Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy evet ya bende memlekete gideceğimm. Akrabaların çoğunu bayramda görüyorum. Biraz övgü alayım.

sabah 3 dılım çavdar ekmegı+beyaz peynır yağsız tost..yedım..
ara yok..
öğlen az yaglı kabak yemeği+yogurt yiyecegim..
akşamda 1 kase mercımek corbası+salata+yogurt yemeyi düşünüyorum
1 kupa yeşil çay
3 lt su..
günümün özeti bu olacak..

bu arada bimdeki köy peyniri hem az yağlı hem lezzetli..
tuzunu almak için geceden suya koyuyorum ben,sabah bu peynırle tost yapıyorum çok severek yiyorum:)
peynır arayanlar vardır belkı:)

Yaa gercekten iki hafta yok muyuz listede;( 3.cuma olayini unutmusum. Kaptanim bu grupta birsey dikkatimi cekti: (gerci henuz kim kac kg bilmiyorum cok iyi ama) gordugum kadariyla 600 700 kalorilik bazi menuler neredeyse. Benim bildigim kadariyla 900 kal in altindaki diyetler tehlikeli. Farkli bir bilginiz var mi acaba ben oyle yesem direk bayilirim

Ayy evet ya bende memlekete gideceğimm. Akrabaların çoğunu bayramda görüyorum. Biraz övgü alayım.

düşündükçe bile keyfim yerine geliyor :) bir daha öyle kötü şeyler yermiyim ben yaaa

zaman çok hızlı geçiyor,göz açıp kapayana kadar yaz gelecek,ve diyetle geçen hergün yanımıza kar kalacak..
bi bakmışız -20 kg ile bikinimizle kumsaldayız:)
gerçi benım o kıloda bıkını gıymem hala ımkansız ama senın için yazdım canım aybukediyar

kızlar bu akşam kayınvalidemi havaalanına götürcez buyüzden akşam yemeğini dışarda geçiştirmeliyiz ve ayaküstü gibi birşey. eşim ekmek arası falan diyordu ama ben asla yemem dedim.. bana tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı ne yiyebilirim?

Çok güzel canım yarında itibaren 20dk bile olsa yürü canm.Yoksa ceza alırsın.

ozaman ilk iş bende alıyorum saol canım
Adı greenwood karışık bitki çayı mor bir kutusu var.
Günde ikiyi geçme ama.

Çok güzel bir özet bu..

Herkes bukadar kilo veremeyeceğimi söylüyor eşim bile inanmıyor. bu yüzden keyifli istediğim gibi giyinememem hoşuna gidiyor onları haklı çıkıarmicam utansınlar istiyorum

canım herkes bünyesine göre takılıyor.Dayaamazsan sakın kalkışma derim

benım aklıma marul arasında çiğköfte geldı:)
cok abartı bir kalorisi yok çünkü,bol limon ve yeşillikle
hem tok ta tutar

Çok güzel canım yarında itibaren 20dk bile olsa yürü canm.Yoksa ceza alırsın.

ınsallah baslayacagım canım..
kızı almaya yürüyerek gidiyorum bazen almadan 1 tur daha atarım al sana 20 dk

Restorant imkanı olamaz mı??
Bi ızgara balık yesen gayet iyi

hmmm çok severimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…