- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #178.861
Çok kötüsün kızz:)70 olunca tebrik ederim :)
ama neden öyle ki? sonuçta sağlık nedeniyle, of neyse ya ben bi daha listeye girmem olmazsa betül gibi takılırım
O zamn tam olarak doğru yerdesinn. Bizimkiler çok hoş kilo veriyorlar.Ben biraz istisnayım ama29 yaşima 17 nisanda girecem. 2 tane cocugum
Var. Ebeyim ama calismiyorum. Cocugumdan sonra biraktim... 79 kiloya düşüp 89 a tekrar cikmak gibi bir gaflette bulundum. 3 ay sonra gorumcemin düğünü var... herkesin sok olmasini istiyorum. Dogum gunume de cok iyi bir rakamla girmek istiyormmm.
amannn isteklerim cok iste
Aaa niyeki hemen vaz geçiyon. Çokda almamışsın.2 haftada verirsin.70 olunca tebrik ederim :)
ama neden öyle ki? sonuçta sağlık nedeniyle, of neyse ya ben bi daha listeye girmem olmazsa betül gibi takılırım
Ben tebrik etsem olmamııÇok kötüsün kızz:)
Salmak yok anacımm.Sıkı sıkı tutt ipleriiCanlarim yoldaslarim ben simdi bugunden mi yoksam yarindan mi menu verecem. Fenalrdayim da bugun. Yeni gruba girdim diye azcik saldim di
Teşekkür ederim canım.Birden olunca çok oldu heralde midem ağrıyor halaAllah kabul etsin canim. Menun de suyun da sporunda cok guzel maşâallah
Salmak yok anacımm.Sıkı sıkı tutt iplerii
O zamn başka tabiKocamin dogum gunuydude o bakimdan şeyettiydim daha da etmem
misafirim var kızlarr:))
buyur sen kimsinKızlar musait miii takimmm
buyur sen kimsin
hayatımbu konuda bilgim yok yarın sabah kaptanımız gelirmi bilemem hafta sonları pek girmiyor pazartesi de gelebilir o yüzden onun cevap vermesi daha kesin olur:)Zayıflama yarismasina girmek istiyorum bi degisiklik yapip 5takima girmek istedik bi arkdasimla birlikte yer varmi canimFeraceli
Tamam o zamn canım..Sen misafirlerinle ilgilenmisafirim var kızlarr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?