Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmm benim de kafam karıstı, kaptanım cozum getirsin bu ise, eger bolunmuyosa kotu
Evet, ben de başta bölünecek nasılsa diye umursamamıstım da karar defteri'ni okuyunca kücük bi şok yaşadım :)))
morordek aaa ben 455 temi izne ayrılmısım, aman pek cabuk dondum
Sonuç listeleri sayfasından öyle okudum canım, kopyaladım aşağıya. Cidden baya cabuk dönmüssün, masallahın var
***5. Takım 455. Etap*** ALTINCISI

kollontai (58.7/sabit) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor

Sende iyi demişsin ama
Canım çok iyi gidiyorsun zaten temmuza kadar 38olursun

muska77 bugun liste paylasan grupların birinden kopya cektim:

ecemavi: (79/78/1/1,27) 379.etapta hamilelik nedeni ile izne ayrılan üye geri döndü başlangıç kilosu 79 hedef kilosu 63
Bu arkadaslar böyle yazmıslar.

379. etap sonuc listesinde de:
Ecemavi : (72,5 / 71.1/ 1.4 /% 1.93 ) izne ayrıldı
olarak belirtilmis.

Seni de öyle yazmak lazım galiba kollontai

Canım senin hızlı gider bence 110 sana az bile kalır.

Canım zaten ramazanda önce görürsün

Ne ameliyatı kuzum yaa
Sen gayet iyi görünüyorsunn. Vermek için ameliyata ihtiyacın yokk.Sen verde çatlasın milllettt

evet amelıyata hic gerek olmadıgını göstermek istiyorum çevreme:)
ramazan olurmu bılmıyorum ama olacak bu 3lü rakamlar birgün mazi olacak:)
benım işim hesap kitap içinden çıkamıyorum,sürekli rakamlarla haşır neşir ola ola,diyet mevzusunada hedef olarak yansıyor bu:)daha neler neler hesaplıyorumda tutuyorum kendımı:)

dikisleri aldırdım simdi kızlar, eve donucem, aman pek bi canım yandı yaaaa
gecmıs olsun,çabucak toparlanırsın ınsallah

Tabak çokta değildi ama miden küçülmüş demek
galiba yaa bitiremedim kaptanımız dediği gibi ara öğünüde kaldırdım bakalım bugun ne olucak dayanıcak gbiyim ama hadi hayırlısı bugun 2 defa 30 dk yürüyüşler yaptım bide akşam 5 te yemekten sonra çıkarım al sana 1,5 saat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…