Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım çok şükürr :))
Ne güzel demi :) elimizde 1 ktabı 1 saat taşısak yoruluyoruz.Dizlerimize yazık yahuu

Günaydın canım.. İyi hisstmene sevindim.

Canım menüde kaçamak olursa yada suyun az olursa spor yapmamışsan ceza veriyorlar ipsiz ip atlama bu haftaki ceza.
En az ceza alana bende bir sürpriz hazırlıyorum.

:):) güzel ceza :) peki ben neden ceza aldım ki acabaaa

Gecmisi okuya okuya geldim hanımlar, hemen de anlaşılmış
Hepinize kocamaaan günaydın! Bugun perşembe, o yüzden çooook dikkat ediyoruz! Kaçamak yapmıyoruz, suyumuzu sporumuzu atlamıyoruz

1 nisanda başlasın Cumadan cumaya en az ceza alan 1. olsun..
kollontai morordek ne dersiniz?
Bence de 1 Nisan'da başlasın, malum 31 Mart'ta biten hali hazırda bir yarışmamız vardı. Cumadan cumaya dedigin gibi 1.yi secelim :)
kollontai ben ilk haftalık ceza listesinde olmayayım, yarın mezun olduktan sonra 1 haftacığı rahat şekilde geçireyim diyorum Spora devam ediyor olacagım zaten ama minik bi nefes alayım dedim kendimce, haftaya cuma ekleneyim ceza listesine uygun mudur?
Ayy hadi kilonu merak ediyorum vallahi..
59.2 gördüm canım sabah ama kahvaltıdan sonra wc'ye cıktım
Yarın daha da eksi olabilir :))
Kızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
Geçmiş olsun muskam, dikkat et kendine
herkkese günaydın,bol eksili,az kalorili birgün dilerim:)
daha ıkıncı günden hafiflediğimi hissediyorum
diyette olmak harika bır duygu
Evet kesinlikle öyle! Ben kilo vermeye başladıkça sabahları daha rahat uyanmaya başladım Sporun da etkisi oluyor buyuk ihtimalle.
ceza sistemi nedir acaba ?
Canım henuz başlamadı bu sistem, bu cuma başlayacak buyuk ihtimalle.
Cuma gununden itibaren menülerinde kaçamak olursa, sporun-suyun eksik olursa ceza yazılacak.Henuz ceza almadın yani, yeni yeni almaya başlayacaksınız
Teşekkür ederim. Bugunde bi değişiklik olmazsa cumaya eksideyim.
Bugun dikkat et! Buyuk ihtimal eksi göreceksin canım rakibem
aaaaaaa kaptanım bizi bu insafsızların eline bırakma valla öldürürler bunlar bizi jj diye diye :) ay onu bunu bırakında morordek içindede küçük kollontai çıktı resmen hemen ceza vericek
Tabi kiiii
Kendim de ceza yiyecegim ama öyle düsünün
Oruçtan bünye alıştı kaptanım..
Canım istemiyor.Bende iştah yokken neden yiyeyim ddiyorum ama bugun yumurta yiyeyim bari
Kahvaltıyı atlama canım bence. Akşam yemeginden azalt.
bugun açmı dursam bişey yemesen kaç gr giderki:)
Kahvaltı yap güzelce, yumurtalı falan. Akşama da hafif geç. Spor yap bi de!!
Kız o ilk günündü diye insaflıydı.Kök söktürecek rakibemm
hemde çok fena sonra kollontai mumla aramayalım da
İnsallah

Evet olabilir canım.Ödem atılıyor. nişastanın emilimini falan yavaşlatıyor
Yeşil çay galiba muska'da oldugu gibi bende de kabızlık yapıyor ya. İçmediğim zaman daha rahat wc'ye cıkıyorum. Galiba ben başka bitki çaylarına vermeliyim kendimi
Günaydıııın canıım. Ya evet ben bi işin başına geçtim, bakalım hayırlı olur umarım

Gönlümüzün kaptanı günaydın.
Eşiniz döndü mü??
Yükünüz biraz hafiflemiştir umarım.
evet eşim döndü allahtan biraz rahatladım ama işyerinde işler yoğunlaştı onunla koşturuyoruz
nasılsın kaptanım evet yeni kızlar geldi kalabalık olduk şimdi daha çok gevezelik yapıyoruz :)
ne güzel motivasyon artmıştır ama benim gibi arada uğrayanlar için geçmişi okumak biraz zor oluyor işte :)
hayırlı olsun tatlım eminim çok iyi olacak

kızz şaka ben kahvaltısız duramam zaten :) ama şimdi marketten geldim bir sürü baget aldım öğlen akşam haşlama tavuk var :) yarın da eksi görmessem öldürün beniiii..........

Hemen yat barii :) Kaç saat oldu
Aç aç dolanma
Düşüp bayılıcan
3 de yattım valla
Görüşürüz gelirim yine..
gecmis olsun muskam :)

canım ben 15 şubatta başladım 84 ile şuan 77 oldum çok şükür ama bu hafta bi yavaşlama var herşeyi normal yapıyorum ama bakalım ne olucak sabaha 45 günde 7 kilo vermiş oldum :)
7 kilo ödem su vs verdin, yani hızlı gitti, simdi yagdan vermeye baslıycan, yavaslaması normal spora yuklen
hosgeldin nasılsın ?

ay ben mi gitsem aceba zaten geçen de yanlışlıkla 14. takımdayım demiştim

Allah mı söyletti nedir

Günaydın tatlışlar..
Bakayım neler yazmşsınız..

Maşalkah döktürüyor kızlar. Yetişmek mümkün değil.

Amin defnecim. İnşallah devamında da sıkıntı çıkmaz istediğim kiloya gelirim.

Görüşürüz gelirim yine..

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat. Ateş de yapar boğaz.

ya yapmaya çalışıyorum yarın 100 gr olsa eksi görmem lazım yeşil çayı kestim ondan olabilir mi acaba?

Yeşil çatın zararı olacağını düşünmüyorum ama çok suyun da ödem yaptığını biliyorum. Su mu çok içtin acaba.

canım ben 15 şubatta başladım 84 ile şuan 77 oldum çok şükür ama bu hafta bi yavaşlama var herşeyi normal yapıyorum ama bakalım ne olucak sabaha 45 günde 7 kilo vermiş oldum :)

Süper bende çok büyük bir hedef koydum kendime nisan sonu 77 olmak istiyorum. Bakalım azmedeceğim inşallah olur.

Hoşbulduk canım. Ben zeynep. 36 yaşında zayıflama sabaşçisıyım.

Amin. Herkes zayıf ve mutlu olsun.

vak vakım geliyorrrrrrr..
Hazıııırrr olllllll.Sağ baştan say:1

Mevcut. Buradayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…