malesef şimdi 14. Takımdayım hoşgeldin bu arada
Kız sen gene mi takım degistirdin? Hani 8. takımdaydın?

Ay evet 8 yaaa 14 nerden çıktı

Kafa bi dünya

14. Takım kapanıyomuş galiba öyle bişey görmüştüm bi yerde bilinç altımda mı kalmış artık nedir

kız benim karnem de havasız olacak haa benim başlangıç 2010 110 kilo aha 2016 105 kilo 6 yılda 5 kilo
senin karnen olmayacak !!!! yemeye devam et sen !!! bak kız seninle aynı kiloda basladı 54 kilo verdi sen anca kacamak pesinde kos hıhhh, su takımda konusupta kilo verdiremedigim bi sen varsın bide ebrusonmez ne inatcı cıktınız arkadas yaaa

tatlım yeni takılan arkadaslardan cuma mutlaka kilo bildirimi al baslangıc kilosu olarak kaydet sonra arada kaynamasın bitanecik kaptanım, birde sana bir yardımcı daha bulalım hedef gelecege benzemiyor pek, bi gonullu cıkarsa menu kontrollerinde yardımcı olur isin hafifler
tatlım muskam yazmıs zaten cuma kilonu bildir dw baslangıc kilosu olarak alalım

hoooosgeldin

ya 1.79 diye boy mu olur yaaaaa bende 151.5
muska77 menumde yazdıgım spora ek olarak: 200 atlama, 20 squat, 10 yarım şınav (dizler yerde yapılandan), 1 dk da plank hareketi
hergun 2 dk*5 set toplam 10 dk plank yap hayatın degissin

yeni gelen arkaaslar hepiniz hosgeldiniz ben takımın kotu kaptan yardımcısıyım, menulerinizde kacamak gorursem ve ozellikle spor yapmadıgınızı gorursem ben burda baarıp cagırıyorum o yuzden beni sevmiyolar 6 aylık evliyim 25 yasındayım cocuk yok dusunmuyorumda uzunca bir sure, boyum 151.5 kilom bu sabah itibariyle 60.2 iki hafta once 58.7 kiloyla izne ayrıldım safra kesem alındı hala dikislerim duruyor maalesef simdilik ev hanımıyım istanbul universitesi sinema mezunuyum, evlenince eskisehire tasındım :) eh hepiniz hosgeldiniz

muska77 bebegim ben 2 aydır diyet yapmadıgımı farkettim yarın 800 kalorilik efsane menulerimle donuyorum aranıza, yarın kosuya da baslıycam ya da kosamazsam hızlı tempo yuruyus hedefim haftada yarım ayda 2 kg cuma listeye kesin girmeye karar verdim listede olmayınca olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…