- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.761
Ay yaparsa yapsın ben kahvesiz yaşayamam..peki kahve selülit yapmaya devam ettirmez mi canım ya benimkiler aldı başını gitti çünkü
Hergün 1 fincan sade şekersiz türk kahvesi zayıflamaya yardımcı oluyormuş kahve içmeye devamAy yaparsa yapsın ben kahvesiz yaşayamam..
Valla içmeden durabileceksen içme. çay yeşilçay ve su ile kandıracan mideyi başka yolu yok be tatlım..bende çok seviyorum hergün içiyorum genellikle ama ne bileyim işte biyeri yaparken diğerini bozmayalım
Hergün 1 fincan sade şekersiz türk kahvesi zayıflamaya yardımcı oluyormuş kahve içmeye devam
Valla içmeden durabileceksen içme. çay yeşilçay ve su ile kandıracan mideyi başka yolu yok be tatlım..
kilo vermeye giden yolda herşey mübahtır :):)
bugünki menüm
sabah haşlanmış yumurta ve yağsız beyaz peynir bir dilim çavdar ekmeği
arada bir tane muz
öğlen zeytinyağlı pırasa yoğurt
bir küçük parça bitter çikolata (canım çok çekti)
akşamda sezar salata
2,5 lt su
ve o bimden aldığım mor çaydan bir tane
sabah 1 saat yürüyüs 30 dakikada sahildeki o aletlerden yaptım :)
menün çok güzel canım gitsin kilolar:)
kilolar kilolar gitsin gitsin kilolar :):)
özellıkle spordan 30-45 dk önce içilen sade türk kahvesi nerdeyse metabolızma hızını 2ye katlıyor..kahve seviyorsan degerlendır bunu..spor olunca selülit çok olmaz zannımca
3e çıkarmaya çalışıyorum inşallah bakalım:)
Genelde öyle oluyor canım ya.haftaiçi hergün 3 lt su içiyorum
haftasonuda devam ettirmem lazım bunu,benım haftasonları düzenım altüst oluyo zaten
Hoşgeldin tatlım..Ilk mesajı okudum kabul ediyorum kaptanım ama benim yüzde sen hesaplarsan sevinirim.Tabi zahmet olmazsa :)
tatlım sonuçlarım sınırda çıktı yani kıl payından hamile görünüyorum normal test yaptım hamile çıkmadım bende anlayamadım hatta dr da muallakta kaldı sınırda dedi.. pazartesi normal hastaneye gidip ayrıntılı test yaptırcam 2 gün daha stresi devam yani..ortim sağlık ocağı sonuçları vermedimi merak ettik yaaad_mndc
Pazarları kocişlerin tuzağına düşmeyindepazarları zor sadece geç uyandığım için ama yinede asla asla asla vazgeçmek yok
yüzde nasıl hesaplanıyorrr??Ilk mesajı okudum kabul ediyorum kaptanım ama benim yüzde sen hesaplarsan sevinirim.Tabi zahmet olmazsa :)
İstiyormuydun tatlım?tatlım sonuçlarım sınırda çıktı yani kıl payından hamile görünüyorum normal test yaptım hamile çıkmadım bende anlayamadım hatta dr da muallakta kaldı sınırda dedi.. pazartesi normal hastaneye gidip ayrıntılı test yaptırcam 2 gün daha stresi devam yani..
Eski kilo- yeni kilo = farkyüzde nasıl hesaplanıyorrr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?