Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay benim de öyle kızım 21 aylık hiç uyku düzeni yok. annem geldi şimdi ben düzene koyucam diyor ama gidince gene bozulacak biliyorum

bebeğe kayınvalidem bakıyor ve çok uyuttuğunu düşünüyorum ama sorunca yok uyutmadım diyor

ınsallah düzene girer sizin ayınızda büyük bize göre:)
benımde kayınvaldıem bakıyor,2 kere uyutuyor,bir ögleden önce,birde ogleden sonra engec 4e kadar uyudu uyudu,uyumazsa uyutturmuyorum..saat 7 gibi alıyorum yemekti oyundu falan fılan derken aksam 22,30 gibi uyutmaya gidiyorum..uyuyo aslında o an ama 5 dk sonra uyanıp saatlerce oturuyo bazen..
yanı her gece aslında 5-10 dk uyuyup uyanıyo sonrasında ya tekrar dalıyo yada oturuyo hanımefendı:)

Kilonu hic gostermiyorsun masaallah. Ramazan da da burada olursan kilo vermeye devam edecegini dusunuyorum. Malum tatli vs olmayacak

muska77 sana ayran aşı ile ilgili sorularım var şekerim, gelince cevaplarsin:)

Simdi ben kahvaltiyi 10:30'da yaptim, sonra 2 saatte bir, bir kase icin diyor? Acikmasam da icmeli miyim? Bi de koskoca bi tencere oldu aksama kadar nasil bitecek bu bitmek zorunda mi?

canım 7 de alıyormuşsun belki de uyutuyordur kayınvaliden

ya bi kere gittiğimde kayınvalideme "naptınız anne" dedim kayınvalidemde "napalım hiç uyumadı bugün" falan filan dedi sonra kayınbabamın yanına gittim hal hatır sormaya annem mutfaktaydı.. "naptınız baba nasılsın" dedim "napalım kızımı özledim bugün hiç görüşemedik bütün gün uyudu" dedi ben şok tabi ama bişeyde diyemiyorum kadın o yaşında çok da iyi bakıyor kızıma onunda işi gücü var uyutacak tabi

ama aşk olsun şirine hanım sen benim zar zor oluşturduğum inancımı niye yok ediyorsun ki şimdi

Atlicaz ip mip yapcaz bişeyler yürüyüşler falan biz de
yaw sen bana ne bakıyosun, sen kilo verde ben utanayım dediklerimden

kosmam o zman hızlı hızlı yururum listede olayım da amacım bu yaz 51-53 kilo arası olmak :)
buda benım güncel halim diyebılrıım..üç aşagı 5 yukarı

2 saatte bir cok beee, aksama kadar 3 en fazla 4 kase ic yeter kaptan yardımcısı olman bence uygun tabi muskam ne der bilemem, ama o da sevinir heralde, tabi dikkat edicen o zman oyle ikide bir simit demek yok

bu arada yeni gelen arkadaslara hatırlatayım hergun yazılan mesajların hepsini okumanız lazım mesela ben dun gecmiste biriken 200 mesajı okudum geldim, orada size yazılan birsey varsa cevap vermeniz gerekiyor

zaten gelişimleri için gündüz uyumalarıda şart ama gece uykusu daha önemli işte..
aslında bizi özledikleri için uyumadıklarınıda düşünüyorum ben,çalışan annelerin çocukları açık kapatmak için gece uykusundan çalıyor:)

qarden canım boy olunca kilonu cok gostermemissin :)

tesekkur ederım aslında bu benım zayıflamıs halım 138ler faciaydı:)cok cok sonralarda o hallerımle oncesı sonrası yapıcam tabi tıpkı kaptanımız gibi:)
benım hedefım 80-85 aslında hatta 80de dururm zaten diyetisyen bile idealimi 75 demıstı ama gerek yok ben 80 oalyımda hatta 85 olayımda daha bişey istemem..
2017 ye 90 ile giriş yaparsam,9 ayda ortalama 30 vermem lazım..zor tabi bakalımm artık kısmett

2 saatte bir cok beee, aksama kadar 3 en fazla 4 kase ic yeter kaptan yardımcısı olman bence uygun tabi muskam ne der bilemem, ama o da sevinir heralde, tabi dikkat edicen o zman oyle ikide bir simit demek yok
Valla bana da cok geldi ama acaba işin formulu buysa uysam mı dedim? Zaten şu an hesaplayınca 12:30, 14:30,16:30 ve 18:30'da küçük birer kase içsem toplam 4 kase ediyor. Aynı şeye denk geliyor sanki :)
Simit demem artık ya, zaten mezun olucam umarım bu cuma :) Onların cogunu da geyigine diyorum ama durduk yere insanların canını cektirmemek lazım haklısın :) Ama dedigim gibi daha tecrübeli birini de secebilirsiniz. Ben mezun olduktan sonra burda kalmama ve dikkat etmeme ekstra faydası olur diye söyledim

ne kadar ilginc aslında ya bu kilo isi ben 80 kilo olsam top olur yuvarlanırm 72 kiloyken bile baya sismandım yani, ama sen 80 kilo olunca fit olacaksın cok kilo rahat verilir merak etme ama ben senin yerinde olsam hedefimi 75 koyarım arada bi bes kilo koruma doneminde alma ihtimaline karsı hani mesela benim dr da 54-57 arası normal dedi ama ben 51 olmak istiyorum ki kilo alabilecek bosluk olsun
o zman 3 kase ic sen ben 12 de kalktıgım icin hesap yapamadım canım bende o acıdan iyi olacagını dusunuyorum, takımda kalacaksan mezuniyet icin acele de etmene gerek yok, ben senin yerinde olsam son iki kilom kalsa sporla vermeye calısırım ki hepsi yagdan gitsin bencede koruma doneminde burada olmanın sana faydası olur, kaptanım toplight a soyleyelim karar defterine senin adında yardımcı olarak yazılsın bu hafta

Canim sen kac kiloyla hamile kalmistin sanirim dogumdan sonra aldin bu kilolari

İyi cumartesi olması iyi olmuş..

Dün telafi etmişsin canım.

Menü çok güzel bisiklet harika.
İyi gelecek sana inşallah bu bisiklet çevirme.
evet muskacım bayağı baldır bölümü toparlandı gibi hissediyorum )) inşallah bir faydasını görürüm bgün aynı aletle 30 dakika kollarımı çalıştırmayı düşünüyorum ))

offff regli olamıyorum yine bu hafta nasıl olacak tartı bilmiyorum (( olayım diye bugun civanperçemi kaynattım içtim ... akşamda maydanoz kaynatıp içeçecem (( 3 gün gecikti ama daha gecikecek gibi belliiii ((

kızlar bütün gece ağrıyla kıvrandım ama tık yok malesef hala adet olamadım ve içime bir kuşku düştü .. ben diğer adetim bittikten sonra 3-4 gün korunmadım ve hamile kalmış olabilirim
işin en vahim durumu bir dünya iğne oldum diş için.. ağrı kesiciler, sonra wc çıkmak için alınan ilaç falan
ağrım çok ..içim o kadar tedirgin ki umarım bebek yoktur varsa da sağlıkla kucağıma alırsam kurban kesicem çokk kötüyüm kasığım feci.. karnım davul göğüslerim de öyle
kan testi içinde erken sağlık ocağındaki ebe en azından 1 ay geçsin bekle demişti geçen sefer ondan sonra kan tahlili yap demişti.. benim 9 gün gecikti daha

Cnm bi idrar testi yap gecikme sonucta dokuz gun gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…