- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #177.961
Canim aylıktan ziyade her cuma yüzdemize göre kazananı belirleriz. Benim kilom 85 canım. İkimiz de yeni geldiğimiz için başta hızlı veririz sonra yavaşlarız diye dedim.yarışmaya herzaman varım..ama benım kılom fazla oldugu için muhtemelen ben hepınızı burdan mezun edıp takımda eskıyecegım
bırde benım hedeflerım genelde aylık olur..şimdi bu cumakı kıloma göre kendıme 1 ayda şukadar olacagım seklınde hedef koyacagım bakalım sonuc ne olacak:)
senın kılo kaçtı??
Tabii ki iyi veriyorsun.:) bende cooook sevindim valla pazartesi 76.4 dum buda cok iyi veriyorum demektir
Benim ilk hedef 76 lar canım. Senin kilon benim için ilk aşama.:) bende cooook sevindim valla pazartesi 76.4 dum buda cok iyi veriyorum demektir
Esracım muhteşem menüler yazıyorsun tatlım böyle devam edersen çok güzel kilo vereceksin.
Umarım güzel bir ekside bugün görrüsün canım.
Banada gülen bazlama derlerdi
Kız 8.takımda değilmiydin ne ara 14e gittin????
Geçmiş olsun canım ayaklarına sıcak su torbası koy..
Canim aylıktan ziyade her cuma yüzdemize göre kazananı belirleriz. Benim kilom 85 canım. İkimiz de yeni geldiğimiz için başta hızlı veririz sonra yavaşlarız diye dedim.
Senin cimcimeye uyku muskasimi yapsam napsam?maşallah herkes benden iyi biliyo takımımı yahu
uykusuzluktan kaptan hep uykusuzluktan
Şunu 99 yapalimmi?basta hızlı gıder umarım biraz motıvasyona ıhtıyacım var benımde..
ben 2-3 aylık bir sürecte kılo verdım sonra 2-3 ay ara verdım şimdi tekrar basladıgım ıcın yıne hızlı gidermi yoksa yavasmı gider emın olamıyorum neyse görecegız artık bakalım..
benım ilk hedefım bırcok kişinin olmaktan ölümüne korktugu kilo:)100
Şunu 99 yapalimmi?
Kilo verme hızına ve yaramazlık yapıp yapmadığına bağlı 3,5 ay olabilir geniş geniş hesaplarsak.olur kaptanım yapalımm:)nezamana kadar olurum sence şuanı 123 saysak:)
Boy uzun ya hiç gostemiyorsun kilonu.buda benım güncel halim diyebılrıım..üç aşagı 5 yukarı
Tüh ya kıyamam sana
buda benım güncel halim diyebılrıım..üç aşagı 5 yukarı
Bugun aynıydım muskam, ama ayran aşı ile eksiler gelecek inaniyorumUmarım güzel bir ekside bugün görrüsün canım.
Heh aferin gel yamacimiza sen de :))Muskacım bana bugün protein ağırlıklı bi menu yazdanda da bende yapsam sana zahmet:)
Nasil olsa zayifliyorum diye salma sakın!!Ay kızlar bugün pazara çıktım komşumun bir tanesi Nilgün çok zayıflamışsın dedi çok sevindim:)
Tam bir diyetisyen edasiyla konusmus yaaTabii ki iyi veriyorsun.
Yanlız zamanla yavaşlayacak o zamanda farklı şeyler deneyecegiz. Şimdi bu hızlı kaybın keyfini çıkar.
Ben yardimci olabilirim kabul ederseniz gerci cok uzun bir tecrubem yok burada ama???
kilon çok orantılı dağılmış canım vücuduna çok iyi görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?