- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.301
ben nilgün emir ve görüşlerinize hazırım ordekim : 2vak vakım geliyorrrrrrr..
Hazıııırrr olllllll.Sağ baştan say:1
Evet canım çok şükürr :))ayy çok güzel canım ya yürümem değişti önceden sağ ayağımın dışına doğru basıyodum şimdi düzeldi yürürken hissediyorum aayyyyyyyyyy çok güzel çok şükür allahım kimseyi kilolu yapmasın benim avantajım daha fazla kilo almadan buldum burasını çok şanslıyım :)
hadi görüşürüz gel birazdan yine :)Ben şimdilik kaçayım fıstıklarımmm.Hepinizi öpüyorum.
Günaydın canım.. İyi hisstmene sevindim.
Canım menüde kaçamak olursa yada suyun az olursa spor yapmamışsan ceza veriyorlar ipsiz ip atlama bu haftaki ceza.
En az ceza alana bende bir sürpriz hazırlıyorum.
ne sen sor ne ben söyliyim
Bence de 1 Nisan'da başlasın, malum 31 Mart'ta biten hali hazırda bir yarışmamız vardı. Cumadan cumaya dedigin gibi 1.yi secelim :)
59.2 gördüm canım sabah ama kahvaltıdan sonra wc'ye cıktımAyy hadi kilonu merak ediyorum vallahi..
Geçmiş olsun muskam, dikkat et kendineKızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
Evet kesinlikle öyle! Ben kilo vermeye başladıkça sabahları daha rahat uyanmaya başladımherkkese günaydın,bol eksili,az kalorili birgün dilerim:)
daha ıkıncı günden hafiflediğimi hissediyorum
diyette olmak harika bır duygu
Canım henuz başlamadı bu sistem, bu cuma başlayacak buyuk ihtimalle.ceza sistemi nedir acaba ?
Bugun dikkat et! Buyuk ihtimal eksi göreceksin canım rakibemTeşekkür ederim. Bugunde bi değişiklik olmazsa cumaya eksideyim.
Tabi kiiiiaaaaaaa kaptanım bizi bu insafsızların eline bırakma valla öldürürler bunlar bizi jj diye diye :) ay onu bunu bırakındamorordek içindede küçük kollontai çıktı resmen hemen ceza vericek
Kahvaltıyı atlama canım bence. Akşam yemeginden azalt.Oruçtan bünye alıştı kaptanım..
Canım istemiyor.Bende iştah yokken neden yiyeyim ddiyorum ama bugun yumurta yiyeyim bari
Kahvaltı yap güzelce, yumurtalı falan. Akşama da hafif geç. Spor yap bi de!!bugun açmı dursam bişey yemesen kaç gr giderki:)
Kız o ilk günündü diye insaflıydı.Kök söktürecek rakibemm
İnsallahhemde çok fena sonra kollontai mumla aramayalım da
Yeşil çay galiba muska'da oldugu gibi bende de kabızlık yapıyor ya. İçmediğim zaman daha rahat wc'ye cıkıyorum. Galiba ben başka bitki çaylarına vermeliyim kendimiEvet olabilir canım.Ödem atılıyor. nişastanın emilimini falan yavaşlatıyor
Günaydıııın canıım. Ya evet ben bi işin başına geçtim, bakalım hayırlı olur umarımgünaydın kızlarrrr
kaç gündür işlerin yoğunluğundan uğrayamadım herkes iyidir umarım özledim sizi kızlar yahuuu
heçmişi de okuyamadım döktürmüşüzünz gene vakvağım kaptan yardımcısı olmuşsun hayırlı olsun bir tanem
yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgeldiniz kızlar
evet eşim döndü allahtan biraz rahatladım ama işyerinde işler yoğunlaştı onunla koşturuyoruzGönlümüzün kaptanı günaydın.
Eşiniz döndü mü??
