- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.701
git jillian yapben artık kilo veremiyorum bozuldu benim mekanizma...
git jillian yap
yap yapmazsan veremezsinbu akşam yapçam valla korkmaya başladım....
Evet, ben de başta bölünecek nasılsa diye umursamamıstım da karar defteri'ni okuyunca kücük bi şok yaşadım :)))hımmm benim de kafam karıstı, kaptanım cozum getirsin bu ise, eger bolunmuyosa kotu
Sonuç listeleri sayfasından öyle okudum canım, kopyaladım aşağıya. Cidden baya cabuk dönmüssün, masallahın var
dikisleri aldırdım simdi kızlar, eve donucem, aman pek bi canım yandı yaaaa
Sende iyi demişsin amamuska77 sevgili kaptanım seninde yazında yazdığın gibi insanı akrabalar delirtiyor aklıma geldi yazmak istedim diyete ilk başladığımda yürüyüşe çıkmıştım eşimin amcası ve karısı yanımda araba ile durdular (yaşları bende 3 - 5 yaş kadar buyuk ) karısını çokta severim bu arada karısı gel gidelim dedi bende yok ben yürücem dedim amcamız olucak öküzde yürü yürü sen binme dedi ihtiyacın çok yürümeye dedi (karısıda 70 kilolarda ama boyu biraz uzun ) bende sen hanımına bak dedim oda o senin kadar değil dedi bi sinir olmuştum anlatamam o zamandan sonra dahada hırslandım temmuzda onun oğlunun süneti var diyorum ya düğüne kadar zayıflamam lazım elbise giyicem diye onların düğünü :) ( amcamız öküz ama bana çok buyuk bi iyilik yapmış oldu o dalga geçti ama beni hırslandırdı bilmeden )
Tabak çokta değildi ama miden küçülmüş demekBu arada kızlar tabağımın yarısını yedim yarısını bıraktım yoğurdumu bitirdim canım istemedi ay yarında bol bol eksi görürüm inşallah :)
Canım senin hızlı gider bence 110 sana az bile kalır.
Canım zaten ramazanda önce görürsün
Canım çok iyi hemde 2 günde
Hayırrrrrrr hayıııırrrr hayıııırrrr
Ödülü ona kaptıramammmm.
Ban alacağım..Çok kararlyımmm.
Cidden dediğin kadar varmış..Bu ne kadar hesap kızz.Bende de bayağı var ama senin kadar değil..
Eşim her zaman der. Biraz akışına bırak diye
Ne ameliyatı kuzum yaa
Sen gayet iyi görünüyorsunn. Vermek için ameliyata ihtiyacın yokk.Sen verde çatlasın milllettt
gecmıs olsun,çabucak toparlanırsın ınsallahdikisleri aldırdım simdi kızlar, eve donucem, aman pek bi canım yandı yaaaa
Geçmişolsun canım.Dikiş aldırma kaldımıydı yaadikisleri aldırdım simdi kızlar, eve donucem, aman pek bi canım yandı yaaaa
geçmiş olsun hadi artık kurtuldun dikkat et kendinedikisleri aldırdım simdi kızlar, eve donucem, aman pek bi canım yandı yaaaa
kız neredesin sen anacım bak çok çok gelmiyosun senin tablo artılardaayyy evet içler acısı halim... nasıl toparlıcam bilemiyorum....
öyle ben lazım bana herşey tersten doğru oluyorHesaplara bakk anacımm..
ay inşallah elbise giymek istiyorum sünnet düğünlerinde :)Sende iyi demişsin ama
Canım çok iyi gidiyorsun zaten temmuza kadar 38olursun
galiba yaa bitiremedim kaptanımız dediği gibi ara öğünüde kaldırdım bakalım bugun ne olucak dayanıcak gbiyim ama hadi hayırlısı bugun 2 defa 30 dk yürüyüşler yaptım bide akşam 5 te yemekten sonra çıkarım al sana 1,5 saat :)Tabak çokta değildi ama miden küçülmüş demek
kız neredesin sen anacım bak çok çok gelmiyosun senin tablo artılarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?