Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım mezun olmak istiyorum cunku aslında 59'da da gayet iyiyim şu an ama hedefi koymusum 58 bari bu hafta mezun olayım ve korumada dikkat edeyim diyorum. Cunku bu asamadan sonra ben anca gram gram veririm, takım listesinde de sürekli sabit diyip ortalamayı etkilemeyeyim durduk yere :) Ömrümde hic detoks yapmadım, sadece bu ayran aşını deneyeyim, cuma da mezuniyetimi alayım istedim. Spora ve korumaya aynen devam edecegim, yoksa geri alırım her seyi :) Alternatif listemiz var ya orda devam ederim diye düsündüm acıkcası
Canım bence hemen git kan ver belli olsun. 9 gün geciktiyse gebelik varsa kan tahlilinde cıkar cok buyuk ihtimalle ve eger hamileysen ona göre dikkat edersin..

Canım , bir kere aynı duruma bende düşmüştüm , regli bitiminin hemen ertesi günü korunmadım içime kurt düştü gittim dr dediki bu olasılık var ama çoook zor bi ihtimal dedi ... eğer adetlerin düzenliyse olma ihtimali olabilirmiş ama benim gibi polikistik over var ise adet düzensizliği yaşan birinin adet bitiminde hamile kalması çok zor demişti.... bu ay kullandığın ilaçların etkisi olabilir gecikmesinin nedeni ... zaten adet gecikmesinden 12 gün sonra teste çıkar canım....

ben dr şunuda sordum nette şöyle yazıyor beraberlikten 12 gün sonra kanda çıkar mı bu doğru mu diye sordum dr bu mümkün değil nette her okuduğunuza inanmayın demişti....

işte boy kilo orantısı işin içine girince senın kılolu halıne ben hasret yaşıyorum:)80 kg benım hayalım resmen..direk bi çocuk daha yaparım o kıloya ınersem:)
75 olabılırmıyım bılmıyorum en son 2007de 78 kg idim,ama cok mazide kalmıs gibi ben bi 85i göreyimde hayırlısıyla sonra hedefım daha geriye çekerim olmadı:)

Canim sen kac kiloyla hamile kalmistin sanirim dogumdan sonra aldin bu kilolari

merhaba,
ben 102-103 ile hamıle kaldım kilolu hamıle kalanlar kilo almaz derler,yok öyle bişey:)125le falan doguma gittim..sonrasında cok abartarak yedım..
hem 3 aylık dogum izni,hemde bebegı bıraz kendım büyüteyim diye aldıgım 6 aylık ücretsiz izin benım sonum oldu resmen..hamıleyken görmedıgım kıloları görüp 138,8e cıktım..korkunçtu..

ayy canım inşallah değilimdir nasıl iyi geldi yazdığın.. bende de adet düzensizliği var 1 ay gününde oluyosam diğer 3 ay kesin 15-20 gün atıyo .. dr kilo vermen lazım demişti yumurtalık ve rahmimde birşey çıkmadı ama kilo tetikliyo adet olmamanı demişti.. dediğin gibi büyük ihtimal iğnelerden yumurtalık çatlayamıyo bir türlü ben yarın gidiyim tetstimi olıyım .. Artık ne çıkarsa ..

zaten dr bana dedi canım mutlaka kilo ver verdikçe adet olacaksın dedi ben geçtiğimiz hafta 76.200 idim ben bi ara 70 kiloya düşmüştüm her ay düzenli adet olmaya başlamıştım... yani bu kısır döngü kilo aldıkça adet olamıyorsun .. adet olmadıkça kilo alıyorsun dr böyle demişti ..... biraz kilo verelim rahatlayacağız inşallah ...

ilk çocuk mu olacak ? benim dünyalar güzeli bir kızım var ama ikinciye hazır değilim ))
2 bebeğimi kaybettim canım uzun bir gebelik yaşamadım ama işte tutunamadılar. yeni evlendiğimde dr bana bir ilaç verdi korunmam için ama normal bir doğum kontrol hapı değildi o beni mahvetti.. ondan sonra kilo almam hızlandı adet düzensizliğim hat safhaya çıktı ve aradan 3 yıl geçmesine rağmen hamileliğimde sorun yaşadım.. hapın adını unuttum ama bu öyle 21 kullan 7 gün ara ver şeklinde bir ilaç değildi bittiği gibi yeni kutuya başlıyodun ara vermeden beni mahvetti .. baş dönmesi mide bulantısı.. dr bişey olmaz dedi ama bırakmak istediğimi söyledim zorla bıraktırdım yani . halada etkisi devam ediyor canım malesef

haklısın canım kilo çok sıkıntı

üzüldüm canım (( Ama inşallah en kısa zamanda kilolara veda edip bebeğini kucağına alırsın biraz uzun süreç ama kilo verdikçe herşey düzeliyor bütün hormonlar düzeliyor....

