Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dr 1000 mg lık antibiyotik yazdı.
Hiç dermanim yok.
Gecmis olsun canım, dinlenmene dikkat et bi de o da önemli
ceza diyince korktum hemen :)
Korkma korkma :)
Yaramazlık yaparsanız ceza veriliyor. Uslu olursanız şirinleri bile görebilirsiniz

Sende bayaz çay falan al canım
Öyle yapayım bari...
geçmiş olsun şekerim bol yoğurt yemen gerekiyor biliyorsundur zaten antibiyotik bağırsaktaki zararlı bakterileri öldürürken yararlılarıda öldürüyor yoğurt yeki bol geri iyi bakterileri arttır:)
Organik Nilgün olsun senin adın

Yaramazlık yaparsanız ceza veriliyor. Uslu olursanız şirinleri bile görebilirsiniz

Öyle yapayım bari...

olsun valla dün yoğurt mayalamıştım taş gibi tutmuş burası küçük bir yer olduğu için herşeyi kendimiz yapıyoruzzzz :)

Öyle yapayım bari...

cezaların nekadar işe yaradığını öğrendikten sonra korkmuyorum hatta istiyorum :)

Öyle yapayım bari...

geçen sen almıştın beyaz çaymı ne nasıldı tadı fiyatını bilmiyorum demiştin hani

tabiki başlamak bile çok önemli..benim 21 kilo kadar fazlam var.pek kısa bir yolda değilim bende

ilk turda benımde hedefım 20-23 kg arası..agustos sonuna kadar vermeyı hedeflıyorum bakalım:)
ama azim olunca elınden kurtulan kılo görmedım ben:)

Fit olalım. Zayıf zayıf gezinelim ortalıkta :))
Bayrama kadar idealime ulaşmalıyım yaa

bayrama kadar bozmadan gidelım,,inşallah basaracagız
aaa nekadar zayıflamışsın sözleriyle mest olalımm

Sağol canım.
bimde ne çayı var ne işe yarıyor
Karışık bitki çayı canım wcyi kolaylaştırır.
Çok güzel tatlım inşallah iyi bir eksi gor.

bende ağustos sonu tatile gitcem. bikinilerimi giyebileyim kocam kıskançlıktan çatlasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…