- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.341
insanda zaten psikolojik olarak bi rahatlama oluyor :)kızlar diyete ve sabah sporuna başlayalı 4 gün oldu ama şimdiden kendimi zayıflamış hafiflemiş hissediyorum.. :):)
öyle yumurtalarıma laf söyletmem yaşlı tavuklarım var artık yumurtlamıyorlar kesmeye kıyamıyorum betüş gelsede hepsini yese :)Vay havalara bak organik nilsub..
Bizde seni ozledik ya.
İşlerin yoluna girsinde daha sık görelim seni.
Daha değil kız
Yarın başlıyor.
Oh oh hadi inşallah.
Korkma kız bizim cezalar eksi gramlar hediye ediyor.
Sağol canım.
Bu sefer basaracaksiniz
Hepiniz
Bugün tavuk salata ye sadece organik nilsub.aynen şekerim benimde tam 20 kilom var bakalım yaza kadar ne kadar vericez:)
Ayy geçmiş olsun tekrardan kaptanımDr 1000 mg lık antibiyotik yazdı.
Hiç dermanim yok.
insanda zaten psikolojik olarak bi rahatlama oluyor :)
geçmiş olsun şekerim bol yoğurt yemen gerekiyor biliyorsundur zaten antibiyotik bağırsaktaki zararlı bakterileri öldürürken yararlılarıda öldürüyor yoğurt yeki bol geri iyi bakterileri arttır:)Dr 1000 mg lık antibiyotik yazdı.
Hiç dermanim yok.
Korkma canım 2 hafta sonra bağımlılık yapıyor.Biz cezamızı yazmadığı zamn sıkıştırıyoruz bileeceza diyince korktum hemen :)
doğru yerdesin canım... takım olarak birbirimize bağlıyız ve kararlıyız :)Bu sefer fena kararlıyım sizlerinde yardımı ile başaracağım :)
aynen şekerim benimde tam 20 kilom var bakalım yaza kadar ne kadar vericez:)
Hadi maşallah kızlarBu sefer fena kararlıyım sizlerinde yardımı ile başaracağım :)
Bende yirimöyle yumurtalarıma laf söyletmem yaşlı tavuklarım var artık yumurtlamıyorlar kesmeye kıyamıyorum betüş gelsede hepsini yese :)
O zaman yarından itibaren düzenli paylaş menulerini.aayy çok heyecanlı ozaman bana ceza verin.verilen kiloya giden yolda herşey mübahtır :):)
Kötü olmuş boğazın dedi.Ayy geçmiş olsun tekrardan kaptanım
Çokmu iltehaplanmış.Antibiyotikde zararlı sonuçta
Korkma canım 2 hafta sonra bağımlılık yapıyor.Biz cezamızı yazmadığı zamn sıkıştırıyoruz bilee
doğru yerdesin canım... takım olarak birbirimize bağlıyız ve kararlıyız :)
Hadi maşallah kızlar
Hepiniz çok kararlısınız
Bu sefer başaracanızz
kızlar diyete ve sabah sporuna başlayalı 4 gün oldu ama şimdiden kendimi zayıflamış hafiflemiş hissediyorum.. :):)
Dr 1000 mg lık antibiyotik yazdı.
Hiç dermanim yok.
İnşallah canım. Bende de full motivasyon. İnşallah muvaffak oluruz.bende aynı durumdayım :)
pazartesi öğleden sonradan beri diyet modundayım ve gayet keyiflendim:)
bu psikolojide olunca diyet uzun sürüyor,başaracagız
Gunaydin tatlim cok sik giremiyirum bugun bizde iki canavar var iki takka oturtmuyolar beniGünaydın Esra
Bugün tavuk salata ye sadece organik nilsub.
Çorba falan yok ama.
O bimdeki çaydan aldinmi?
Ondanda iç.
Tamam canım yerim bolca.geçmiş olsun şekerim bol yoğurt yemen gerekiyor biliyorsundur zaten antibiyotik bağırsaktaki zararlı bakterileri öldürürken yararlılarıda öldürüyor yoğurt yeki bol geri iyi bakterileri arttır:)
Canım hemen fatk ediyor zaten. Yetr ki 15 gün düzrnli yapılabilse pantolonların bolluğu psikolojimizi rahatlatıyor daha da gaza geliyoruz
Anam geçmiş olsun.
İnşallah canım. Bende de full motivasyon. İnşallah muvaffak oluruz.
bak canım bacım :)Bugün tavuk salata ye sadece organik nilsub.
Çorba falan yok ama.
O bimdeki çaydan aldinmi?
Ondanda iç.
Gunaydin cnm benimki biraz gec gunaydin oldu bugun misafirimiz var fazla bos degilimolurmu burda kusura bakmak yok hepimiz ev işleri çocuklar yoğun oluyoruz müsait olunca cevap veriyoruz hiç sorun yok yani günaydın bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?