- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.801
Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Adım Ayşe çalışıyorum.
Ben yürüyüş ve % 90 karatayı uygulayarak kilo vermeye çalışıyorum.
Geçen cuma 67 kg
Bu cuma 66 kg
fark 1 kg
Canım benim buraya devamlılık sağlanacağı garanti olmadığı için editörümüz karar almış 3. cuma listede olacaksın.Öğlen gidip ufakligi bakicisindan alıyorum çok curcuna oluyor fırsat bulamıyorum ama o bardak yazanlar var ya ben bardak diim siz yarım sürahi anlayın. Bu aradamuska77 kaptanı Deryam ben yuzdemi 105 üzerinden hesapladım 5.04 çıktı doğru mj yaptım acaba müsait olunca sende bi bakarmisin. 105-100.2 =4.8 4.8%105 yaptım. Ayyyy bu matematik kiloda bile çıkıyor ya yaglarima bile karışıyor ya
btlbetul fıstığım liste derdine senle ilgilenemedim. Geç bakiim karşıma..
Sen niye menü paylaşmıyon?
Beni zayıflatmadan gitme diyodun ben buradayım sen neredesin
Cetvelcileri okuyon tabi onlar zayıflatacak seni dimi?
Bak kuzucum hemen toparlan o güzelim menülerine dön
Baya bi kaçamak yaptın vücudun şaşırdı
Şimdi aynen devam edip kiloları verme zamanı hadi tatlım
Canım benim buraya devamlılık sağlanacağı garanti olmadığı için editörümüz karar almış 3. cuma listede olacaksın.
Yani 15 nisanda listedesin.
Ama takım içi listede yapıyoruz yüzdenide cumadan cumaya verdiğin kilo üzerinden hesaplıyoruz..
Yakanı bırakmıcam demiştim bilirim benevet bende nisan ayını bari kaçırmıyayım diye düşünüyordum.. kız hafiye misin nasıl anladın cetvelcileri gözetlediğimi... temizlik yapçam da biraz gaza geleyim diye bakınıyom :)
yarın bomba gibi dönüyorum beybi.... sıfır kaçamkalı bir nisan oldurtmaya çalışıcam.....65 in altını görebilcem mi acaba yaa.... yeni kararlar arifesindeyim.....
yarın menü mü de yazarım gari.... pantalonlar beni bekliyor....
Geçen cuma kaçtın sen canım hesaplayayım hemen..Evet okudum onu herkes yapmış ya bende kendiminkini görmek istedim takım için değil kendi kendime bakayım dedim moral olabilecek herşeyden sonuna kadar faydalaniyorum. 5 ya az mıdır yüzde 5 hahhaha geriye kaldı yüzde 99 luk kısım. Kızım 38 kilo içimden bi çocuk daha çıkacak resmen o kadar kiloyu verebilirsem
Yakanı bırakmıcam demiştim bilirim ben
Ya bide pantolonlar var aldın onları dolap bekliyolar.
Nisan bittiğinde o pantolonları giyiyor olacaksın..
Geçen cuma kaçtın sen canım hesaplayayım hemen..
Hah şöyleeee..ayy inşallah yaa bu bedende giyebildiğim 2 pantalonum var rezil durumdayım... almıcam onlara girene kadar hiç bişi almıcam.... yaz da geldi
Uyanık seniiiiiiiii!!101.6 misim zuhal ablanın listesinden öğrendim ama ben orda hile yapıp 105 den hesapladım puhahaha
Hah şöyleeee..
Göster kendini ben inanıyorum sana..
Uyanık seniiiiiiiii!!
101,6-100,2=1,4
1,4/101,6*100=%1,38
Hah şöyleeee..
Göster kendini ben inanıyorum sana..
Uyanık seniiiiiiiii!!
101,6-100,2=1,4
1,4/101,6*100=%1,38
Eveet kızlar takımımıza bir delü daha gelmiş bulunuyor..Hahahhaha ne güldüm ama ya ordaki 5 iyiydi bak yüzde 1 e düştü tamam gari ben her hafta 105 den yapar bakar bakar çıkan sonuca göbek atarim
Eveet kızlar takımımıza bir delü daha gelmiş bulunuyor..
Pardon canım
Bu cuma 66
hedef 52
boy 1.57
101.6 misim zuhal ablanın listesinden öğrendim ama ben orda hile yapıp 105 den hesapladım puhahaha. 105 den hesapla yuzdemi kaçak elektrik veriyorum kendime en pozitif inden
boşver Abla hayat böyle iyi yaaaa burda bari gülelim
Pardon canım
Bu cuma 66
hedef 52
boy 1.57
Sorun yo tatlım bizim takım bende dahil deliler takımı zaten kızlarla iyi anlaşacaksınboşver Abla hayat böyle iyi yaaaa burda bari gülelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?