- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.821
boyun boyuma kilon kiloma denk beybi....rakibimsin.... :)
Dimiyoo yooo tam yerindesin zatenn :)
Sende
benım kılosu kıloma uyan kımsem yokk
biri kilo alsın benle denk olsun,orti olalım
çok şeymı istiyorum
Aferim çekirge..bu arada 3 lt suyumun son yudumunuda alarak bugünlük suyumuda bitirmiş bulunuyorum:)
gitsin kilolarrr
oo ıyı ozaman,zaten
Hah şöyle canlanın kızlaaaroo ıyı ozaman,zatendeep_fat zayıflayamaz zaten,onda o ışıgı görmüyorumm
ben onun kılosuna iner bide fark atarım
benım kılosu kıloma uyan kımsem yokk
biri kilo alsın benle denk olsun,orti olalım
çok şeymı istiyorum
Evet pazartesi tartı var yaniiiiibende ctesi pazar gıremem muhtemelen,herkese şimdiden iyi haftasonları..
kalorisi az bir haftasonu olsunn
şimdi biz pazarteside kılo bıldırıcez dımı ona göre tartılayım,yoksa bu ptesi tartı fobilerini aşamam:)
oo ıyı ozaman,zatendeep_fat zayıflayamaz zaten,onda o ışıgı görmüyorumm
ben onun kılosuna iner bide fark atarım
Ördekiimm hayırlı olsunn@morordek canım benim seni unuttum sanmadın dimi??
Eki Görüntüle 1807043
Buradan bir yere ayrılmak yok unutma haa!!
Hoşgellldinn. Ben Ebru. Takımımızzın sıradaki mezunu olcam inşallahhIlk mesajı okudum kabul ediyorum kaptanım ama benim yüzde sen hesaplarsan sevinirim.Tabi zahmet olmazsa :)
Hoşgeldin canım hemen bugünkü kilonu ve kaça düşmeyi hedeflediğini yaz listeye ekleyeyim..
Canım o zamn hamile olabilirsin.Yarında kan testi yapsan belli olur. Htc hormonu 2 kat artıysa o zamn bebiş var demektirr.tatlım sonuçlarım sınırda çıktı yani kıl payından hamile görünüyorum normal test yaptım hamile çıkmadım bende anlayamadım hatta dr da muallakta kaldı sınırda dedi.. pazartesi normal hastaneye gidip ayrıntılı test yaptırcam 2 gün daha stresi devam yani..
Her akşam menü-su-spor paylaşımı var canım
Devam etmene çok sevindim hayatım.Bırakma bizitatlım istiyorum istemesine hatta 2 tane düşüğüm var ama şuan tamam olmasın bu ara iş güç koşturalım dediğimiz an hamile kaldım ( o da tam belli değil ya neyse ) o kadar istediğimiz an olmadı .. kısmet böyleymiş.. ama tabi ben rejime devam sadece sporu yürüyüşe çevircem tek fark o olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?