- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.921
maalesefKız bu nasıl menü böyle?
Tüm gün aç kalıp akşam akşam makarna mı yedin?
Harbiden muskamla da tam iyi polis kötü polis oldunuzyeni gelen arkaaslar hepiniz hosgeldiniz ben takımın kotu kaptan yardımcısıyım, menulerinizde kacamak gorursem ve ozellikle spor yapmadıgınızı gorursem ben burda baarıp cagırıyorum o yuzden beni sevmiyolar6 aylık evliyim 25 yasındayım cocuk yok dusunmuyorumda uzunca bir sure, boyum 151.5 kilom bu sabah itibariyle 60.2 iki hafta once 58.7 kiloyla izne ayrıldım safra kesem alındı hala dikislerim duruyor maalesef simdilik ev hanımıyım istanbul universitesi sinema mezunuyum, evlenince eskisehire tasındım :) eh hepiniz hosgeldiniz
ama aşk olsun şirine hanım sen benim zar zor oluşturduğum inancımı niye yok ediyorsun ki şimdisenin karnen olmayacak !!!! yemeye devam et sen !!! bak kız seninle aynı kiloda basladı 54 kilo verdi sen anca kacamak pesinde kos hıhhh, su takımda konusupta kilo verdiremedigim bi sen varsın bideebrusonmez ne inatcı cıktınız arkadas yaaa
tatlım yeni takılan arkadaslardan cuma mutlaka kilo bildirimi al baslangıc kilosu olarak kaydet sonra arada kaynamasın bitanecik kaptanım, birde sana bir yardımcı daha bulalım hedef gelecege benzemiyor pek, bi gonullu cıkarsa menu kontrollerinde yardımcı olur isin hafifler
tatlım muskam yazmıs zaten cuma kilonu bildir dw baslangıc kilosu olarak alalım
hoooosgeldin
ya 1.79 diye boy mu olur yaaaaa bende 151.5
hergun 2 dk*5 set toplam 10 dk plank yap hayatın degissin
İyi cumartesi olması iyi olmuş..Ayy sagolasin kaptanim. Yok Ctesi olacak buyuk ihtimaltabii hatirlatirim
Dün telafi etmişsin canım.@d_mndcmuska77 kızlar menüm
kahvaltı 1 dtbe 4 yk menemen 1 kk peynir 5 zeytin 3 bardak şekersiz çay
ara 1 incir 1 fincan sütlü kahve şekersiz
öğlen 5 yk nohut 4 yk curu pilav (buranın yöresel pilavı bulguru tavukla eriyene kadar pişiriyorlar biraz sulu oluyor birazda zeytin yağı ekliyorlar )
ara 2 kayısı
akşam 17:00 1 kase yoğurda 1 kivi 1 ceviz 1 hurma 1 yk yulaf ezmesi koyup yedim
spor 2 mile
su 2 litre
Menü çok güzel bisiklet harika.Merhaba kizlar bugün menü yazayim cikacam hemen.....
sabah
1 haslanmis yumurta beyazi
2 yk beyazpeynir
4 adet yesil zeytin
1 kirmizi biber ve yeşil biber
2 adet kizarmis form light ekmek
ogle
Cacik
8 adet badem
aksam15.30
kiyma yemegi 7 yk
cacik
Esim gelirken bir simit almis azicik cok ama cok az ucundan aldım. ..ama yer yemez agzimda seker bi tadi olustu hosuma gitmedi gifip hemen dislerimi fircaladim i tat gitsin diye
2lt su....1,5 saat mini kindosyon bisiklet cevirdin aksam yatmadan 45 dakika daha kondisyon bisikleti kullanacam....benden bu kadar ben kacar ......
Günaydın canım çok güzel bir gün olsun inşallah :)Günaydın kızlar.
Geçmişi okuyayarak geliyorum.
Esracım muhteşem menüler yazıyorsun tatlım böyle devam edersen çok güzel kilo vereceksin.Kizlar ben menumu yazayim
Sabah
Dereotlu maydonozlu naneli omlet bi dilim ekmek. Sekersiz cay
Ogle
Kucuk tabaj etsote yag azdi sekersiz cay
Aksam
Diyet kofte yaptim yulaf kepegiyle yesillik cok icinde kiyma va yag yoktu dort tane yanina yogurt salatalik ve yesil cay
2litre. Su yarim saat ewde spor yuruyus yapmadim
Umarım güzel bir ekside bugün görrüsün canım.muska77 menum:
Sabah 1 bardak limonlu su
Kahvaltı: 1 yumurtadan menemen, 1 kk süzme peynir, 3 zeytin, 1 dilim tbe, 2 fincan şekersiz çay, salatalık ve kıvırcık
Ögle: 1 kase domates corbası, bol salata, bir kucuk ayran
Aksam: 1 parça tavuk ızgara, 1 ayran, az salata
Spor: 50 dk yoga, 2 mil de Leslie yapacagım birazdan
Su: 2.5-3 arası olur
Yarın da ayran aşı günü yapacagım. Haydi vira bismillah, son 2 gün
Biz düşünene kadar betüş yapıyor desene
Vallahi ya bi ara kendime hava yastigi diyodum :)
Banada gülen bazlama derlerdibende mayalı poğça diyorum :)
Kız 8.takımda değilmiydin ne ara 14e gittin????Canım ben de 122 ile 5.takımda başladım ama ben iyi bi örnek değilim malesef şimdi 14. Takımdayım hoşgeldin bu arada
Geçmiş olsun canım ayaklarına sıcak su torbası koy..kızlar yaa ben hala hastalanmadım ve aşırı ağrıyo yumurtalıklarım
neyse menümü yazıyım ..
muska77 , kollontai , nilsub
kahvaltı 11:00
1 haşlanmış yumurta
1 fincan çay
yarım domates
1 kk peynir
5 zeytin
1 dl kepek ekmeği
öğlen ve akşam bir 17:00
5 yk tavuk sote
6 yk yoğurtlu dere otlu sarımsaklı salata
su 3 lt
spor 2 mil .. yiki akşama bırakmamışım sporu yapamazdım sanırım aşırı ağrım var .. kızlar çıkıyorum kusurabakmayın dayanamıyorum
İyi cumartesi olması iyi olmuş..
