- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.661
Eh iyi bir cevabı hak etmiş amamuska77 sevgili kaptanım seninde yazında yazdığın gibi insanı akrabalar delirtiyor aklıma geldi yazmak istedim diyete ilk başladığımda yürüyüşe çıkmıştım eşimin amcası ve karısı yanımda araba ile durdular (yaşları bende 3 - 5 yaş kadar buyuk karısını çokta severim bu arada karısı gel gidelim dedi bende yok ben yürücem dedim amcamız olucak öküzde yürü yürü sen binme dedi ihtiyacın çok yürümeye dedi (karısıda 70 kilolarda ama boyu biraz uzun ) bende sen hanımına bak dedim oda o senin kadar değil dedi bi sinir olmuştum anlatamam o zamandan sonra dahada hırslandım temmuzda onun oğlunun süneti var diyorum ya düğüne kadar zayıflamam lazım elbise giyicem diye onların düğünü :) ( amcamız öküz ama bana çok buyuk bi iyilik yapmış oldu o dalga geçti ama beni hırslandırdı bilmeden )
evet çok hoş kibar şöyle derli toplu bi elbise alıcam karısında güzel olucam görücek onlar sizede foto atarım :)Eh iyi bir cevabı hak etmiş ama
Düğünde gorur o
Merakla bekliyoruz fotonu ve amcanın yüz ifadesini.evet çok hoş kibar şöyle derli toplu bi elbise alıcam karısında güzel olucam görücek onlar sizede foto atarım :)
Tesekkur ederim canimesra ilk hafta için çok iyi -2 kilo
Gecmis olsun cnmTünaydın arkadaşlar. Hasta olduğumdan istirahatteyim. Kafami kaldiramiyorum maalesef. Ihmal olarak algilanmasin. Ozur dilerim katılım eksikliği için.
Kilo bildirimim;
84 kg.
Giden 500 gr. Sanırım
Hoş ve mutlu kalın.
olsun ya ben kızmıyorum yinede iyiki demiş bana çok buyuk bir iyilik yapmış oldu yoksa insan kendine kilolu gelmiyor diyoki yok ya çokta kilom yok psikolojik bi durum galiba çok şanslıyım yinede diyorum ya çok daha fazla kilo almadan buldum sizi çok şükür seninde dediğin gibi 20 kilo vermek nerde 50 kilo vermek nerde allah hepimize sabır ve azim versin :)Merakla bekliyoruz fotonu ve amcanın yüz ifadesini.
Amin :)olsun ya ben kızmıyorum yinede iyiki demiş bana çok buyuk bir iyilik yapmış oldu yoksa insan kendine kilolu gelmiyor diyoki yok ya çokta kilom yok psikolojik bi durum galiba çok şanslıyım yinede diyorum ya çok daha fazla kilo almadan buldum sizi çok şükür seninde dediğin gibi 20 kilo vermek nerde 50 kilo vermek nerde allah hepimize sabır ve azim versin :)
Tamam canım.O@muska77 hedef 57. Ins. Netim dondu yarim saattr msj yollmya calsyrm
O zaman birinci de sondan dorduncuaayy aaayy havalara bak sende birinci olamamışsın çok biliyosan birinci olaydın ikinci ne demek sondan üçüncü oluyosun bu durumda
Organik Nilgün is basindakızlar ben dışarı çıkıyorum biraz yürüyücem bide kümesten yumurtalarımı toplıcam öpüyorum birazdan gelirim :)
Maşallah RakibemGunaydın hanımlaaar! Ben mezun oluyorum ve açlıktan geberiyorum
Şu ana kadar bildirilen kilolar süper, herkes ekside
gircem kız, en tepeye yaz benikollontai tatlım listeye girecekmisin ses ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?