- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.281
bende merak ettin ne ki acaba ?Banane banane ben sizden daha çok dikkat edeceğimmm.Sonrada süprizi ilk ben göreceğimmm..
şşşşş ördekime söyleme ama arayacağız gibihemde çok fena sonra kollontai mumla aramayalım da
ya yapmaya çalışıyorum yarın 100 gr olsa eksi görmem lazım yeşil çayı kestim ondan olabilir mi acaba?Sporumu kestin acaba ??
Ohh ohh ne güzel yaaeşini gönderince hemen siteye gir muska oluyor ben oluyorum konuşurken ayılırsın işte ben 05.30 uyandım her zamanki gibi :)
korkma kız ben korurum seni de beni kim korur onu bilemedimşşşşş ördekime söyleme ama arayacağız gibi
Günaydın canım.. İyi hisstmene sevindim.
Canım menüde kaçamak olursa yada suyun az olursa spor yapmamışsan ceza veriyorlar ipsiz ip atlama bu haftaki ceza.
En az ceza alana bende bir sürpriz hazırlıyorum.
Kızlar dr a gidip geleyim yazışırız yine boş bırakmayın sayfamızı
Hadi öptüm.
Günaydın canım.
Evet insan diyetteyken mutlu huzurlu uyanıyor.
bende anlamadım karnımda şiş gibi ama bilemedim ben anladım gibi bi hafta güzel kilo veriyorum bi hafta duruyor bünyesel mi acaba çözemedim
Evet olabilir canım.Ödem atılıyor. nişastanın emilimini falan yavaşlatıyorya yapmaya çalışıyorum yarın 100 gr olsa eksi görmem lazım yeşil çayı kestim ondan olabilir mi acaba?
bu sabah 1 minik domates yarım yeşil biber çok azıcık zeytinyağı 2 yumurta ile omlet yaptım yumurtaları sabah kümesten aldım :)Ohh ohh ne güzel yaa
Doğal hayat erken kalkma ne ararsan var anacım
canım ben 15 şubatta başladım 84 ile şuan 77 oldum çok şükür ama bu hafta bi yavaşlama var herşeyi normal yapıyorum ama bakalım ne olucak sabaha 45 günde 7 kilo vermiş oldum :)gecmıs olsun,hava geçişleri malum..dikkat edin
kesınlıkle,hafiflemek cok ıyı hıssetırıyor
nekadar kılo verdınız toplamda,belkı bünye kendını korumaya almıştır:)şişlik regl dönemıyse yada az su içiyosanızda oalbılr
Hava atma kızzzzbu sabah 1 minik domates yarım yeşil biber çok azıcık zeytinyağı 2 yumurta ile omlet yaptım yumurtaları sabah kümesten aldım :)
Tam cnm dun. Sarj bitti cvp veremedim kusura bakmaaaaa hiç kıpırdama sen en iyisi şaka bir yana ip atlama o zaman...
Nilsum 7 kiloyu artık yanında taşımamak nasıl bi duygu :)))canım ben 15 şubatta başladım 84 ile şuan 77 oldum çok şükür ama bu hafta bi yavaşlama var herşeyi normal yapıyorum ama bakalım ne olucak sabaha 45 günde 7 kilo vermiş oldum :)
Günaydın EsraTam cnm dun. Sarj bitti cvp veremedim kusura bakma
olurmu burda kusura bakmak yok hepimiz ev işleri çocuklar yoğun oluyoruz müsait olunca cevap veriyoruz hiç sorun yok yani günaydın bu arada :)Tam cnm dun. Sarj bitti cvp veremedim kusura bakma
Gönlümüzün kaptanı günaydın.günaydın kızlarrrr
kaç gündür işlerin yoğunluğundan uğrayamadım herkes iyidir umarım özledim sizi kızlar yahuuu
heçmişi de okuyamadım döktürmüşüzünz gene vakvağım kaptan yardımcısı olmuşsun hayırlı olsun bir tanem
yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgeldiniz kızlar
ayy çok güzel canım ya yürümem değişti önceden sağ ayağımın dışına doğru basıyodum şimdi düzeldi yürürken hissediyorum aayyyyyyyyyy çok güzel çok şükür allahım kimseyi kilolu yapmasın benim avantajım daha fazla kilo almadan buldum burasını çok şanslıyım :)Nilsum 7 kiloyu artık yanında taşımamak nasıl bi duygu :)))
nasılsın kaptanım evet yeni kızlar geldi kalabalık olduk şimdi daha çok gevezelik yapıyoruz :)günaydın kızlarrrr
kaç gündür işlerin yoğunluğundan uğrayamadım herkes iyidir umarım özledim sizi kızlar yahuuu
heçmişi de okuyamadım döktürmüşüzünz gene vakvağım kaptan yardımcısı olmuşsun hayırlı olsun bir tanem
yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgeldiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?