- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.361
Gecmis olsun canım, dinlenmene dikkat et bi de o da önemliDr 1000 mg lık antibiyotik yazdı.
Hiç dermanim yok.
Korkma korkma :)ceza diyince korktum hemen :)
Öyle yapayım bari...Sende bayaz çay falan al canım
Organik Nilgün olsun senin adıngeçmiş olsun şekerim bol yoğurt yemen gerekiyor biliyorsundur zaten antibiyotik bağırsaktaki zararlı bakterileri öldürürken yararlılarıda öldürüyor yoğurt yeki bol geri iyi bakterileri arttır:)
olsun valla dün yoğurt mayalamıştım taş gibi tutmuş burası küçük bir yer olduğu için herşeyi kendimiz yapıyoruzzzz :)Gecmis olsun canım, dinlenmene dikkat et bi de o da önemli
Korkma korkma :)
Yaramazlık yaparsanız ceza veriliyor. Uslu olursanız şirinleri bile görebilirsiniz
Öyle yapayım bari...
Organik Nilgün olsun senin adın
Gecmis olsun canım, dinlenmene dikkat et bi de o da önemli
Yaramazlık yaparsanız ceza veriliyor. Uslu olursanız şirinleri bile görebilirsiniz
Öyle yapayım bari...
Geçmiş olsun biran önce iyileş canımBende yirim
O zaman yarından itibaren düzenli paylaş menulerini.
Kötü olmuş boğazın dedi.
Antibiyotik olmazsa dahada kotulermis.
Fit olalım. Zayıf zayıf gezinelim ortalıkta :))Hadi kızlar yaza mükemmel giriş yapalım m:):)
geçen sen almıştın beyaz çaymı ne nasıldı tadı fiyatını bilmiyorum demiştin haniGecmis olsun canım, dinlenmene dikkat et bi de o da önemli
Öyle yapayım bari...
Ayy ne tatlı yaaGunaydin tatlim cok sik giremiyirum bugun bizde iki canavar var iki takka oturtmuyolar beni
Sana söylemesek mibimde ne çayı var ne işe yarıyor
Fit olalım. Zayıf zayıf gezinelim ortalıkta :))
Bayrama kadar idealime ulaşmalıyım yaa
tabiki başlamak bile çok önemli..benim 21 kilo kadar fazlam var.pek kısa bir yolda değilim bende
Fit olalım. Zayıf zayıf gezinelim ortalıkta :))
Bayrama kadar idealime ulaşmalıyım yaa
Kolay gelsin canım.Psta börek yeme amaGunaydin cnm benimki biraz gec gunaydin oldu bugun misafirimiz var fazla bos degilim
Bende sevdim bu adıOrganik Nilgün olsun senin adın
Sağol canım.Canım hemen fatk ediyor zaten. Yetr ki 15 gün düzrnli yapılabilse pantolonların bolluğu psikolojimizi rahatlatıyor daha da gaza geliyoruz
Anam geçmiş olsun.
İnşallah canım. Bende de full motivasyon. İnşallah muvaffak oluruz.
Karışık bitki çayı canım wcyi kolaylaştırır.bimde ne çayı var ne işe yarıyor
Çok güzel tatlım inşallah iyi bir eksi gor.bak canım bacım :)
sabah minik 1 domates yarım yeşil biber çok azıcık zeytin yağı ile 2 yumurtadan omlet yaptım üstüne bol pul biber döktüm yarım kk kutusu peynir ile yedim yanında 7 otlu çay içtim 1 fincan
biraz önce sade nescafe sütsüz şekersiz süt tozu falan koymadım 1 fincan kahve yanında 2 kayısı 1 incir yedim öğlen haş baget 1 kase yoğurt akşamda aynısı yiyicem nasıl
ilk turda benımde hedefım 20-23 kg arası..agustos sonuna kadar vermeyı hedeflıyorum bakalım:)
ama azim olunca elınden kurtulan kılo görmedım ben:)
bayrama kadar bozmadan gidelım,,inşallah basaracagız
aaa nekadar zayıflamışsın sözleriyle mest olalımm
Bende istiyorum. Ablamın kvleri yapıyorlardı. O yoğurdu hiç birşeye değişmem.Kerpiç gibi tutuyor ve tadı muhteşem oluyordu.olsun valla dün yoğurt mayalamıştım taş gibi tutmuş burası küçük bir yer olduğu için herşeyi kendimiz yapıyoruzzzz :)
Şimdi kaçtın canımayy ayy inşallahhh...sence ben nekadar sürede hedefime ulaşırım
Sağol canım.
Karışık bitki çayı canım wcyi kolaylaştırır.
Çok güzel tatlım inşallah iyi bir eksi gor.
Şimdi kaçtın canım
bende ağustos sonu tatile gitcem. bikinilerimi giyebileyim kocam kıskançlıktan çatlasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?