- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.021
tatlım verirsin eminim istemek başarmak için ilk adım .. bu arada yeni takım arkadaşımızsın sanırım hoş geldin aramıza :)hemen hemen aynı süreci yaşamışız,ama bir farkla sen benim kadar coşamamışsın:)
sen frenleyebilmişsin 125 olmadan..
ben kızın kırkı cıkana kadar dıkkat ettım güya ama sonra tartılmadım bile ye allah ye..zaten sigarayıda bırakmıstım gebeyken,ee hamılelıktede şeker riskine karşı en mınımumda tutmaya çalışıyoum yedıklerımı..
dogumdan sonra,40 m evlüdünden sonra coş allah coşş:)
hala cok kötü durumdayım ama en azndan okadar kabus degilim:)
tatlım verirsin eminim istemek başarmak için ilk adım .. bu arada yeni takım arkadaşımızsın sanırım hoş geldin aramıza :)
alemsinevet dün geldım ben merhaba,hoşbulduk
adım esra,istanbuldan şişmanım:)
alemsin
bende duygu istanbuldan kaçtım çanakkaleye taşındım :))
31 yaşındayım. evliyim vs ..
bende şişmanım bide gevezeyim memnun oldum :)
Nerdesin kızzzz sen bakem.....tatlım verirsin eminim istemek başarmak için ilk adım .. bu arada yeni takım arkadaşımızsın sanırım hoş geldin aramıza :)
Canım kaç kilosun sen ben kaçırmışım :)bende memnun oldum 84lümüsün:)yaşıtız..
kılon bana göre fevkalade:)kıymetını bıl,şimdilik:)
ben agustos sonu 2li rakamlara ınıcem ınsallah hedefım o yonde
Canım kaç kilosun sen ben kaçırmışım :)
Hadi bakalım cumaya az kaldı içini ferah tut vericez kiloları:)şuan tam bılmıyorum ama 120-124 arasında biyerdeyim..
cuma sabahına tartılacagım
9 haftada 12 13 kilo çok dikkat edersen olabilir neden olmasın:)kızlar ben bıraz hesap kıtap delisiydim,
olasılıklar,ortalamalar vs. vs.meslek hastalıgı belkıde:)
oyuzden yıne bır hesaplama yapıcam,
28 eylul-5 aralık arası 10 haftada 17,6 vermişim..
şimdi hedefım 4 hazıran yanı ramazan baslamadan oncekı ctesi ve tam 9 hafta var..
kendıme bu 9 haftalık süreçte 12-13 kg hedef belırlıyorum..yapmaya calısacagım..o döneme göre şimdi sporda eklenmiş olacak..
9 haftaya göre ve kıloma göre makul bir hedef degilmi 12 kg
sizce??
Bende ramazanda hep kilo alırdım geçen sene 4-5 kilo verdim.cuma sabahı tartılıcam kısmetse bildiririm insallah..
benım hesaplamalarıma göre agustos sonu gibi 99 oluyorum ama bakalım tabı kısmet..ramazan girecek araya,ramazanda veren degil alan bi tipim,ayrıca bayramın hemen ertesınde kuzenımın düğünü var ve ona odaklanıcam oyuzden ramazanı en az hasarla atlatırım diye umuyorum
Bende inanıyorum.Bugun aynıydım muskam, ama ayran aşı ile eksiler gelecek inaniyorum
Lütfeeeen bana tek bir diyetisyen göster 13 ayda 54 kilo verdiren susarımTam bir diyetisyen edasiyla konusmus yaasen baya baya kaptin bu kaptanlik isini muskam
Taman tatlımBen yardimci olabilirim kabul ederseniz gerci cok uzun bir tecrubem yok burada ama???ya da daha tecrubeli biri de olabilir tabi siz bilirsiniz :)
Yok acıktıkca 1 kase iç yanına başka bişey yeme en geçte 18de bitir..muska77 sana ayran aşı ile ilgili sorularım var şekerim, gelince cevaplarsin:)
Simdi ben kahvaltiyi 10:30'da yaptim, sonra 2 saatte bir, bir kase icin diyor? Acikmasam da icmeli miyim? Bi de koskoca bi tencere oldu aksama kadar nasil bitecek bubitmek zorunda mi?
Olursun sen şirinem hadi artık tam gaz ameliyat neyimde bitti.kosmam o zman hızlı hızlı yururumlistede olayım da amacım bu yaz 51-53 kilo arası olmak :)
Menün gayet güzel canım, spor da eklendiginde daha hızlı ve saglıklı kilo verirsin.bugün kahvaltıda 3 dılım ekmekle yagsız beyaz peynırlı tost yaptım yedim..bunu 15 gün sonra 2 dılıme ındırıecegım..
sabah dışında ekmek yemıyorum..
öğlen ıspanak yemegı+1 kase yogurt
aksamada et sote+salata yada 1 kepçe çorba..
1,5 lt su içtim..
diger 1,5 lt suyumuda 6 ya kadar bitiririm..toplam 3 lt günde..
1 kupa yeşil çay,sayısız şekersiz siyah çay:)
ee daha ne olsun:)
spor henüz yok 10 nisanda başlayacak..önce biraz yüklerden kurtulalım,kasa dönmesin benim minnoşlar:)
Cuma sabahı aç karnına ve sadece iç çamaşırlarınla tartıl canım ve mutlaka yaz buraya :)şuan tam bılmıyorum ama 120-124 arasında biyerdeyim..
cuma sabahına tartılacagım
Menülerinde kaçamak olmazsa ve sporla desteklersen yapabilirsin canım. O kilolarda eksi görmek nispeten daha kolay olur diye tahmin ediyorum.kızlar ben bıraz hesap kıtap delisiydim,
şimdi hedefım 4 hazıran yanı ramazan baslamadan oncekı ctesi ve tam 9 hafta var..
kendıme bu 9 haftalık süreçte 12-13 kg hedef belırlıyorum..yapmaya calısacagım..o döneme göre şimdi sporda eklenmiş olacak..
sizce??
