Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vay havalara bak organik nilsub..

Bizde seni ozledik ya.
İşlerin yoluna girsinde daha sık görelim seni.

Daha değil kız
Yarın başlıyor.

Oh oh hadi inşallah.
öyle yumurtalarıma laf söyletmem yaşlı tavuklarım var artık yumurtlamıyorlar kesmeye kıyamıyorum betüş gelsede hepsini yese :)

öyle yumurtalarıma laf söyletmem yaşlı tavuklarım var artık yumurtlamıyorlar kesmeye kıyamıyorum betüş gelsede hepsini yese :)
Bende yirim
aayy çok heyecanlı ozaman bana ceza verin.verilen kiloya giden yolda herşey mübahtır :):)
O zaman yarından itibaren düzenli paylaş menulerini.
Ayy geçmiş olsun tekrardan kaptanım
Çokmu iltehaplanmış.Antibiyotikde zararlı sonuçta
Kötü olmuş boğazın dedi.
Antibiyotik olmazsa dahada kotulermis.

kızlar diyete ve sabah sporuna başlayalı 4 gün oldu ama şimdiden kendimi zayıflamış hafiflemiş hissediyorum.. :):)

Canım hemen fatk ediyor zaten. Yetr ki 15 gün düzrnli yapılabilse pantolonların bolluğu psikolojimizi rahatlatıyor daha da gaza geliyoruz

Dr 1000 mg lık antibiyotik yazdı.
Hiç dermanim yok.

Anam geçmiş olsun.

bende aynı durumdayım :)
pazartesi öğleden sonradan beri diyet modundayım ve gayet keyiflendim:)
bu psikolojide olunca diyet uzun sürüyor,başaracagız
İnşallah canım. Bende de full motivasyon. İnşallah muvaffak oluruz.

geçmiş olsun şekerim bol yoğurt yemen gerekiyor biliyorsundur zaten antibiyotik bağırsaktaki zararlı bakterileri öldürürken yararlılarıda öldürüyor yoğurt yeki bol geri iyi bakterileri arttır:)
Tamam canım yerim bolca.
Sağol.

mükemmel motivasyon diye ben buna derim

Bugün tavuk salata ye sadece organik nilsub.
Çorba falan yok ama.
O bimdeki çaydan aldinmi?
Ondanda iç.
bak canım bacım :)
sabah minik 1 domates yarım yeşil biber çok azıcık zeytin yağı ile 2 yumurtadan omlet yaptım üstüne bol pul biber döktüm yarım kk kutusu peynir ile yedim yanında 7 otlu çay içtim 1 fincan
biraz önce sade nescafe sütsüz şekersiz süt tozu falan koymadım 1 fincan kahve yanında 2 kayısı 1 incir yedim öğlen haş baget 1 kase yoğurt akşamda aynısı yiyicem nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…