- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.381
Ayy evet ya bende memlekete gideceğimm. Akrabaların çoğunu bayramda görüyorum. Biraz övgü alayım.ilk turda benımde hedefım 20-23 kg arası..agustos sonuna kadar vermeyı hedeflıyorum bakalım:)
ama azim olunca elınden kurtulan kılo görmedım ben:)
bayrama kadar bozmadan gidelım,,inşallah basaracagız
aaa nekadar zayıflamışsın sözleriyle mest olalımm
Şaka şaka ağlama :))yaa ama amaama amaaa
ozaman gitsin kilolar gelsin bikiniler..:)
5 ayımız var,20 kilonun rahat rahat gideceği bir zaman dilimi bu:)
Şaka şaka ağlama :))
Ben hiçalmadım.Bimddee mor kutulu bi bitki çayı varmışkollontai çok işe yaradığını söyler
7-8 ayda 60lardasın bence80 buçuk kiloyum tatlım
Canım çok geçmiş olsun sen cuma sabahı kilonu ve hedefini yaz takımada mümkün olduğunca uğra.
Zaten katılımın devamlı olursa listeye 3.cuma giriyorsun.
Başlangıcın yapılsın hiç değilse olurmu ?
Kendi canın olunca hiiiç rahatsız etmiyor gülüm be..
Yaa şu kahvaltıyı düzgün yapın listen ters en kalabalık öğün sabah olmalı akşam değil.
Kötü demiyorum menün güzel ama kahvaltı önemli....
Ayy evet ya bende memlekete gideceğimm. Akrabaların çoğunu bayramda görüyorum. Biraz övgü alayım.
düşündükçe bile keyfim yerine geliyor :) bir daha öyle kötü şeyler yermiyim ben yaaa
Çok güzel canım yarında itibaren 20dk bile olsa yürü canm.Yoksa ceza alırsın.sabah 3 dılım çavdar ekmegı+beyaz peynır yağsız tost..yedım..
ara yok..
öğlen az yaglı kabak yemeği+yogurt yiyecegim..
akşamda 1 kase mercımek corbası+salata+yogurt yemeyi düşünüyorum
1 kupa yeşil çay
3 lt su..
günümün özeti bu olacak..
Adı greenwood karışık bitki çayı mor bir kutusu var.ozaman ilk iş bende alıyorum saol canım
Çok güzel bir özet bu..sabah 3 dılım çavdar ekmegı+beyaz peynır yağsız tost..yedım..
ara yok..
öğlen az yaglı kabak yemeği+yogurt yiyecegim..
akşamda 1 kase mercımek corbası+salata+yogurt yemeyi düşünüyorum
1 kupa yeşil çay
3 lt su..
günümün özeti bu olacak..
Tavuk şiş+salata..kızlar bu akşam kayınvalidemi havaalanına götürcez buyüzden akşam yemeğini dışarda geçiştirmeliyiz ve ayaküstü gibi birşey. eşim ekmek arası falan diyordu ama ben asla yemem dedim.. bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ne yiyebilirim?
zaman çok hızlı geçiyor,göz açıp kapayana kadar yaz gelecek,ve diyetle geçen hergün yanımıza kar kalacak..
bi bakmışız -20 kg ile bikinimizle kumsaldayız:)
gerçi benım o kıloda bıkını gıymem hala ımkansız ama senın için yazdım canımaybukediyar
canım herkes bünyesine göre takılıyor.Dayaamazsan sakın kalkışma derimYaa gercekten iki hafta yok muyuz listede;( 3.cuma olayini unutmusum. Kaptanim bu grupta birsey dikkatimi cekti: (gerci henuz kim kac kg bilmiyorum cok iyi ama) gordugum kadariyla 600 700 kalorilik bazi menuler neredeyse. Benim bildigim kadariyla 900 kal in altindaki diyetler tehlikeli. Farkli bir bilginiz var mi acababen oyle yesem direk bayilirim
kızlar bu akşam kayınvalidemi havaalanına götürcez buyüzden akşam yemeğini dışarda geçiştirmeliyiz ve ayaküstü gibi birşey. eşim ekmek arası falan diyordu ama ben asla yemem dedim.. bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ne yiyebilirim?
Çok güzel canım yarında itibaren 20dk bile olsa yürü canm.Yoksa ceza alırsın.
Adı greenwood karışık bitki çayı mor bir kutusu var.
Günde ikiyi geçme ama.
Çok güzel bir özet bu..
en fazla iki. hemen aklımın birköşesine yazdım:)Tavuk şiş+salata..
Restorant imkanı olamaz mı??kızlar bu akşam kayınvalidemi havaalanına götürcez buyüzden akşam yemeğini dışarda geçiştirmeliyiz ve ayaküstü gibi birşey. eşim ekmek arası falan diyordu ama ben asla yemem dedim.. bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ne yiyebilirim?
Yok yok yermiyim hicKolay gelsin canım.Psta börek yeme ama
benım aklıma marul arasında çiğköfte geldı:)
cok abartı bir kalorisi yok çünkü,bol limon ve yeşillikle
hem tok ta tutar
ınsallah baslayacagım canım..
kızı almaya yürüyerek gidiyorum bazen almadan 1 tur daha atarım al sana 20 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?