Yükünüz biraz hafiflemiştir umarım.
ne güzel motivasyon artmıştır ama benim gibi arada uğrayanlar için geçmişi okumak biraz zor oluyor işte :)nasılsın kaptanım evet yeni kızlar geldi kalabalık olduk şimdi daha çok gevezelik yapıyoruz :)
hayırlı olsun tatlım eminim çok iyi olacakGecmisi okuya okuya geldim hanımlar, hemen de anlaşılmış
Hepinize kocamaaan günaydın!Bugun perşembe, o yüzden çooook dikkat ediyoruz! Kaçamak yapmıyoruz, suyumuzu sporumuzu atlamıyoruz
Bence de 1 Nisan'da başlasın, malum 31 Mart'ta biten hali hazırda bir yarışmamız vardı. Cumadan cumaya dedigin gibi 1.yi secelim :)
kollontai ben ilk haftalık ceza listesinde olmayayım, yarın mezun olduktan sonra 1 haftacığı rahat şekilde geçireyim diyorum Spora devam ediyor olacagım zaten ama minik bi nefes alayım dedim kendimce, haftaya cuma ekleneyim ceza listesine uygun mudur?
59.2 gördüm canım sabah ama kahvaltıdan sonra wc'ye cıktım
Yarın daha da eksi olabilir :))
Geçmiş olsun muskam, dikkat et kendine
Evet kesinlikle öyle! Ben kilo vermeye başladıkça sabahları daha rahat uyanmaya başladımSporun da etkisi oluyor buyuk ihtimalle.
Canım henuz başlamadı bu sistem, bu cuma başlayacak buyuk ihtimalle.
Cuma gununden itibaren menülerinde kaçamak olursa, sporun-suyun eksik olursa ceza yazılacak.Henuz ceza almadın yani, yeni yeni almaya başlayacaksınız
Bugun dikkat et! Buyuk ihtimal eksi göreceksin canım rakibem
Tabi kiiii
Kendim de ceza yiyecegim ama öyle düsünün
Kahvaltıyı atlama canım bence. Akşam yemeginden azalt.
Kahvaltı yap güzelce, yumurtalı falan. Akşama da hafif geç. Spor yap bi de!!
İnsallah
Yeşil çay galiba muska'da oldugu gibi bende de kabızlık yapıyor ya. İçmediğim zaman daha rahat wc'ye cıkıyorum. Galiba ben başka bitki çaylarına vermeliyim kendimi
Günaydıııın canıım. Ya evet ben bi işin başına geçtim, bakalım hayırlı olur umarım
ceza almadın galiba yaa ceza listesinde adımız var eksik oldumu menü spor su o zaman alıcazzzzzzz:):):) güzel ceza :) peki ben neden ceza aldım ki acabaaa
kızz şaka ben kahvaltısız duramam zaten :) ama şimdi marketten geldim bir sürü baget aldım öğlen akşam haşlama tavuk var :) yarın da eksi görmessem öldürün beniiii..........Gecmisi okuya okuya geldim hanımlar, hemen de anlaşılmış
Hepinize kocamaaan günaydın!Bugun perşembe, o yüzden çooook dikkat ediyoruz! Kaçamak yapmıyoruz, suyumuzu sporumuzu atlamıyoruz
kollontai ben ilk haftalık ceza listesinde olmayayım, yarın mezun olduktan sonra 1 haftacığı rahat şekilde geçireyim diyorum Spora devam ediyor olacagım zaten ama minik bi nefes alayım dedim kendimce, haftaya cuma ekleneyim ceza listesine uygun mudur?
59.2 gördüm canım sabah ama kahvaltıdan sonra wc'ye cıktım
Yarın daha da eksi olabilir :))
Geçmiş olsun muskam, dikkat et kendine
Evet kesinlikle öyle! Ben kilo vermeye başladıkça sabahları daha rahat uyanmaya başladımSporun da etkisi oluyor buyuk ihtimalle.
Canım henuz başlamadı bu sistem, bu cuma başlayacak buyuk ihtimalle.
