- 2 Nisan 2015
- 912
- 1.076
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.201
İç tabi canım :))kızlar sade sütsüz ve şekersiz bi kahve içsem olurmu şimdi başım ağrıyor
geçmiş olsun canım.. Umarım iyidiriçiyim bari başım çatlıyor kızım karnım ağrıyo diyodu birden kustu üstünü başını değiştirdim uyudu şimdi okulda bişeymi dokundu anlamadm yada üşüttü moralim bozuldu
Spor da yaparsan +3 puan :)) kaldir totoyu hadi, hem kafan dagilir bak kızın da iyiymis zaten
Yaptın mı? Bitti mi Nilsumüşenmek değilde 2 mile yapayım o zaman şekerim ip atlayınca bel ağrım dayanılmaz oluyor ben şimdi 2 mile yapmaya hadi öptüm
Çokda kafaya takma çekirge :) çocuklar nihayetindesağol canım benden sana bir tavsiye uzun bir süre çocuk yapma çünkü o kadar zorki çocuk büyütmek tamam sevgiside bir o kadar büyük ama yinede çok zorrrr...kızım şimdi hasta oldu diye butun sinir sistemim çökmüş durumda
Geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorummuska77 kaptanim ben jki gundur cok rahatsizim. Dis kulak iltihabi olmusum. Bugun iki igne vurundum. Ben yarin degil de haftaya cuma katilsam sknti olur mu?
Tamm rahatladımmm.kıskandıımmm((
Nasılsın çıtır kaptan yardımcısıSpor da yaparsan +3 puan :)) kaldir totoyu hadi, hem kafan dagilir bak kızın da iyiymis zaten
o da kabulumdurüşenmek değilde 2 mile yapayım o zaman şekerim ip atlayınca bel ağrım dayanılmaz oluyor ben şimdi 2 mile yapmaya hadi öptüm
canım zaten ben cocuk sesine tahammul edemeyen biriyim, uzunca bir sure daha dusunmuyorumsağol canım benden sana bir tavsiye uzun bir süre çocuk yapma çünkü o kadar zorki çocuk büyütmek tamam sevgiside bir o kadar büyük ama yinede çok zorrrr...kızım şimdi hasta oldu diye butun sinir sistemim çökmüş durumda
Hadi ya bende çok severim çocukları :))o da kabulumdur
canım zaten ben cocuk sesine tahammul edemeyen biriyim, uzunca bir sure daha dusunmuyorum
Tam gaz başladın tabi :))ACIIIIIIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?