- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.181
bende yarın çorba günü yapayım bari bugun 77.7 idim valla bende anlamadımBu ilk gunum yarin da yapacagim. Sabah ne göreceğim bakalim tartida, faydasini ona gore soylerim :)
Icine yesil mercimek, bulgur, nohut ve salatalik koydum canim. Biraz da nane ve pul biber ekledim:)
Son 2.. Direniyorum...
:) o derece diyosun yani ya ben oturunca uykum gliyoayyyyyyyyyyy biri beni gelip kaldırsa anca kalkarım yerimden o derece yani
Sonra "ben neden kilo veremiyorum?" diye soruyosunben hiç birini sevmiyorum hatırlamana gerek yok
. Ewet sevmiyorum bide kadin dogum doktoru cok hoplayip ziplama dedi aciklik cokmu cok hareketli oldugum icinMenun gayet iyi canim, sabah yediginden fazla korkmana gerek yok menemen saglikli zaten icinde patates olsa bile gun icerisinde yakarsinsen mi demistin hatırlamıyorum da atlamayi sevmiyorum diye, ipsiz de olsa eger atlayabiliyorsan ip atlama yap
ne acıklığı canım geçmiş olsun... Ewet sevmiyorum bide kadin dogum doktoru cok hoplayip ziplama dedi aciklik cokmu cok hareketli oldugum icin
ayyy ayyyy yesinler hemen kollontaiye bağladınSonra "ben neden kilo veremiyorum?" diye soruyosun
sana inat incecik olcam sen görücenayyy ayyyy yesinler hemen kollontaiye bağladın
Oyle bi rahatsizligi yok cnm nasil anlaticagim bilemedim simdi kisaca soyle diyim dogum yapmadigim halde vajinanin dis duvari acikmis cok hoplayip zipladigim icinne acıklığı canım geçmiş olsun..
Ahah ben o konuda kollontai'nin eline su dokemem de neyse :)))ayyy ayyyy yesinler hemen kollontaiye bağladın
Ol canim benim de istegim o zaten :)))sana inat incecik olcam sen görücen
aaaa hiç kıpırdama sen en iyisi şaka bir yana ip atlama o zaman...Oyle bi rahatsizligi yok cnm nasil anlaticagim bilemedim simdi kisaca soyle diyim dogum yapmadigim halde vajinanin dis duvari acikmis cok hoplayip zipladigim icin
yok yok biz seninle anlaşamıcazAhah ben o konuda kollontai'nin eline su dokemem de neyse :)))
Ol canim benim de istegim o zaten :)))
Yaaa ama ne guzel anlasiyoduk oncedenyok yok biz seninle anlaşamıcazşaka şaka taş martım benim hadi bakalım bu hafta seni mezun edelim sonrada sen bizi edersin
Sade kahveden bi sey olmaz ya ic tabi ki :)kızlar sade sütsüz ve şekersiz bi kahve içsem olurmu şimdi başım ağrıyor
içiyim bari başım çatlıyor kızım karnım ağrıyo diyodu birden kustu üstünü başını değiştirdim uyudu şimdi okulda bişeymi dokundu anlamadm yada üşüttü moralim bozulduYaaa ama ne guzel anlasiyoduk onceden
Sade kahveden bi sey olmaz ya ic tabi ki :)
Aaa gecmis olsun insallah onemli bi seyi yokturiçiyim bari başım çatlıyor kızım karnım ağrıyo diyodu birden kustu üstünü başını değiştirdim uyudu şimdi okulda bişeymi dokundu anlamadm yada üşüttü moralim bozuldu
sağol canım uyudu uyandırdım karnın ağrıyomu diye geçti dedi devam ederse götürürüz acilden hemen yanımda yatıyorAaa gecmis olsun insallah onemli bi seyi yoktur
hımm ben cok begendim ceza kesmeyi ozlemisimTamam şöyle yapalımmorordek le paylaşın menüleri yine ceza sistemi yapalım..
haftada En az ceza alana benden bir sürpriz var.
Ne dersin?
benim taktıgım zayıflar amaKız taktın sen bana vallahi yok kız bu benim ilk umutsuzluğum yada ikinci olabiler belkim:)
ic bisey olmaz, gecmis olsun ayrıca tatlım, umarım ciddi bisey degildirkızlar sade sütsüz ve şekersiz bi kahve içsem olurmu şimdi başım ağrıyor
spor niye yok, usenme hemen simdi kalk 200 ip atla !!!!
üşenmek değilde 2 mile yapayım o zaman şekerim ip atlayınca bel ağrım dayanılmaz oluyor ben şimdi 2 mile yapmaya hadi öptümhımm ben cok begendim ceza kesmeyi ozlemisim
benim taktıgım zayıflar ama
ic bisey olmaz, gecmis olsun ayrıca tatlım, umarım ciddi bisey degildir
sağol canım benden sana bir tavsiye uzun bir süre çocuk yapma çünkü o kadar zorki çocuk büyütmek tamam sevgiside bir o kadar büyük ama yinede çok zorrrr...kızım şimdi hasta oldu diye butun sinir sistemim çökmüş durumdahımm ben cok begendim ceza kesmeyi ozlemisim
benim taktıgım zayıflar ama
ic bisey olmaz, gecmis olsun ayrıca tatlım, umarım ciddi bisey degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?