Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

btlbetul fıstığım liste derdine senle ilgilenemedim. Geç bakiim karşıma..
Sen niye menü paylaşmıyon?
Beni zayıflatmadan gitme diyodun ben buradayım sen neredesin
Cetvelcileri okuyon tabi onlar zayıflatacak seni dimi?
Bak kuzucum hemen toparlan o güzelim menülerine dön
Baya bi kaçamak yaptın vücudun şaşırdı
Şimdi aynen devam edip kiloları verme zamanı hadi tatlım

Canım benim buraya devamlılık sağlanacağı garanti olmadığı için editörümüz karar almış 3. cuma listede olacaksın.
Yani 15 nisanda listedesin.
Ama takım içi listede yapıyoruz yüzdenide cumadan cumaya verdiğin kilo üzerinden hesaplıyoruz..

evet bende nisan ayını bari kaçırmıyayım diye düşünüyordum.. kız hafiye misin nasıl anladın cetvelcileri gözetlediğimi... temizlik yapçam da biraz gaza geleyim diye bakınıyom :)

yarın bomba gibi dönüyorum beybi.... sıfır kaçamkalı bir nisan oldurtmaya çalışıcam.....65 in altını görebilcem mi acaba yaa.... yeni kararlar arifesindeyim.....

yarın menü mü de yazarım gari.... pantalonlar beni bekliyor....

Evet okudum onu herkes yapmış ya bende kendiminkini görmek istedim takım için değil kendi kendime bakayım dedim moral olabilecek herşeyden sonuna kadar faydalaniyorum. 5 ya az mıdır yüzde 5 hahhaha geriye kaldı yüzde 99 luk kısım. Kızım 38 kilo içimden bi çocuk daha çıkacak resmen o kadar kiloyu verebilirsem

Yakanı bırakmıcam demiştim bilirim ben
Ya bide pantolonlar var aldın onları dolap bekliyolar.
Nisan bittiğinde o pantolonları giyiyor olacaksın..

Geçen cuma kaçtın sen canım hesaplayayım hemen..

Yakanı bırakmıcam demiştim bilirim ben
Ya bide pantolonlar var aldın onları dolap bekliyolar.
Nisan bittiğinde o pantolonları giyiyor olacaksın..

ayy inşallah yaa bu bedende giyebildiğim 2 pantalonum var rezil durumdayım... almıcam onlara girene kadar hiç bişi almıcam.... yaz da geldi

ayy inşallah yaa bu bedende giyebildiğim 2 pantalonum var rezil durumdayım... almıcam onlara girene kadar hiç bişi almıcam.... yaz da geldi
Hah şöyleeee..
Göster kendini ben inanıyorum sana..

101.6 misim zuhal ablanın listesinden öğrendim ama ben orda hile yapıp 105 den hesapladım puhahaha
Uyanık seniiiiiiiii!!
101,6-100,2=1,4
1,4/101,6*100=%1,38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…