- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.141
Sen misin yoksa :))kızlar cok soru sordum ama dışardan gelen kılo tahmınlerını cok merak edıyorum
sizce bu hatun kac kg dur?
nekadar duruyor?
Ayy bide ben bugun sabit değildimm.Çok ufak bi oynama ama yinede deli gibi mutlu oldum.Afferim sanaaaa
Ayy sevindim kıız bak üç öğüne dönünce başladı gitmeye.Ayy bide ben bugun sabit değildimm.Çok ufak bi oynama ama yinede deli gibi mutlu oldum.
Enee bi garip oldum şimdi ya
okudum ve kabul ettimm.
Aranızda yeniyim bana yardımcıolur musunuz?
kız valla hamileliğim çok stresli geçti
aldığım ilaçlardan dolayı çok stres olmadım kızımın ikili dörtlü testleri çok iyiydi organları falan hep iyi çıktı da çok büyümedi karnımda yediklerime dikkat etmediğim içinmişen son 15 gün falan vardı doğuma 2050 gr demişti 2'yi geçti diye çok sevindim ama yine de küçük diye çok üzülüyordum yediklerime de baya dikkat etmeye başlamıştım ama farketmiyordu hiç sonra bi doğurdum çocuk 3.5 kilo
gerçekten "dualarınıza dikkat edin gerçekleşebilirler" lafına sonuna kadar inanıyorum o kadar dua ettim ki kilo alması için kızımın bütün bebekliği fazla kilolu geçtidaha 8 aylıkken 11 kiloydu
şimdi de 14.5 kilo yani hala 2-3 kilo fazlamız var
bende kızımın kırkını yapıp memlekete gittim 40 gün orda kaldım ne olduysa orda oldu valla40 günde 10 kilo aldım
canım menün çok güzel tam muskamın menülerine benziyor
bence makul ve ilk haftalar hızlı vereceksin 2,5-3 kilo verebilirsin ilk iki hafta sonra da haftada 1 kg rahat gidecektir
arkadaş 9 ayda 40 kilo verdi de @qarden cimm
Hoşbuldum :)
27 yaşındayım 1buçuk senelik evliyim. boyum 1,73 kilom 81. evlendiğimde 59-60kilo arasında gidip geliyordum. maalesefki herşey değişti. psikolojim bozuldu canım sıkıldı kendime güvenim kayboldu. acilen eski formuma dönmeliyim ne gerekiyorsa yapmaya hazırım
ben tükkanı kapadım az evvel durun menümüde yazıyım
muska77 ,@kollontai , nilsub
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
yarım domates
1/4 salatalık
yarım biber
4 yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay
ara sade türk kahvesi
öğlen
6 ızgara köfte
3 kaşık yağsız salata
4 yk kabak dolması yapmıştım onun içini oyunca o içe ,yoğurt ,sarımsak ve dere otu karıştırıp salata yaptım bu salatadan yedim yağsız ve tuzsuz..
akşam 1/4 yeşil elmayı kabuğuyla falan rendeledim 3 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim
su 2,5 lt
spor şuana kadar 1+1 ama onu 3 mile tamamlıycam ağrım nedeniyle böldüm
Tabi ördekim kızınca çevir kazı yanmasınkim yazmışşş kıızzzzz o yazıyı aaa hesabımı çalmışlar yetkili yokmu biri el atsın şu olayaaaa yetkili yetkili varmıııııı ben yazmadım
Canim olsun ben inaniyorum. Verirsin suan bende hamile kalmak icin kilo veriyorum buraya ilk geldigimde 80 kiloydum allahima bin sukur simdi 75 kusurlerdeyimişte boy kilo orantısı işin içine girince senın kılolu halıne ben hasret yaşıyorum:)80 kg benım hayalım resmen..direk bi çocuk daha yaparım o kıloya ınersem:)
75 olabılırmıyım bılmıyorum en son 2007de 78 kg idim,ama cok mazide kalmıs gibi ben bi 85i göreyimde hayırlısıyla sonra hedefım daha geriye çekerim olmadı:)
merhaba,
ben 102-103 ile hamıle kaldım kilolu hamıle kalanlar kilo almaz derler,yok öyle bişey:)125le falan doguma gittim..sonrasında cok abartarak yedım..
hem 3 aylık dogum izni,hemde bebegı bıraz kendım büyüteyim diye aldıgım 6 aylık ücretsiz izin benım sonum oldu resmen..hamıleyken görmedıgım kıloları görüp 138,8e cıktım..korkunçtu..
Kız taktın sen bana vallahi yok kız bu benim ilk umutsuzluğum yada ikinci olabiler belkim:)kızlar ozelliklenilsub surekli umutsuzluga dusuyosun, arkadaslar fazladan kilolarınızı bi gunde mi aldınız da bi gunde vermek istiyorsunuz, bes yılda alınan kilo 5 gunde verilmez, 1 haftada 5 kilo alamayacagınız gibi veremezsinizde bu bir surec isi lutfen sabırlı olun
İyi akşamlar canım. Sabaha bol eksilerle görüşürüzherkese ıyı akşamlar..
Çok iyi bi başlangıç canım.Sabah sadece şekersiz kahve
öğle kepekli tost domates beyaz peynirli
akşam tavuksuyu çorba taze fasulye yemeği ve yeşil salata
2,5 lt su 3e yaklaşmışta olabilir
sabah 1 saat yürüyüş
akşam 30 dk evde hafif egzersiz
;Aaa ama ben merak ediyom ne süpriziymiş buTamam şöyle yapalımmorordek le paylaşın menüleri yine ceza sistemi yapalım..
haftada En az ceza alana benden bir sürpriz var.
Ne dersin?
Söyleyeyim mi süpriz mi olsunnAyy sevindim kıız bak üç öğüne dönünce başladı gitmeye.
Söylemiyor sevgili kaptanımız eeeee yarışma ne zaman başlıyor peki?;Aaa ama ben merak ediyom ne süpriziymiş bu
Peki fit kaptanımm.Yazarızzz.Hepinize iyi akşamlar canlar.
Ben çıkıyorum menülerinizi yazın lütfen yarın görüşürüz..
Söyle bakalımSöyleyeyim mi süpriz mi olsunn
Belkide 3.Kız taktın sen bana vallahi yok kız bu benim ilk umutsuzluğum yada ikinci olabiler belkim:)
Ben çok heycanlıyımmm..Söylemiyor sevgili kaptanımız eeeee yarışma ne zaman başlıyor peki?
------- 59.4-------Söyle bakalım
Olur muskam :)Tamam şöyle yapalımmorordek le paylaşın menüleri yine ceza sistemi yapalım..
haftada En az ceza alana benden bir sürpriz var.
Ne dersin?
Nereye kadar çevirecek bakalim :))Tabi ördekim kızınca çevir kazı yanmasın
Masallah kiz rakibem cuma sen de eksilerle geleceksin demek. Mezun sirasinda sen varsin bak ona gore------- 59.4-------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?