Canım cok üzüldüm yasadıklarına
Keşke ilaca o kadar devam etmeseydin, bıraksaydın hemen. Neyse insallah kilolarını verdikce reglin düzene girer, hayırlı zamanda da saglıklı bir evlat sahibi olursun

üzüldüm canım (( Ama inşallah en kısa zamanda kilolara veda edip bebeğini kucağına alırsın biraz uzun süreç ama kilo verdikçe herşey düzeliyor bütün hormonlar düzeliyor....
inşallah canım benim yumurtalıklarım tembel sanırım organlarım yayılıp yatmayı seviyo bağırsaklardan ayrı çekiyorum yumurtalıklardan ayrı .. Allah sağlıkla çalışmalarını nasip etsin ne diyim :)
Canım cok üzüldüm yasadıklarına
Keşke ilaca o kadar devam etmeseydin, bıraksaydın hemen. Neyse insallah kilolarını verdikce reglin düzene girer, hayırlı zamanda da saglıklı bir evlat sahibi olursun

öyle canım tek tesellim rahmimde ve yumurtalıklarımda birşey çıkmaması ama işte o korkuyu bir kere yaşayınca insan tedirgin oluyo.. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor..

bana dr tedavi olmazsan çocuğun olmaz bile demişti pehhhh )) soğan kürü yapmıştım sonra kür bitti hamile kaldım )) Rabbimin izniyle .... yani dr hemen ilaç veriyor ben kullanmadım hiç ilaçlarını .... tabiii soğan kürü her bünyede aynı etki yapar mı bilmem bana yaradı hala adet olabilmek için yaparım ara ara ))

tatlım bence sen hamilesin

bende hamile kaldığımda kabız olmuşum 9 gün tuvalete çıkamayınca doktora gittim 3 tane falan hap içtim her öğün dişçiye de gittim bi diş çektirdim bi kanal yaptırdım 1 aysonra öğrendim ki hamileyim hemde 2,5 aylık

eczaneden son 3 ayda verilen ilaçların listesini çıkartıp doktoruma gösterdim bunlardan sorun olmaz dedi bana bi sorun da olmadı çok şükür

yaptır testini bence zaten 9 günde kanda çıkar ki

yaw sen bana ne bakıyosun, sen kilo verde ben utanayım dediklerimden

kız aynı ben anlattıkların 102 ile hamile kaldım 127,5 la doğuma gittim kızım 14 günlükken 114 kiloydum sonra ben bi coş bi coş 124,5'a çıkınca dur dedim ve sahalara döndüm

ama diyette tutunamıyorum hiç bugün hurmaya başladım bakalım iyi gidiyor

hemen hemen aynı süreci yaşamışız,ama bir farkla sen benim kadar coşamamışsın:)
sen frenleyebilmişsin 125 olmadan..
ben kızın kırkı cıkana kadar dıkkat ettım güya ama sonra tartılmadım bile ye allah ye..zaten sigarayıda bırakmıstım gebeyken,ee hamılelıktede şeker riskine karşı en mınımumda tutmaya çalışıyoum yedıklerımı..
dogumdan sonra,40 m evlüdünden sonra coş allah coşş:)
hala cok kötü durumdayım ama en azndan okadar kabus degilim:)

bugün kahvaltıda 3 dılım ekmekle yagsız beyaz peynırlı tost yaptım yedim..bunu 15 gün sonra 2 dılıme ındırıecegım..
sabah dışında ekmek yemıyorum..
öğlen ıspanak yemegı+1 kase yogurt
aksamada et sote+salata yada 1 kepçe çorba..
1,5 lt su içtim..
diger 1,5 lt suyumuda 6 ya kadar bitiririm..toplam 3 lt günde..
1 kupa yeşil çay,sayısız şekersiz siyah çay:)
ee daha ne olsun:)
spor henüz yok 10 nisanda başlayacak..önce biraz yüklerden kurtulalım,kasa dönmesin benim minnoşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…