Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım.. İyi hisstmene sevindim.

Canım menüde kaçamak olursa yada suyun az olursa spor yapmamışsan ceza veriyorlar ipsiz ip atlama bu haftaki ceza.
En az ceza alana bende bir sürpriz hazırlıyorum.

Kızlar dr a gidip geleyim yazışırız yine boş bırakmayın sayfamızı
Hadi öptüm.

gecmıs olsun,hava geçişleri malum..dikkat edin

Günaydın canım.
Evet insan diyetteyken mutlu huzurlu uyanıyor.

kesınlıkle,hafiflemek cok ıyı hıssetırıyor

bende anlamadım karnımda şiş gibi ama bilemedim ben anladım gibi bi hafta güzel kilo veriyorum bi hafta duruyor bünyesel mi acaba çözemedim

nekadar kılo verdınız toplamda,belkı bünye kendını korumaya almıştır:)şişlik regl dönemıyse yada az su içiyosanızda oalbılr

canım ben 15 şubatta başladım 84 ile şuan 77 oldum çok şükür ama bu hafta bi yavaşlama var herşeyi normal yapıyorum ama bakalım ne olucak sabaha 45 günde 7 kilo vermiş oldum :)

günaydın kızlarrrr
kaç gündür işlerin yoğunluğundan uğrayamadım herkes iyidir umarım özledim sizi kızlar yahuuu
heçmişi de okuyamadım döktürmüşüzünz gene vakvağım kaptan yardımcısı olmuşsun hayırlı olsun bir tanem
yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgeldiniz kızlar

Gönlümüzün kaptanı günaydın.
Eşiniz döndü mü??
Yükünüz biraz hafiflemiştir umarım.

Nilsum 7 kiloyu artık yanında taşımamak nasıl bi duygu :)))
ayy çok güzel canım ya yürümem değişti önceden sağ ayağımın dışına doğru basıyodum şimdi düzeldi yürürken hissediyorum aayyyyyyyyyy çok güzel çok şükür allahım kimseyi kilolu yapmasın benim avantajım daha fazla kilo almadan buldum burasını çok şanslıyım :)

nasılsın kaptanım evet yeni kızlar geldi kalabalık olduk şimdi daha çok gevezelik yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…