Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tatlım birinci mi oldum onun sokundayim şuan

Ben sağlık ocağına geldim telden kopyalayıp yapıştır yapamıyorum ama kilom sabit malum nedenden dolayı geçen haftaya aynıyım..
Tebrik ederim bir öğün tatlı yiyebilirsin abartma ama ha
Çok geçmiş olsun canım. İyileşte gel biran önce.

15 ayda 50 kilo imkansız değil biliyorsun

sende gördük hocam isteyince oluyomuş:)
tabi başarılar tesadüf değil,inşallah başarırırmda mıllete kanıtlarım amelıyatsızda bukadar verilebilecegini..
biçok insan hımm amelıyatsız yapaamzsın sen dıyorda oyuzden

inşallah canım yaaa hepimiz mezun olalım sevinelim:)
amın amın ınsallah..
benım yolum cok uzun burdakı herkese göre,sizlerin mezunıyetlerını görecegim,kep atışlarınızı izlerken gözyaslarıma hakım olacagım:)hepınızı tek tek gönderıp en son ben dükkanı kapatıp çıkacagım burdan:)

muska77 bugunki kilom 68.9 cikti. Nasil bir gunde boyle oldu bilmiyrm. Belki sindiremedgm icindir. Bugunden itibaren menumu paylasacagim. Ins.
Olabilir odem yapmıştır vücut.
Evet daha çok katılım bekliyoruz senden.
Hedefini yazarmisin?

Hah! Gorur onlar!
Beraber mezun ederiz canım bende seni mezun etcem inşallah.

muska77 sevgili kaptanım seninde yazında yazdığın gibi insanı akrabalar delirtiyor aklıma geldi yazmak istedim diyete ilk başladığımda yürüyüşe çıkmıştım eşimin amcası ve karısı yanımda araba ile durdular (yaşları bende 3 - 5 yaş kadar buyuk ) karısını çokta severim bu arada karısı gel gidelim dedi bende yok ben yürücem dedim amcamız olucak öküzde yürü yürü sen binme dedi ihtiyacın çok yürümeye dedi (karısıda 70 kilolarda ama boyu biraz uzun ) bende sen hanımına bak dedim oda o senin kadar değil dedi bi sinir olmuştum anlatamam o zamandan sonra dahada hırslandım temmuzda onun oğlunun süneti var diyorum ya düğüne kadar zayıflamam lazım elbise giyicem diye onların düğünü :) ( amcamız öküz ama bana çok buyuk bi iyilik yapmış oldu o dalga geçti ama beni hırslandırdı bilmeden )

olurmu biz buralıyız artık mezun olsakta bırakmıcaz birbirimizi korumakta zor çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…