- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.601
Bak ayran aşını ayda 1 yapman gerek dediğin şekilde yaparsan ikinci yaptığında kilo veremezsin.Bak ne diyorum yarın ve pazar çorba gunu yapayım kahvaltıdada çorba içieyim pazaertesi salı normal gün yapayım çarş. Perş. Yine çorba gunu yaparım bu arada bugünden itibaren ara öğünleri kaldırayım olarmı:)
Canım tebrikler ilk hedefini 99 yazdımherkese günaydın,,
29 mart sabahı tartıldıgımda 124 hatta 124,1 cıkmıstım..
bu sabah 122,6 çıktı..
yani başlangıç kılom bu sayılıyor sanırım..
benım yol bıraz uzun oldugu için hedefi 2-3 parcaya bölecegım
dolayısıyla ılk hedefım 4 hazıran 109,9:)110 altını göreyımde yeterki ramazana girerken:)
Bilmiyorum canım tamam bir kere yapayım o zaman:)Bak ayran aşını ayda 1 yapman gerek dediğin şekilde yaparsan ikinci yaptığında kilo veremezsin.
Yinede sen bilirsin tabi.
Ben seni düşünüyorum hayatım boşuna aç kalma yazık değilmi sana.Bilmiyorum canım tamam bir kere yapayım o zaman:)
Canım tebrikler ilk hedefini 99 yazdım
Değiştireyimmi?
Canım vericeksin inşallah benim ilk hedefimde 75 inşallah cumaya ulaşıcam hedefime:)herkese günaydın,,
29 mart sabahı tartıldıgımda 124 hatta 124,1 cıkmıstım..
bu sabah 122,6 çıktı..
yani başlangıç kılom bu sayılıyor sanırım..
benım yol bıraz uzun oldugu için hedefi 2-3 parcaya bölecegım
dolayısıyla ılk hedefım 4 hazıran 109,9:)110 altını göreyımde yeterki ramazana girerken:)
Kız kızar mıyım delimisin senin sözlerin bana emir emir ne diyon bacım sen çok çok öpüyorum seni :)Ben seni düşünüyorum hayatım boşuna aç kalma yazık değilmi sana.
Hem hafta sonu çocukların eşin evde zor olur ayran aşı..
Kızma bana ha..
Canım vericeksin inşallah benim ilk hedefimde 75 inşallah cumaya ulaşıcam hedefime:)
Harika 99 göreceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.aslında 99 muthış bir hedef
evet evet 99 olsun:)artık zaman belırlemıyım bunun için nekadar zamanda giderse
Estağrurullah..Kız kızar mıyım delimisin senin sözlerin bana emir emir ne diyon bacım sen çok çok öpüyorum seni :)
Apar topar cikayim derken ben son cumleyi atlamisim muskam yaTatlım o boyla 60-62 bile normal sana hadi bakalım benmle beraber korumaya geç sende..
Resim paylaşsana kafanı koymasanda olur...
Evet canim ben icine bulgur, mercimek ve nohut koydum.Bulgurmu koyayım içine mercimek ve nohut dimi?
Muskam da demis zaten ayda 1 kere oneriliyor canim. Bi nevi şok diyet, o yuzden sık yapman saglik icin zararli olabilir.Bilmiyorum canım tamam bir kere yapayım o zaman:)
**28 Şubat-1 Mart arası**1.______d_mndc________93 Puan
Menü-su-spor yarışması sonuçları
2._____morordek_______87 Puan
3._____ebrusonmez_____85 Puan
4._____nilsub_________82 Puan
Eki Görüntüle 1806722
Harika 99 göreceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.
off offf bende:)
sonrada aralıkta 8lere çekerım hedefımı ınsallah şunu bır göreyımde:)
Esracım harikasın arkadaşım tebrikler -2 kilo...Bende kilomu yazayim 75.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?