Cuma gununden itibaren menülerinde kaçamak olursa, sporun-suyun eksik olursa ceza yazılacak.Henuz ceza almadın yani, yeni yeni almaya başlayacaksınız
Bugun dikkat et! Buyuk ihtimal eksi göreceksin canım rakibem
Tabi kiiii
Kendim de ceza yiyecegim ama öyle düsünün
Kahvaltıyı atlama canım bence. Akşam yemeginden azalt.
Kahvaltı yap güzelce, yumurtalı falan. Akşama da hafif geç. Spor yap bi de!!
İnsallah
Yeşil çay galiba muska'da oldugu gibi bende de kabızlık yapıyor ya. İçmediğim zaman daha rahat wc'ye cıkıyorum. Galiba ben başka bitki çaylarına vermeliyim kendimi
Günaydıııın canıım. Ya evet ben bi işin başına geçtim, bakalım hayırlı olur umarım
3 de yattım vallaHemen yat barii :) Kaç saat oldu
Aç aç dolanma
Düşüp bayılıcan
gecmis olsun muskam :)Kızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
7 kilo ödem su vs verdin, yani hızlı gitti, simdi yagdan vermeye baslıycan, yavaslaması normal spora yuklencanım ben 15 şubatta başladım 84 ile şuan 77 oldum çok şükür ama bu hafta bi yavaşlama var herşeyi normal yapıyorum ama bakalım ne olucak sabaha 45 günde 7 kilo vermiş oldum :)
hosgeldin nasılsın ?günaydın kızlarrrr
kaç gündür işlerin yoğunluğundan uğrayamadım herkes iyidir umarım özledim sizi kızlar yahuuu
heçmişi de okuyamadım döktürmüşüzünz gene vakvağım kaptan yardımcısı olmuşsun hayırlı olsun bir tanem
tamam bugun çok hırslandım bakem şaka bi yana sıkıldın bu kilolardan artık gitsin hepsi :)3 de yattım valla
gecmis olsun muskam :)
7 kilo ödem su vs verdin, yani hızlı gitti, simdi yagdan vermeye baslıycan, yavaslaması normal spora yuklen
hosgeldin nasılsın ?
Kızlar 14. takımın kaptanının @SekerPancari71 in liste işlerinden anlayan kaptan yardımcısına ihtiyacı varmış.
İsteyen olursa transfer edelim diyor.
Ben kızlara yazarım dedim.
Gitmek isteyen olursa belki diye.
git o zaman bu arada 8. takımın nasıl?ay ben mi gitsem acebazaten geçen de yanlışlıkla 14. takımdayım demiştim
Allah mı söyletti nedir
git o zaman bu arada 8. takımın nasıl?
ceza almadın galiba yaa ceza listesinde adımız var eksik oldumu menü spor su o zaman alıcazzzzzzz:)
Günaydın tatlışlar..
Bakayım neler yazmşsınız..
Menü harika tatlım çok iyi başladın allah muvaffak etsin.
Güzeeel..
Günaydın zeynep..
Tatlım sen menülerini yaz cuma kiloda bildir.
İyileşinceye kadar bir hafta geçer zaten.
Sende haftaya katılırsın ceza listesine..
Kızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
ya yapmaya çalışıyorum yarın 100 gr olsa eksi görmem lazım yeşil çayı kestim ondan olabilir mi acaba?
canım ben 15 şubatta başladım 84 ile şuan 77 oldum çok şükür ama bu hafta bi yavaşlama var herşeyi normal yapıyorum ama bakalım ne olucak sabaha 45 günde 7 kilo vermiş oldum :)
günaydın kızlarrrr
ayy çok güzel canım ya yürümem değişti önceden sağ ayağımın dışına doğru basıyodum şimdi düzeldi yürürken hissediyorum aayyyyyyyyyy çok güzel çok şükür allahım kimseyi kilolu yapmasın benim avantajım daha fazla kilo almadan buldum burasını çok şanslıyım :)
vak vakım geliyorrrrrrr..
Hazıııırrr olllllll.Sağ baştan say:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?