- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.261
ne sen sor ne ben söyliyimceza sistemi nedir acaba ?
Oruçtan bünye alıştı kaptanım..Canım çok geçmiş olsun sen cuma sabahı kilonu ve hedefini yaz takımada mümkün olduğunca uğra.
Zaten katılımın devamlı olursa listeye 3.cuma giriyorsun.
Başlangıcın yapılsın hiç değilse olurmu ?
Kendi canın olunca hiiiç rahatsız etmiyor gülüm be..
Yaa şu kahvaltıyı düzgün yapın listen ters en kalabalık öğün sabah olmalı akşam değil.
Kötü demiyorum menün güzel ama kahvaltı önemli....
bugun açmı dursam bişey yemesen kaç gr giderki:)Teşekkür ederim. Bugunde bi değişiklik olmazsa cumaya eksideyim.
Ayy sıkı sıkı giyin lütfennKızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
Günaydın canım.herkkese günaydın,bol eksili,az kalorili birgün dilerim:)
daha ıkıncı günden hafiflediğimi hissediyorum
diyette olmak harika bır duygu
sabah yumurtanı ye kahvaltını düzgün yap şekerim bugun erken kalkmışsınOruçtan bünye alıştı kaptanım..
Canım istemiyor.Bende iştah yokken neden yiyeyim ddiyorum ama bugun yumurta yiyeyim bari
O süprizi alabilmek için bu hafta mükemmeli yakamalıyım.Günaydın canım.. İyi hisstmene sevindim.
Canım menüde kaçamak olursa yada suyun az olursa spor yapmamışsan ceza veriyorlar ipsiz ip atlama bu haftaki ceza.
En az ceza alana bende bir sürpriz hazırlıyorum.
Bayy bayyKızlar dr a gidip geleyim yazışırız yine boş bırakmayın sayfamızı
Hadi öptüm.
bizim elimiz armutmu topluyor bacım benimde sıkı tutmam lazım yavaşladı kilo vermemO süprizi alabilmek için bu hafta mükemmeli yakamalıyım.
neden böyle oldu ki hayatım.Wc problemi mi :))az yesem ne 77.7 çıktım yine sabah + 700 nedir yaaaaa
günaydın geçmiş olsun şekerim
Kız o ilk günündü diye insaflıydı.Kök söktürecek rakibemmaaaaaaa kaptanım bizi bu insafsızların eline bırakma valla öldürürler bunlar bizi jj diye diye :) ay onu bunu bırakında @morordek içindede küçük kollontai çıktı resmen hemen ceza vericek
bende anlamadım karnımda şiş gibi ama bilemedim ben anladım gibi bi hafta güzel kilo veriyorum bi hafta duruyor bünyesel mi acaba çözemedimneden böyle oldu ki hayatım.Wc problemi mi :))
Bol bol yeşil çay iç ödem varsa atsın.Cumaya bişiy kalmadı sonuçta
hemde çok fena sonra kollontai mumla aramayalım daKız o ilk günündü diye insaflıydı.Kök söktürecek rakibemm
Hastanede bol kalorili serum yersin o zamnbugun açmı dursam bişey yemesen kaç gr giderki:)
Evet çok şükür daha da yatmıcam yaa :)))sabah yumurtanı ye kahvaltını düzgün yap şekerim bugun erken kalkmışsın
eşini gönderince hemen siteye gir muska oluyor ben oluyorum konuşurken ayılırsın işte ben 05.30 uyandım her zamanki gibi :)Evet çok şükür daha da yatmıcam yaa :)))
Biraz daha düzene bindi gibi
Banane banane ben sizden daha çok dikkat edeceğimmm.Sonrada süprizi ilk ben göreceğimmm..bizim elimiz armutmu topluyor bacım benimde sıkı tutmam lazım yavaşladı kilo vermem
Sporumu kestin acaba ??bende anlamadım karnımda şiş gibi ama bilemedim ben anladım gibi bi hafta güzel kilo veriyorum bi hafta duruyor bünyesel mi acaba çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?