- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.641
Tebrik ederim bir öğün tatlı yiyebilirsin abartma ama haTatlım birinci mi oldum onun sokundayim şuan
Ben sağlık ocağına geldim telden kopyalayıp yapıştır yapamıyorum ama kilom sabit malum nedenden dolayı geçen haftaya aynıyım..
Çok geçmiş olsun canım. İyileşte gel biran önce.Tünaydın arkadaşlar. Hasta olduğumdan istirahatteyim. Kafami kaldiramiyorum maalesef. Ihmal olarak algilanmasin. Ozur dilerim katılım eksikliği için.
Kilo bildirimim;
84 kg.
Giden 500 gr. Sanırım
Hoş ve mutlu kalın.
hadi inşallah şekerim bende 84 kilo başlamıştım şimdi 76 kilo oldum :)Günaydın kızlar ben çarşamba sabah 85 ile başlamıştım bu sabah 84.5 .
Yani 500 gram gitmiş.
Hedefim 68 kg.
Gelecek cuma ki hedefim 83 kg.
bende ödül isterim sondan okumaya başlayınca birinci benimTebrik ederim bir öğün tatlı yiyebilirsin abartma ama ha
Çok geçmiş olsun canım. İyileşte gel biran önce.
Hayırlı olsun başlangıcın.Günaydın kızlar ben çarşamba sabah 85 ile başlamıştım bu sabah 84.5 .
Yani 500 gram gitmiş.
Hedefim 68 kg.
Gelecek cuma ki hedefim 83 kg.
Sende bu hafta en az cezayı alarak ödülü kapbende ödül isterim sondan okumaya başlayınca birinci benim
aylık vermicekmisin ödülü haftalık mı oldu daha iyi motive oluruz:)Hayırlı olsun başlangıcın.
Sende bu hafta en az cezayı alarak ödülü kap
Sana ceza yazalim bence ne ödülübende ödül isterim sondan okumaya başlayınca birinci benim
15 ayda 50 kilo imkansız değil biliyorsun2017ye 88,8 ile girebilirsem bol 8li:)
tam 50 kg vermıs olacagım 15 ayda vay be hayali bile ne güzell
allahımmmmm nasip et bana bunu
inşallah canım yaaa hepimiz mezun olalım sevinelim:)2017ye 88,8 ile girebilirsem bol 8li:)
tam 50 kg vermıs olacagım 15 ayda vay be hayali bile ne güzell
allahımmmmm nasip et bana bunu
aaaaaaaaaaaa ne oldu kızz şimdiSana ceza yazalim bence ne ödülü
Sonuncu olmussun bi de ödül istiyosun diye kızdım:))aaaaaaaaaaaa ne oldu kızz şimdi
aayy aaayy havalara bak sende birinci olamamışsın çok biliyosan birinci olaydın ikinci ne demek sondan üçüncü oluyosun bu durumdaSonuncu olmussun bi de ödül istiyosun diye kızdım:))
15 ayda 50 kilo imkansız değil biliyorsun
amın amın ınsallah..inşallah canım yaaa hepimiz mezun olalım sevinelim:)
Olabilir odem yapmıştır vücut.muska77 bugunki kilom 68.9 cikti. Nasil bir gunde boyle oldu bilmiyrm. Belki sindiremedgm icindir. Bugunden itibaren menumu paylasacagim. Ins.
Hah! Gorur onlar!sende gördük hocam isteyince oluyomuş:)
tabi başarılar tesadüf değil,inşallah başarırırmda mıllete kanıtlarım amelıyatsızda bukadar verilebilecegini..
biçok insan hımm amelıyatsız yapaamzsın sen dıyorda oyuzden
amın amın ınsallah..
benım yolum cok uzun burdakı herkese göre,sizlerin mezunıyetlerını görecegim,kep atışlarınızı izlerken gözyaslarıma hakım olacagım:)hepınızı tek tek gönderıp en son ben dükkanı kapatıp çıkacagım burdan:)
olurmu biz buralıyız artık mezun olsakta bırakmıcaz birbirimizi korumakta zor çünkü:)sende gördük hocam isteyince oluyomuş:)
tabi başarılar tesadüf değil,inşallah başarırırmda mıllete kanıtlarım amelıyatsızda bukadar verilebilecegini..
biçok insan hımm amelıyatsız yapaamzsın sen dıyorda oyuzden
amın amın ınsallah..
benım yolum cok uzun burdakı herkese göre,sizlerin mezunıyetlerını görecegim,kep atışlarınızı izlerken gözyaslarıma hakım olacagım:)hepınızı tek tek gönderıp en son ben dükkanı kapatıp çıkacagım burdan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?