- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.721
Aferin kız sen baya motive oldun bugun bakıyorum dagaliba yaa bitiremedim kaptanımız dediği gibi ara öğünüde kaldırdım bakalım bugun ne olucak dayanıcak gbiyim ama hadi hayırlısı bugun 2 defa 30 dk yürüyüşler yaptım bide akşam 5 te yemekten sonra çıkarım al sana 1,5 saat :)
o zman soyle yapalım 60.6/60.6/0/%0 sabit baslangıc kilosu 60.6 hedef 53Evet, ben de başta bölünecek nasılsa diye umursamamıstım da karar defteri'ni okuyunca kücük bi şok yaşadım :)))
Sonuç listeleri sayfasından öyle okudum canım, kopyaladım aşağıya. Cidden baya cabuk dönmüssün, masallahın var
***5. Takım 455. Etap*** ALTINCISI
kollontai (58.7/sabit) sağlık sorunları nedeniyle izne ayrılmak istiyor
tas gibiymisimıyyy geçmiş olsun... peki durum nasılmış iyileşiyomuymuş...
yukardaki alıntıya yazdım tatlımmuska77 bugun liste paylasan grupların birinden kopya cektim:
ecemavi: (79/78/1/1,27) 379.etapta hamilelik nedeni ile izne ayrılan üye geri döndü başlangıç kilosu 79 hedef kilosu 63
Bu arkadaslar böyle yazmıslar.
379. etap sonuc listesinde de:
Ecemavi : (72,5 / 71.1/ 1.4 /% 1.93 ) izne ayrıldı
olarak belirtilmis.
Seni de öyle yazmak lazım galibakollontai
evet canım alıyolar, o yerine gore degisiyo, birde iceri attıkları dikisler eriyen dikis oluyoGeçmişolsun canım.Dikiş aldırma kaldımıydı yaa
Artık eriyen iple yapıyorlar diyebiliyorum.
oku kızım kendini bi silkelen bahar geldi çok şükür sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor herşeyden önemlisi nefes alıyoruz daha ne olsun kızzzzzzzzzz ........hiç rejim motivasyonum yok.... spor yapasım yok... bir halsizlik isteksizlik var üstümde işler çok bla bla bla..... nazar deydi bana nazar....
evet 76 görünce oldum valla :)Aferin kız sen baya motive oldun bugun bakıyorum da
sagol canım :)geçmiş olsun hadi artık kurtuldun dikkat et kendine
38 bedenlere uzaktan bakarsın sen boyle anca tembel tenekehiç rejim motivasyonum yok.... spor yapasım yok... bir halsizlik isteksizlik var üstümde işler çok bla bla bla..... nazar deydi bana nazar....
yok hayatım dış deriyi normal dikişle dikiyorlar iç et kısmını eriyen iple dikiyorlar 2 kere sezeryan olunca öğreniyorsun bide oğlumda dikişlerimi aldırdıktan sonra uç tarafı açılmıştı ığıııığğğğğğ çok fena idi doktora gittim bir kaç krem verdi durumun düzelmesse uç tarafı yeniden dikeriz demişti ama çok şükür kapandı sonrasında hemen :)Geçmişolsun canım.Dikiş aldırma kaldımıydı yaa
Artık eriyen iple yapıyorlar diyebiliyorum.
sevgili kaptan yardımcım bende 76 ları gördüm bana bi tebrik yokmu efem:)sagol canım :)
38 bedenlere uzaktan bakarsın sen boyle anca tembel teneke
o zman soyle yapalım 60.6/60.6/0/%0 sabit baslangıc kilosu 60.6 hedef 53
tas gibiymisimama bir ay daha jillian yyok
yukardaki alıntıya yazdım tatlım
evet canım alıyolar, o yerine gore degisiyo, birde iceri attıkları dikisler eriyen dikis oluyobenim ic dikis yok
sevgili kaptan yardımcım bende 76 ları gördüm bana bi tebrik yokmu efem:)
eeeeeeeeeee umut şişmanın ekmeği :)iyi bende bir ay jillian yapıp seni geçeyim bari :) hala umutlanabiliyorum yaa :)))
sen yerinde say bu gidişle bırak senoooowww aferim kız atak yapmışın.....
heeeeeeeeeeee oda olurrmümkün valla hatta sen dur ben geliyom sana doğru :))
valla sen kıskan ördekini hatun mezun oldu sen ne bekliyosun acabaCanım çok iyi tebrikler
Ördekimi mi kıskandın.Organik hatun
muska77 geçen cuma 77 olan kilom bu sabah 76.7 valla -300 gr bile sevindim :)
Kız inadınamı tartı öncesi hem öğlen hem akşam pilav yiyon?
Çok güzel zeynepcim Eleştirecek hiç birşey yok.
Geçmiş olsun canım tamam hallederiz.
Günaydın kizlar hepinize muckkss ben yine göremedim 99 ü. Geçen cuma 101.3 dum galiba bu sabah itibariyle 100.2 o lanet 200 grama çok saydirdim sabah sabah. Hayırlı cumalar hepicinise. İsteyim ben fırsat bulunca gelicen
Gunaydın hanımlaaar! Ben mezun oluyorum ve açlıktan geberiyorum
Şu ana kadar bildirilen kilolar süper, herkes ekside
Gunaydin herkese .,
kaptanim reglim gecikmesine ragmen kilom -700 oley yani geçn hafta 76.200 idim bu hafta 75.500) ......regli olabilirsem daha fark eder...[/QUOTE
Süper csnım.
hadi inşallah şekerim bende 84 kilo başlamıştım şimdi 76 kilo oldum :)
Arkandayım. İnşallah izindeyim.
Hayırlı olsun başlangıcın.
Sende bu hafta en az cezayı alarak ödülü kap
Teşekkür ederim canim.
Bayramı bekliyormus arkadas baksana öyle demistivalla sen kıskan ördekini hatun mezun oldu sen ne bekliyosun acaba
Yiyon demi?beni de yazın leynnn 66,1 benim grafik yukarı gidiyo gene....
Canım az bekleyin halledicem.Normalde bildirimin 58,7/60,6/-1,9/-%3,24 oluyor canım ama sen izinli sayıldıgından yüzdeni etap sayısına bölmek mi gerekiyor?
Karar defterinde yazan şu: Ekstrem durum:
1) Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu kural uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
Böyle olunca da yüzdeyi bölüyor muyuz onu anlamadım acıkcasımuska77 @toplight
otobüs bekliyo otobüsBayramı bekliyormus arkadas baksana öyle demisti
Neyse ben kafaya koydum mezun edicem onu.
Maşallah maşallahgaliba yaa bitiremedim kaptanımız dediği gibi ara öğünüde kaldırdım bakalım bugun ne olucak dayanıcak gbiyim ama hadi hayırlısı bugun 2 defa 30 dk yürüyüşler yaptım bide akşam 5 te yemekten sonra çıkarım al sana 1,5 saat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?