- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.241
Canım uyarİ derken anlamadım.
1 nisanda başlasın Cumadan cumaya en az ceza alan 1. olsun..Söylemiyor sevgili kaptanımız eeeee yarışma ne zaman başlıyor peki?
Ooo harikasın tatlım..------- 59.4-------
Maşallah kız sana yine çok güzel bir menü.Bugunku menumu yazayim kizlar
Sabah
Melemem yedim icinde patates vardi ama az yedim. Bi dilim ekmek salatalik sekersiz cay
Ogle.
Bulgur corbasi ictim ve yulaf kepekli yogurt yedim
Aksam
Yine kucuk tabak pirasa yemegi yedim icinde birazcik kiyma vardi
2. Litre su yarim saat yuruyus vee ewd . Bi saat spor
Ayy hadi kilonu merak ediyorum vallahi..muska77 bugünkü menum:
Sabah (10:30): 1.5 haşlanmış yumurta, 1 kk'dan az peynir, domates, kivircik, biber, 2 fincan sekersiz cay
12:30 - 14:30 & 18:00 - birer kase ayran aşı
Su: 3 olur
Spor: leslie 2 mil ve 200 atlama yapacagim.
Geçmiş olsun ne kadar korumaya çalışsakta mevsim geçişi üşütüyorlar..içiyim bari başım çatlıyor kızım karnım ağrıyo diyodu birden kustu üstünü başını değiştirdim uyudu şimdi okulda bişeymi dokundu anlamadm yada üşüttü moralim bozuldu
Tam kızacaktım şirinem el atmış olaya 2 mil yapılmış..
Tamam o zaman siz vakvakımla kesin cezaları..hımm ben cok begendim ceza kesmeyi ozlemisim
Canım çok geçmiş olsun sen cuma sabahı kilonu ve hedefini yaz takımada mümkün olduğunca uğra.muska77 kaptanim ben jki gundur cok rahatsizim. Dis kulak iltihabi olmusum. Bugun iki igne vurundum. Ben yarin degil de haftaya cuma katilsam sknti olur mu?
Kendi canın olunca hiiiç rahatsız etmiyor gülüm be..canım zaten ben cocuk sesine tahammul edemeyen biriyim, uzunca bir sure daha dusunmuyorum
Yaa şu kahvaltıyı düzgün yapın listen ters en kalabalık öğün sabah olmalı akşam değil.
Menü harika tatlım çok iyi başladın allah muvaffak etsin.Bu günkü menüm
Sabah 6.30
Domates
Peynir 1 kk
Haßlanmıs yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen 14.00
1 tabak karnıbahar yemeği
1 tabak salata
3 yk yoğurt
Akşam 19.00
1 kase tavuk suyu çorba
2 litre su ve 25 dk yürüyüş.
3 şekersiz kahve aralarda
Güzeeel..sporsuz kaçamaklı menulere ceza yazarım cezalar 100 den 200 ip atlamaya çıkarıldı, ikinci hafta jj olarak değişecek, yaz yaklaştı, öperim sizi :)
Günaydın zeynep..Günaydın fıstıklarrrr.
Aman yarın tartı günü bu gün dikkat yarın üzülmemek için.
Tatlım sen menülerini yaz cuma kiloda bildir.
Yok onu yeme mesela akşamdan yumurta haşla çıkmadan atıver ağzına
O bile yeter.
Hayırlı olsun ksptan yardımcımız.
Hoşgeldin canım. İnşallah istediğin kiloya gelirsin.
Canım bebeğin ne kadar. Benim ki 33 aylık 14 kg.
Canım çok kilolu degilsin bence. Ama dediğin gibi kilolu olmak özgüven açisında büyük sıkıntı oluşturuyor.
Güzel menü. Afiyet olsun.
Çok iyi bi başlangıç canım.
@YitikMavi canım seni ceza listesine almadım çünkü menülerini görmüyorum hiç. @deryalimm07 @ada81 yeni ceza listesine almadım sizi kızlar, daha önce katılmak istememiştiniz.
yeni gelen Z zynp1980qarden aybukediyar @Esrakarakaya ceza listesine girdiniz. unuttuğum yeni gelen arkadaş varsa bana hatırlatın kızlar, iki gün mazeretsiz menü paylaşmayanı atarım listeden :)
Günaydın canım.. İyi hisstmene sevindim.herkkese günaydın,bol eksili,az kalorili birgün dilerim:)
daha ıkıncı günden hafiflediğimi hissediyorum
diyette olmak harika bır duygu
Canım menüde kaçamak olursa yada suyun az olursa spor yapmamışsan ceza veriyorlar ipsiz ip atlama bu haftaki ceza.ceza sistemi nedir acaba ?
az yesem ne 77.7 çıktım yine sabah + 700 nedir yaaaaaBugun çok az yemişsin canım.
günaydın geçmiş olsun şekerimKızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
Teşekkür ederim. Bugunde bi değişiklik olmazsa cumaya eksideyim.Ooo harikasın tatlım..
Aaageçmiş olsun Muskam.Geçmiş olsun ne kadar korumaya çalışsakta mevsim geçişi üşütüyorlar..
Benimde boğazım şiş..
aaaaaaa kaptanım bizi bu insafsızların eline bırakma valla öldürürler bunlar bizi jj diye diye :) ay onu bunu bırakındaGeçmiş olsun ne kadar korumaya çalışsakta mevsim geçişi üşütüyorlar..
Benimde boğazım şiş..
Tam kızacaktım şirinem el atmış olaya 2 mil yapılmış..
Tamam o zaman siz vakvakımla kesin cezaları..
günaydın sanada:)herkkese günaydın,bol eksili,az kalorili birgün dilerim:)
daha ıkıncı günden hafiflediğimi hissediyorum
diyette olmak harika bır duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?