Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim aylıktan ziyade her cuma yüzdemize göre kazananı belirleriz. Benim kilom 85 canım. İkimiz de yeni geldiğimiz için başta hızlı veririz sonra yavaşlarız diye dedim.

maşallah herkes benden iyi biliyo takımımı yahu

uykusuzluktan kaptan hep uykusuzluktan

Canim aylıktan ziyade her cuma yüzdemize göre kazananı belirleriz. Benim kilom 85 canım. İkimiz de yeni geldiğimiz için başta hızlı veririz sonra yavaşlarız diye dedim.

basta hızlı gıder umarım biraz motıvasyona ıhtıyacım var benımde..
ben 2-3 aylık bir sürecte kılo verdım sonra 2-3 ay ara verdım şimdi tekrar basladıgım ıcın yıne hızlı gidermi yoksa yavasmı gider emın olamıyorum neyse görecegız artık bakalım..
benım ilk hedefım bırcok kişinin olmaktan ölümüne korktugu kilo:)100

Şunu 99 yapalimmi?

cuma sabahı tartılıcam kısmetse bildiririm insallah..
benım hesaplamalarıma göre agustos sonu gibi 99 oluyorum ama bakalım tabı kısmet..ramazan girecek araya,ramazanda veren degil alan bi tipim,ayrıca bayramın hemen ertesınde kuzenımın düğünü var ve ona odaklanıcam oyuzden ramazanı en az hasarla atlatırım diye umuyorum

Umarım güzel bir ekside bugün görrüsün canım.
Bugun aynıydım muskam, ama ayran aşı ile eksiler gelecek inaniyorum
Muskacım bana bugün protein ağırlıklı bi menu yazdanda da bende yapsam sana zahmet:)
Heh aferin gel yamacimiza sen de :))
Ay kızlar bugün pazara çıktım komşumun bir tanesi Nilgün çok zayıflamışsın dedi çok sevindim:)
Nasil olsa zayifliyorum diye salma sakın!!
Tabii ki iyi veriyorsun.
Yanlız zamanla yavaşlayacak o zamanda farklı şeyler deneyecegiz. Şimdi bu hızlı kaybın keyfini çıkar.
Tam bir diyetisyen edasiyla konusmus yaa sen baya baya kaptin bu kaptanlik isini muskam

Bu arada kaptan yardımcılığına talip aranıyor
Bana ve kollontai ye destek..
Ben yardimci olabilirim kabul ederseniz gerci cok uzun bir tecrubem yok burada ama??? ya da daha tecrubeli biri de olabilir tabi siz bilirsiniz :)

kilon çok orantılı dağılmış canım vücuduna çok iyi görünüyorsun

tesekkur ederım kılo dagılımı güzel aslında ama dogumumu sezertanla yaptım oyuzden göbek çevresıne toplandı baya
buarada sızınde bebegınız uyumuyor sanırım,aynı sorun bendede var..kızım 16 aylık ve dün gece bile 2 de yattık..
dogdugundan beri düzene sokamadım..nezaman düzelecek bilmiyorum,sabırla beklıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…