- 25 Mart 2016
- 164
- 402
- 23
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.401
Restorant imkanı olamaz mı??
Bi ızgara balık yesen gayet iyi
Herkes bukadar kilo veremeyeceğimi söylüyor eşim bile inanmıyor. bu yüzden keyifli istediğim gibi giyinememem hoşuna gidiyor onları haklı çıkıarmicam utansınlar istiyorum
canım sen vermeye başladıkça oda sana inanacak emin olHerkes bukadar kilo veremeyeceğimi söylüyor eşim bile inanmıyor. bu yüzden keyifli istediğim gibi giyinememem hoşuna gidiyor onları haklı çıkıarmicam utansınlar istiyorum
Süper o zamn canım.benım aklıma marul arasında çiğköfte geldı:)
cok abartı bir kalorisi yok çünkü,bol limon ve yeşillikle
hem tok ta tutar
ınsallah baslayacagım canım..
kızı almaya yürüyerek gidiyorum bazen almadan 1 tur daha atarım al sana 20 dk
zaten bu inanmayanların,başardıktan sonraki tepkilerı benı mest ediyor..
hanı yapamazdımmm ne olduuu dersin:)
Anladım canım.yok vaktimiz olmayacak arabada öyle ekmek arası gibi yiyebilecekmişiz
Sağol canım öğle ve akşam yürüyüşü iptal zatenGecmis olsun canım, dinlenmene dikkat et bi de o da önemli
Tatlım onları çoğu artık son kilolarıyla uğraşıyor..Yaa gercekten iki hafta yok muyuz listede;( 3.cuma olayini unutmusum. Kaptanim bu grupta birsey dikkatimi cekti: (gerci henuz kim kac kg bilmiyorum cok iyi ama) gordugum kadariyla 600 700 kalorilik bazi menuler neredeyse. Benim bildigim kadariyla 900 kal in altindaki diyetler tehlikeli. Farkli bir bilginiz var mi acababen oyle yesem direk bayilirim
Bak bak bak.. Benimkide inanmıyordu şimdi gözünün önnden ayırmıyor...Herkes bukadar kilo veremeyeceğimi söylüyor eşim bile inanmıyor. bu yüzden keyifli istediğim gibi giyinememem hoşuna gidiyor onları haklı çıkıarmicam utansınlar istiyorum
geçen gün giyecek birşey bulamayınca hoşuna gitti hep bol giyiyorum şu sıralar :)
sonra yüzlerinin alcağı şekil mis miss:)
Sağol canım öğle ve akşam yürüyüşü iptal zaten
Tatlım onları çoğu artık son kilolarıyla uğraşıyor..
Baştan o kadar kesmek doğru değil zaten..
Sen benim hikayeyi okumadınmı kız?
Bak bak bak.. Benimkide inanmıyordu şimdi gözünün önnden ayırmıyor...
Eh kız bende seni zayıflatıp adamına nabeeer dedirtmezsem adımda muska değil.
esin kıskançmıdır?
belkıde güzel giyinmeni kıskanıp kılo almana sevınıyordur,yada vermeyesın diye şevkini kırmaya çalışıyordur..
kulak asmıyoruz :)o bikini giyilecekk!!!!:)
esin kıskançmıdır?
belkıde güzel giyinmeni kıskanıp kılo almana sevınıyordur,yada vermeyesın diye şevkini kırmaya çalışıyordur..
kulak asmıyoruz :)o bikini giyilecekk!!!!:)
Canım öğlen sebze yemeği imkanın varmı?bugünki menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğle kepekli tost yoğurt
akşam mecburi olarak çiğköfte
arada yeşilçay ve filtre kahve
3 lt su bugün hava sıcak susuyorum devamlı:)
sabah 1 buçuk saat hızlı tempo yürüyüş arada hafif tempo koşu
akşam yatmadan önce 20 dk kadar evde egzersiz
Harika..anlaştık ozaman dediğinden bir kelime çıkmicam yazın mükemmel olcak tatlım bitanesin
Canım öğlen sebze yemeği imkanın varmı?
Genel olarak güzel menün ama..
Harika..
Görsün bakalım omu yaman muskamı
Tamam canım iyi olur sebze yemeği salata falan ye öğlen akşam ekmek yeme..Burda ev yemekleri yapan bir yer var hiç yemedim iyi bir yer mi bilmiyorum ama ordan yiyebilirim. öyle yapayım o halde bugün
hadi muskam ya kim tutar bizi :)
Yürü be kaptanım kim tutar seni :)Harika..
Görsün bakalım omu yaman muskamı
Hakediyo anacım bazıları, kızı kıskandığından kilo vermesini istemiyormuş..Yürü be kaptanım kim tutar seni :)
Aaa benim eşimde tam tersi yeterki zayıfla ne istersen alırım diyor nasıl bıktıysa tombişliğimden:)Hakediyo anacım bazıları, kızı kıskandığından kilo vermesini istemiyormuş..
Olllduuuu!!
Çalışıyormusum sen canım?Burda ev yemekleri yapan bir yer var hiç yemedim iyi bir yer mi bilmiyorum ama ordan yiyebilirim. öyle yapayım o halde bugün
hadi muskam ya kim tutar bizi :)
Tamam canım iyi olur sebze yemeği salata falan ye öğlen akşam ekmek yeme..
Sabahları iki dilimden sandviç yap yadah yumurtayla falan.. Sadece sabahları ekmek olsun
O mor çaydanda sadece akşamları bir fincanla başla iki fincan içersen işyerinde zor durumda kalabilirsin.
Çalışıyormusum sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?