Konuşma tarzına demistim canım, "şöyle yaparız, böyle devam ederiz" demişsin ya :) Yoksa sen o diyetisyenlerin hepsine taş çıkarırsınLütfeeeen bana tek bir diyetisyen göster 13 ayda 54 kilo verdiren susarım
Enee ben 2 kase ictim 12:30 ve 14:30'da. Cok acıkarak da olmamıstı. O zaman akşama doğru bi kase daha içeyim ve kapatayım bugunu. Kaselere de az koydum zaten aç olmadıgımdan.Yok acıktıkca 1 kase iç yanına başka bişey yeme en geçte 18de bitir..
Yoo yarında içersin dahada kalırsa at buzluğa..
Geveze takımız anacımmuska77 tatlım geliyom gidiyom mesajları okuyana kadar bi bakıyom herkes gitmis ben de cıkıyom o yuzden karsılasamıyoruz
Zor falan değil şartlandırmayın kendinizi yahu..2017 ye 90 ile giriş yaparsam,9 ayda ortalama 30 vermem lazım..zor tabi bakalımm artık kısmett
Ben paylaşım alanına yazacağım tatlım yardımcı olmanı istediğimi..Valla bana da cok geldi ama acaba işin formulu buysa uysam mı dedim? Zaten şu an hesaplayınca 12:30, 14:30,16:30 ve 18:30'da küçük birer kase içsem toplam 4 kase ediyor. Aynı şeye denk geliyor sanki :)
Simit demem artık ya, zaten mezun olucam umarım bu cuma :) Onların cogunu da geyigine diyorum ama durduk yere insanların canını cektirmemek lazım haklısın :) Ama dedigim gibi daha tecrübeli birini de secebilirsiniz. Ben mezun olduktan sonra burda kalmama ve dikkat etmeme ekstra faydası olur diye söyledim
Kızz kaptan benimyao zman 3 kase ic senben 12 de kalktıgım icin hesap yapamadım canım bende o acıdan iyi olacagını dusunuyorum, takımda kalacaksan mezuniyet icin acele de etmene gerek yok, ben senin yerinde olsam son iki kilom kalsa sporla vermeye calısırım ki hepsi yagdan gitsin bencede koruma doneminde burada olmanın sana faydası olur, kaptanım @toplight a soyleyelim karar defterine senin adında yardımcı olarak yazılsın bu hafta
Efsane geri döndüüüübugun ki menum
toplam 707 kalori
sabah 13.00
1 kase unlu sehriye corbası
oglen 16.00
2 kivi
aksam 18.00
nesquik gevrek 1 kase sutle
spor
2 saat yuruyus
su
2.5 lt
bi degisiklik yapmam muhtemelen ama yaparsam yazarım
Hemen kalk eczaneden test al yarın sabah ilk idrarınla yap testi.kızlar bütün gece ağrıyla kıvrandım ama tık yok malesef hala adet olamadım ve içime bir kuşku düştü .. ben diğer adetim bittikten sonra 3-4 gün korunmadım ve hamile kalmış olabilirim
işin en vahim durumu bir dünya iğne oldum diş için.. ağrı kesiciler, sonra wc çıkmak için alınan ilaç falan
ağrım çok ..içim o kadar tedirgin ki umarım bebek yoktur varsa da sağlıkla kucağıma alırsam kurban kesicem çokk kötüyüm kasığım feci.. karnım davul göğüslerim de öyle
kan testi içinde erken sağlık ocağındaki ebe en azından 1 ay geçsin bekle demişti geçen sefer ondan sonra kan tahlili yap demişti.. benim 9 gün gecikti daha
Evet sorumluluk da alırsam kaçışım olmaz gibi geldi bana da :))Ben paylaşım alanına yazacağım tatlım yardımcı olmanı istediğimi..
Menün çok gzel sabahki ekmekten korkma 3 dilimden bişey olmaz..bugün kahvaltıda 3 dılım ekmekle yagsız beyaz peynırlı tost yaptım yedim..bunu 15 gün sonra 2 dılıme ındırıecegım..
sabah dışında ekmek yemıyorum..
öğlen ıspanak yemegı+1 kase yogurt
aksamada et sote+salata yada 1 kepçe çorba..
1,5 lt su içtim..
diger 1,5 lt suyumuda 6 ya kadar bitiririm..toplam 3 lt günde..
1 kupa yeşil çay,sayısız şekersiz siyah çay:)
ee daha ne olsun:)
spor henüz yok 10 nisanda başlayacak..önce biraz yüklerden kurtulalım,kasa dönmesin benim minnoşlar:)
Az bile bence kendini şartlandırma..kızlar ben bıraz hesap kıtap delisiydim,
sizce??
Biliyorum kız şaka yaptım..Konuşma tarzına demistim canım, "şöyle yaparız, böyle devam ederiz" demişsin ya :) Yoksa sen o diyetisyenlerin hepsine taş çıkarırsın
Enee ben 2 kase ictim 12:30 ve 14:30'da. Cok acıkarak da olmamıstı. O zaman akşama doğru bi kase daha içeyim ve kapatayım bugunu. Kaselere de az koydum zaten aç olmadıgımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?