- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.621
slm canım..ne ceazsı..inan ben siteye zor giriyorum..çok yoğunum..Akilsal Yasam canım seni ceza listesine almadım çünkü menülerini görmüyorum hiç. @deryalimm07 @ada81 yeni ceza listesine almadım sizi kızlar, daha önce katılmak istememiştiniz.
yeni gelen @zynp1980qarden @aybukediyar E Esrakarakaya ceza listesine girdiniz. unuttuğum yeni gelen arkadaş varsa bana hatırlatın kızlar, iki gün mazeretsiz menü paylaşmayanı atarım listeden :)
Allahtan kilo bildiriyorsun..slm canım..ne ceazsı..inan ben siteye zor giriyorum..çok yoğunum..
bildirimimi yapayım..78.0..çok şükür - şeri görüyorum..
Tesekkur ederim tatlimEsracım harikasın arkadaşım tebrikler -2 kilo...
kısırlık bulgur mu yoksa pilavlık bulgurunda inceleri var hangisi koydun sen ?Apar topar cikayim derken ben son cumleyi atlamisim muskam yatamam ekleyeyim foto
Evet canim ben icine bulgur, mercimek ve nohut koydum.
Muskam da demis zaten ayda 1 kere oneriliyor canim. Bi nevi şok diyet, o yuzden sık yapman saglik icin zararli olabilir.
aferin ortime afiyet olsun çok hoş bi ödül oldu bu**28 Şubat-1 Mart arası**1.______d_mndc________93 Puan
Menü-su-spor yarışması sonuçları
2._____morordek_______87 Puan
3._____ebrusonmez_____85 Puan
4._____nilsub_________82 Puan
Eki Görüntüle 1806722
Pilavlık canımkısırlık bulgur mu yoksa pilavlık bulgurunda inceleri var hangisi koydun sen ?
Eneee ikinci olmusuuum, sasirdim valla :)))**28 Şubat-1 Mart arası**1.______d_mndc________93 Puan
Menü-su-spor yarışması sonuçları
2._____morordek_______87 Puan
3._____ebrusonmez_____85 Puan
4._____nilsub_________82 Puan
Eki Görüntüle 1806722
Pilavlik bulgur koydum canim. Ince bulgurla da olur mu bilmiyorum.kısırlık bulgur mu yoksa pilavlık bulgurunda inceleri var hangisi koydun sen ?
duygu bu sabah sağlık ocağına gidicekti ondan yazmamıştır belki daha gelmediysed_mndc Akilsal Yasam
kızlar sizi bekliyoruz..
sağol canım kaptanım pazartesi yapıcam bakem :)Pilavlık canım
olsun bende 4 . olmuşum sondan birinciEneee ikinci olmusuuum, sasirdim valla :)))
d_mndc tebrik ederim canim hak ettin kesinlikle
Pilavlik bulgur koydum canim. Ince bulgurla da olur mu bilmiyorum.
Tatlım birinci mi oldum onun sokundayim şuand_mndc Akilsal Yasam
kızlar sizi bekliyoruz..
esra ilk hafta için çok iyi -2 kiloBende kilomu yazayim 75.00
ee sağlık ocağında ne oldu?Tatlım birinci mi oldum onun sokundayim şuan
Ben sağlık ocağına geldim telden kopyalayıp yapıştır yapamıyorum ama kilom sabit malum nedenden dolayı..
Liste 8-9 kişiyle başladı ben ilk 4 ü yazdım.olsun bende 4 . olmuşum sondan birinci
Tamam canım hallederiz.Tatlım birinci mi oldum onun sokundayim şuan
Ben sağlık ocağına geldim telden kopyalayıp yapıştır yapamıyorum ama kilom sabit malum nedenden dolayı geçen haftaya aynıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?