Dün telafi etmişsin canım.
Menü çok güzel bisiklet harika.
İyi gelecek sana inşallah bu bisiklet çevirme.
Muskacım bana bugün protein ağırlıklı bi menu yazdanda da bende yapsam sana zahmet:)İyi cumartesi olması iyi olmuş..
Dün telafi etmişsin canım.
Menü çok güzel bisiklet harika.
İyi gelecek sana inşallah bu bisiklet çevirme.
Maşallah vakvakımamuska77 menumde yazdıgım spora ek olarak: 200 atlama, 20 squat, 10 yarım şınav (dizler yerde yapılandan), 1 dk da plank hareketi
2de3te yatıp öğlen kalkıyn sonrada böyle düzensiz menü veriyon ebruuuuuKahvaltı: 2 bardak ayran
Akşam: 1 kase yaylaçorbası - 4 k. makarna ( peynirli)- 2 mantar
3 ceviz
Su: 3litre Spor: 30 dk yürüüş
muska77
Aklımda tatlım sağoltatlım yeni takılan arkadaslardan cuma mutlaka kilo bildirimi al baslangıc kilosu olarak kaydet sonra arada kaynamasın bitanecik kaptanım, birde sana bir yardımcı daha bulalım hedef gelecege benzemiyor pek, bi gonullu cıkarsa menu kontrollerinde yardımcı olur isin hafifler
Koşmada tempolu yürü dikişlerin taze daha fıstığım hem tempolu yürüyüşün koşudan daha çok ya yaktığını dr lar söylüyor..muska77 bebegim ben 2 aydır diyet yapmadıgımı farkettim yarın 800 kalorilik efsane menulerimle donuyorum aranıza, yarın kosuya da baslıycam ya da kosamazsam hızlı tempo yuruyus hedefim haftada yarım ayda 2 kg cuma listeye kesin girmeye karar verdim listede olmayınca olmuyor
Sende az geliyorsun ceee deyip kaçıyorsun.gecenin son mesajı tum takıma acaba nedenmorordek dısında kimse 200 ip atlamayı yapmıyor!!! kaptan degisince kilolarınız mı azaldı, arkadaslar mezun olan muska77 biz hala sismanız lutfen ipinizi atlayın cunku menuler gercekten cok iyi degil bu menulerle bi yerden sonra sporsuz takılmamanız mumkun degil ve unutmayım ben muskayı bir yıldır tanıyorum ve tanıdıgımdan beri onun hergun 1 saatten az yurumedigini iyi biliyorum!!!
Günaydın canım.Günaydın kızlar.
Kahvaltını yaptınmı tatlım ne yedin ona göre yazayım hemen.Muskacım bana bugün protein ağırlıklı bi menu yazdanda da bende yapsam sana zahmet:)
Canım ben ip atlamayı sevmiyorum. Yürüyüşlerime başlıyacağım bu gün inşallah. Uzun süredir ara vermiştim. Bu arada bu gün tartıldım tam 85 kg çıktım. Cumadan cumaya mı tartılıyoruz kızlar.gecenin son mesajı tum takıma acaba nedenmorordek dısında kimse 200 ip atlamayı yapmıyor!!! kaptan degisince kilolarınız mı azaldı, arkadaslar mezun olan muska77 biz hala sismanız lutfen ipinizi atlayın cunku menuler gercekten cok iyi degil bu menulerle bi yerden sonra sporsuz takılmamanız mumkun degil ve unutmayım ben muskayı bir yıldır tanıyorum ve tanıdıgımdan beri onun hergun 1 saatten az yurumedigini iyi biliyorum!!!
Evet canım cuma öğlene kadar bildirmen gerek.Canım ben ip atlamayı sevmiyorum. Yürüyüşlerime başlıyacağım bu gün inşallah. Uzun süredir ara vermiştim. Bu arada bu gün tartıldım tam 85 kg çıktım. Cumadan cumaya mı tartılıyoruz kızlar.
Hedef haftalık mı yoksa genel hedefimi mi defne.Evet canım cuma öğlene kadar bildirmen gerek.
Bide hedefinide yazarsan cuma günü kilonu bildirirken çok iyi olur.
İp atlamaya takılma yürüyüşü hergün düzenli yap ama..
Günaydın canım. Kilolar eksiye düştükçe hep beraber mutlu olacağız. Bende bu gün resmen başladım.herkese günaydın hanımlarr..
nekadar erkencısınız yahu maşallah:)
bu sabah daha da motıve olmus sekılde uyandım,hersey cok güzel olacak emınım:)
aksamı hafıf atlattım oyuzden sabah uyandıgımda gayet keyıflıydım:)
Günaydın canım. Kilolar eksiye düştükçe hep beraber mutlu olacağız. Bende bu gün resmen başladım.
Hadi sen de yeni üyesun ben de bakalım kim çok verecek yarış yapalım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?